Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 geçen gün okulda hademenin biri gelip bana: bağk senü düöverüim tarzında konştu.olay soyle başladı. son 2 ders okulda bize bişey gostericekler.tam bizim katın sonunda da birifing odası var.oraya bi arkadaşla gittik içerdeki amcama sordu arkadaş. -abi buraya mı gelicez bi bilgin var mı? aradan 10 saniye sonra -HÖ? (dedi amcamız) biz tabi yarıldık azcık sırıtıyoruz.arkadaş tekrar sordu -abi buraya mı gelicez bi bilgin var mı? -sen ooğnce duzguğn konşla . neyse arkadaş yarıldı cıktı kapıdan ben tekrar sordm abi burayamı gelcez falan diye.tabi o arada sırıtıyorum.adam banada düzgün konş la sen bi konşmayı oğren falan dedi. neyse cıktık işte dışarda yarıldık.tuvalete gidicez.arkadaş tam kapıyı actı adama carptı (afpsdı)ben caktırmadan tuvalete girdim,arkadaş kaçtı hemen.adam arkasından gitti.bende peçete alıp cıktm hemen.bi baktım adam arkadaşa bişey diyo.neyse bende başka biyere gittim adamda merdivenden tam inicek yarıldım boyle.adam üstüme doğru yürüüdü. bağ senü döverüim dedi.dedim abi ne dioyn sen?ondan sonra gitti adam.bizim arkadaşlarda omg olmş bana bakıyo.ilginiç bi durumdu .şoku hala atlatamadım...sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 döverim dedim mi döver o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 iyide hademeyle niye dalga geçiyonuz onu anlamadım ne gülüyon adamın konuşmasıyla belli ki bi derdi var tutamıyo içinde.bide babadan öyle görmüş. sende gülersen adamdan aggroyu çekersin doğal olarak. maşşalah hepiniz mage warlockmuşsunuz vurup vurup kapıdan cıkıyonuz bi nevi kite yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bu hademelerin elinde süpürge sapı da oluyo. dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hayır abi yanlış anladın.bizim dalga geçmek gibi bi amacımız yoktu.hatta bi kere o adamla ayak üstü muabbet bile etmiştik.biz gayet insan gibi girdik birifing odasına sorduk buraya mı gelicez diye.adam 15 saniye sonra HÖ dedi bildiğin HÖ yani.sen gülmezmiydin şimdi? ayrıca tuvalete girerken içeriye doğru acılıo kapı adam kapının arkasında copü değiştiriyomuş.yine isteyerek bişey yapmadık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yeditepede güvenlige şu sınıf kaçıncı katta demiştim yanımda da kuzen vardı adam düşündü düşündü biir... ikiii... üçç de olabilir dedi sdfsadf kopa kopa kaçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 "döverim seni , hepinizi döverim üleyn" geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Killer Keşki dövseymis adam seni 40 gün 40 gece bayram yapardım asdfasdf Yeditepe guvenlıgı efsanedır CSI Yeditepe zannedıyolar kendılerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 o adam dovmezse ben dovucem seni batu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 şikayet et patlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hangi okul bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Büyüyün lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bi anlık sinirle falan söylemiştir, cesaret edemez yani zannetmiyorum. Yanlız olur ki cesaret ederse,gelmiş geçmiş bütün öğrencilere kalmış nefretini, bütün yılların, bütün gülüşmelerin, bütün bunalmarın acısını çıkarabilir dikkat derim. Ioıjasodıjaso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 killer , sence bu amcam ne yapmalıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 genco'dur genco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bizim bahçıvan orak fırlatmıştı bana bi kere. Konuyla alakası yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Lafta kalmış, bir daha ki sefere dövdürt bence kendini. Şoktan şoka koşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 o zaman da okulda hademe siddeti diye topic acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hayet normal bi tepki öle bi dorumda gülünürdü katılıyorum içindeki ses kulak ver sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ne cok sevenim var ya duygulandım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eheah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 buraya mı gelicez sorusu kopardı beni. adam ne bilsin senin nereye gideceğini :D sen bi odada oturuyorsun kapıyı biri açıo -buraya mı gelicez? -?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar