Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldaki hademeden tehdit!

Killer

Öne çıkan mesajlar

geçen gün okulda hademenin biri gelip bana:

bağk senü düöverüim tarzında konştu.olay soyle başladı.

son 2 ders okulda bize bişey gostericekler.tam bizim katın sonunda da birifing odası var.oraya bi arkadaşla gittik içerdeki amcama sordu arkadaş.

-abi buraya mı gelicez bi bilgin var mı?

aradan 10 saniye sonra

-HÖ? (dedi amcamız)

biz tabi yarıldık azcık sırıtıyoruz.arkadaş tekrar sordu

-abi buraya mı gelicez bi bilgin var mı?

-sen ooğnce duzguğn konşla .

neyse arkadaş yarıldı cıktı kapıdan ben tekrar sordm abi burayamı gelcez falan diye.tabi o arada sırıtıyorum.adam banada düzgün konş la sen bi konşmayı oğren falan dedi.

neyse cıktık işte dışarda yarıldık.tuvalete gidicez.arkadaş tam kapıyı actı adama carptı (afpsdı)ben caktırmadan tuvalete girdim,arkadaş kaçtı hemen.adam arkasından gitti.bende peçete alıp cıktm hemen.bi baktım adam arkadaşa bişey diyo.neyse bende başka biyere gittim adamda merdivenden tam inicek yarıldım boyle.adam üstüme doğru yürüüdü.

bağ senü döverüim dedi.dedim abi ne dioyn sen?ondan sonra gitti adam.bizim arkadaşlarda omg olmş bana bakıyo.ilginiç bi durumdu .şoku hala atlatamadım...sfdg
Sosyal ağlarda paylaş

iyide hademeyle niye dalga geçiyonuz onu anlamadım
ne gülüyon adamın konuşmasıyla
belli ki bi derdi var tutamıyo içinde.bide babadan öyle görmüş.
sende gülersen adamdan aggroyu çekersin doğal olarak.
maşşalah hepiniz mage warlockmuşsunuz vurup vurup kapıdan cıkıyonuz bi nevi kite yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi yanlış anladın.bizim dalga geçmek gibi bi amacımız yoktu.hatta bi kere o adamla ayak üstü muabbet bile etmiştik.biz gayet insan gibi girdik birifing odasına sorduk buraya mı gelicez diye.adam 15 saniye sonra HÖ dedi bildiğin HÖ yani.sen gülmezmiydin şimdi?

ayrıca tuvalete girerken içeriye doğru acılıo kapı adam kapının arkasında copü değiştiriyomuş.yine isteyerek bişey yapmadık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi anlık sinirle falan söylemiştir, cesaret edemez yani zannetmiyorum. Yanlız olur ki cesaret ederse,gelmiş geçmiş bütün öğrencilere kalmış nefretini, bütün yılların, bütün gülüşmelerin, bütün bunalmarın acısını çıkarabilir dikkat derim.

Ioıjasodıjaso
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...