Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSKA Moskova - Fenerbahçe

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

grupta liderlik zor ama 1. çıkmakla 2. çıkmanın hiç bir farkı yok diye biliyorum. yeni değişen sistemle zaten çıkan takımlar yine uefa puanlarına göre seri başı vs diye torbalanacaklar. yani fener 1. de çıksa 2. de çıksa farketmiyor.

ama fener bu aldığı puanla çıkma şansını çok yükseltti. valla helal olsun ne diyeyim kıskanmadım dersem yalan olur
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ne kadar uzatmışsınız alt tarafı bı gol ıste be?O golde kalecinin hatası oldugu bariz.35 metreden üzerine gelen bir topu yiyorsa bir kaleci hatası vardır tabiiki bunu tartışmanın pek bir manası yok bence...Kaldıki futbol bu bir oyun neticesinde hatalar olacak.Olmaması garip olur zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

BJkdan çok FByi izlemek güzel oluyo walla iyi oynuyo Fener. Gerçi bu maçta CSKA daha iyi oynadı, forvetleri çok iyi top taşıyo, ve kanat oyuncuları çok iyi.
Bu maçta Carloas çok iyi müdahelelrle maçın adamı bence, defalarca kurtardı takımı. Deivid'in golü şanslıydı biraz. Fener çıkar artık gruptan en az 4 puan PSVden alır.
Sosyal ağlarda paylaş

şutlarda 13/3 - 20/8 üstünlük kurmuşuz bu arada , yeni gördüm deplasmanda çok önemli bir rakam..
ayrıca son 7 maçtır kaybetmiyoruz avrupada oda başka önemli bir istatistik..
bol bol puan toplayıp 3. , 2. torbaya yükseldiğimiz günler bi gelse CL nin demirbaşı oluruz her sene..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...