Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSKA Moskova - Fenerbahçe

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

nası geçirdik cska ya : p

bu takımı biz kadıköyde yenermiyiz? yeneriz.. o zaman puanımız 7 olurmu? olur. uefa garanti. ikinci tur yükske ihtimal olur mu? olur. Ozaman daha ne olsun?

psv yi burda yenersek orda ki sonuç fark etmez. ikinci tur da garantidir ünkü belli ki psv interi sahasında yenemez buda bizden 3 puan aşada olucaklarını gösterir. O yüzden belli aslında
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe 7 maçtır yenilmiyor şampiyonlar liginde yanılmıyorsam...

inter guiseppe meazza'da yenemeyebilir çünkü taraftarları sadece oturuyor tezahurat bile etmiyorlar çok farketmez.. 1 (ac milan maçına gitmiştim ordan biliyorum)

psv deplasmanı tehlikeli 0

cska'yı yensek 3
psv ile evde berabere kalsak 1

9 puan minimum bekliyorum 1. grupların sonunda

edit:

+ inter bizimle berabere kalır diğer maçlarının hepsini kazanır
+ cska psv ile berabere kalır

inter 1. fenerbahçe 2. çıkar

[ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 23:44 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deplasmandaysa maç 2-2 berabere diorum ben. Ya da 2-1 CSKA.

Adamlar 2 tane kesin atar, sorun FB'nin kaç tane atacağı. Ama 3 tane atacak potansyel göremiyorum fb'de.

--------------------------------------------------------------------------------

Helal Rewendor bravo cumartesiden bilmiş sonucu. Gidip iddaa de skor oynasaydın.
Sosyal ağlarda paylaş

ne uyarisindan bahsediyorsun mike?

kisisel olarak bir kisi yapmis olsa hata ozel mesaj atarim, cogunuzda var ayni olay?

yapan ayri bir hatali ona cevap veren ayri?

niye uzerine alindin bu kadar anlamadim.

sikayet edilen ve kisisel hakaret iceren mesajlari sildim.

uyariyi dikkate alacagina vay efendim o baslatti olayina neden gişriyorsunkı?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna benim "toggie ortamı geriyor" mesajımın neresi kişisel hakaret içeriyor? Gördüğümü söylemişim ve benimle aynı kanıda olan insanlar da var bu forumda. Birisinin nickini mesajımda kullandığım, ona hakaret ettiğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...