Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=taee2r9YKv0 Yani normalde böyle "bütün dünya türkmüş laan" tarzı şeylere bakmam ama enteresan bir olay. Çin piramitleri olarak geçiyor google earth de mesela.Ama çin in bu güne kadar bu piramitlerin propogandasını yaptığını da duymadım. herneyse ilgimi çekti koyayım dedim buraya edit:Konuyla ilgili ekşideki mesajdan birkaç link http://www.crystalinks.com/pyramidchina.html http://www.earthquest.co.uk/china/china.html http://www.lauralee.com/chi_pyr.htm http://www.trilobia.com/pyramids.htm http://webmongrel.com/dzone/chinapyramids/ [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:03 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: moatilliata42 (28 minutes ago) Show Hide Marked as spam 0 (Reply) (Spam) Uyanin ey ahali, igrenc bir ulkede yasiyorsunuz. Tarihle avunmak istediginiz anda daha da dibe batiyorsunuz cunku oykundugunuz batinin ballandirilmis piril piril tarihin kendinizde bulamiyorsunuz. Tarihin sozde "onurlu", "magrur", "yoksul ama guclu" cocugunu oynamaya calisiyorsunuz ama hepsi iluzyondan baska bir sey degil. Yabanci dil ogrenin, okuyun; belki birkac nesil sonra kurtuluruz. Bosverin boyle yalan seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 moatilliata42 agar konusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 vai be, cok iyi soylemis eleman. takdir etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 soysuzdan it olur itten adam olmaz kendinizi bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 konu üst kısımlarda x-files havası ile başlıyor (gerçek olabilir mi scully?) sonra politik bir eksen etrafında dönüyor ve kurtlar vadisinden aparılmış gibi duran bir söz ile noktalanıyor (benim bi üstümde duran mesaj) konunun gidişatından dolayı çok eğlendim açıkçası. ancak piramitleri bizimkilerin yaptığını çok sanmıyorum ben, discovery ve national da belgeseller yapmıştı bu konu üzerine. kesin bilgiler (c14 ve thermoluminescene testleri falan) oldukça taze aslında. buluntular üzerinde yakın bi tarihe kadar(sanırım bi 10sene önceye kadar) detaylı araştırma yapılamamıştı. ancak ilk bulgular dikkate alınarak o dönemde bizimkilerin bööle bir şeyler yapabileceğinden şüpheli olduğumu söylemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Piramitleri biz yıkmışız denseydi, gayet inandırıcı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hayli sınırlı tarih bilgimle konuşuyorum, yerleşik hayata baya geç geçen bi milletin, ilk zamanlarında piramit yapmış olması bana pek mantıklı gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Tarih bilgim çok iyi olmasada türkler eskiden göçebe yaşamıyor muydu? Eğer öyleyse nyie piramit yapsınlar ki? Tabi bunlar o kadar gerilerde yapılmamış yerşleştikten sonrada yapılmış olabilir :) edit: 1 dakika arayla aynı şeyi yazmışız :) [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 02:20 tarihinde, progamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya doğruysa? ha ya biz yapmışsak? ya tüm dünya aslında türkse? ha zenciler de türk çıkarsa? ya tekerleği de türkler icat etmişlerse? Hep avrupanın oyunları ile tarihimize laf ediyoruz, inanmıyoruz bunlara. Ama ya doğrularsa? Aslında bu da avrupa'nın türkleri küçün görün politikası değil midir? Atatürk'ün türk tarihi araştırmasını yaptırmasının sebebi, bakın ahali siz buydunuz, ezik değildiniz demesi değil midir? Ha cevap verin bana ha!? Ya Tanrı'da türk ve elhamdülillah müslümansa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kim yapmıştır bilinmez ama bildiğim kadarıyla çin hükümeti o bölgede araştırma yapılmasına falan izin vermiyor. enteresan işler döndüğü kesin orda. bi de türkler göçebe değil miydi sorusunun cevabı aslında duruma göre değişir. her sene başka bi yere göç etmiyorduk herhalde, kışın bi yere yazın başka bi yere. bu yerlerde öyle sadece çadırlardan şunlardan bunlardan oluşmuyor haliyle. her boyun göç ettiği kendi toprakları belliydi, hatta ve hatta bu yerler arasında göç ederken kullandıkları yollar bile o kadar kesin kurallarla belirlenirdi ki bir başka boya ait yolu kullananlara çok ciddi cezalar verilir genelde kelleleri alınırdı. sebepse, o kadar uzun yollarda hayvanlarını otlatacak nebatı başkalarının hacılamasına çok kızardı bizim atalar. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 03:28 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: soysuzdan it olur itten adam olmaz kendinizi bilin amerikalilar soysuz ama dunyayi yonetiyorlar dunyaya izini birakmsi develtlerin %95 i ulus develeti degil irk olayini gectim ya din ustune yada cok uluslu imparatorluklar en son irk ustune ulke kurmaya calisan adolf abimizin macerasini gorduk geciniz bu isleri ha piramitler tabiki turklerin olabilir piramit iki nedenle yapilir ya guney amerikadaki gibi tapinma amacli yaparsin yada misisr gibi mezar amacli ikinci secenek ise turklere ait olma orani var baya cunki oluler goc etmez efm ortaasyada zaten pekcok turk mezari var hepsi oldugu yerde duruyor ortaasyada ha bence mogollardan kalma ihtimali cok yuksek ama simdi gene biri cikar "mogollar turktur!!" der bende kkthxbye derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yazılı kültürümüz bile yokken niye piramit kuralım ? Bunun dışında Çin hükümetinin o bölgeye giriş izni vermemesinin sebebi Çinde öğretilen tarihin kurmaca tarih olması, Han(?) hanedanlığından önceki tarihlerini silip atmıştır Maocular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yazili kulturle piramitin alakasi yok bide yazili kulturumuz yoksa orhun hitabeleri ne oluyor tarihi bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Orhun kitabeleri 8. yyda dikilmişti hatırladığım kadarıyla. Bu piramitler bayağı daha eskiydi. Yani o dönemlerde yazılı kültür Türk günlük hayatında yoktur. Yazılı kültürden kastım papirüs, tablet vs yazıcılığıdır. Tarihte kültürünü ve geleneklerini yazıya aktarmayan, sözlü kültürü tercih eden milletlerden biriyiz... Misal Druidler misal biz... (Bilmeden konuşuyoruz kusura bakma...?) Bunun dışında yazı kullanmayan göçebe bir kültür piramidi niye diksin ? Eski Türk din veya geleneklerinde böyle bir şey hiç duymadım. Ev kurmayan adamın koca piramidi dikme sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ne yazmisim yukarda? ^^ pekala bir mezar veya anit olarak dikilmis olabilir mumkundur kesin bir bulgu elde edilene kadar kimse bunu yalanliyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eet amerikalilar 1776 da teleport oldu cennetten, soysuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 O değilde kutupların altına Nazi imparatorluğu var. Hatta ABD ve SSCB ortaklaşa nükleer füzelerle güney kutbuna saldırdılar ama Naziler ufolarını kullanarak füzeleri havada imha edince Ozon tabakası delindi. Wooooooooooooooo Sonra birde şey var; Türkler pantolonu bulmuşlardı onu hiç unutmam. Yalnız o zaman Tarkan niye etek giyiyor filmde o da ayrı bir mesele. Ülgen bizi korusun! Gök tanrı Türkü korusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yorumlar gerçekten beklemediğim gibi geldi said: moatilliata42 (28 minutes ago) Show Hide Marked as spam 0 (Reply) (Spam) Uyanin ey ahali, igrenc bir ulkede yasiyorsunuz. Tarihle avunmak istediginiz anda daha da dibe batiyorsunuz cunku oykundugunuz batinin ballandirilmis piril piril tarihin kendinizde bulamiyorsunuz. Tarihin sozde "onurlu", "magrur", "yoksul ama guclu" cocugunu oynamaya calisiyorsunuz ama hepsi iluzyondan baska bir sey degil. Yabanci dil ogrenin, okuyun; belki birkac nesil sonra kurtuluruz. Bosverin boyle yalan seyleri. şey gibi olmuş "oku oku nereye kadar oğlum profesör mü olcan " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gg oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yanlız illa her video nun sonuna ataturku koycaklar daha inandırıcı kılmak icin artık ataturk herseyiin icinde kullanıyolar yazık yahu edit:su şamanist huncu bilmemlerde aynı seyi yapmıstı [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 11:14 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Kurgan olayıyla karıştırılıyor olmasın..Hunlar bile zamanında kurgan dikiyordu anıt mezar olarak. Hatta bkz. Altın Elbiseli Adam vakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 akuma link varmı merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 300 metre yüksekliğinde piramitler yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bizimkiler cakal tepenin uzerine 5 mt kubbbe yapmıslar birde tepeki piramite benzetmislerdeki eger biz yaptıysak :D olmustur sana 300 mt elin mısırlısı tepeyi nerden bulsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar