Gilean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 wing tsun ne abi. salt dövüş nerdeyse o..bir sürü felsefesi olan dövüş sporu varken gidip wing tsun yapmak bence çok saçma. öte yandan body building insana tatmin olarak da çok yardımcı oluyo haberin olsun
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Gilean said: wing tsun ne abi. salt dövüş nerdeyse o..bir sürü felsefesi olan dövüş sporu varken gidip wing tsun yapmak bence çok saçma. öte yandan body building insana tatmin olarak da çok yardımcı oluyo haberin olsun bencede felsefesi için dövüş sporu yapmak çok saçma git hegel oku tao oku yani nedir. aikido yaptım capoeira yaptım taekwondo yaptım şimdi de wing tsun yapıyorum çok etkili çok güzel bi spor. amacına çok güzel hizmet ediyor.
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bir gün kendine değil, en sevdiğine zarar gelecekken düşmanına kitap mı okuyacaksın sana sorarım ? Amaca yönel. Düşmanın sana yenilmek için var.
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 jujutsu yap bence. gerçekten deşarj ediyor. sadece dövüş tekniği öğretmek değil zihni de rahatlatıyor ciddi ciddi. judo değil ama. judo yumuşak daha. kırma hareketleri falan sınırlı judoda. ben daha önce kick box ve muay thai yaptım ama jujutsu daha çok hoşuma gidiyor.
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Aikido diyorum ,ama niyeyse kimse beğenmiyor.Hele çocuklar için falan diyenler de var yani,sorma gitsin (hehe)
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Niye kimse aikidoyu beğenmiyor? İşte yanıtı; Şimdi aikido öğrenmek isteyen bir insan bir çok spor kulübüne vs. gidebilir fakat bu kulüpler içerisinde gerçekten insana bir şeyler kazandırabilecek yer sayısı az. Ayrıca aikido öğrenmek kolay değil, teknikleri gerçekten kullanabilmek için aynı nefes almak gibi otonom hale getirmek gerekiyor. Bu da yıllar demek belki de. Ayrıca aikido dövüşü, yarışı, müsabakayı redddeder. Bu da yurdum insanına terstir ve "dövüşmeyi reddeden dövüş tekniği" kısmı kafasını bulandırır. Bizim milletimiz bazı şeylerin hemen eline geçmesini ister ve çabuk yoldan kazanmayı sever, bu nedenle pek aikido yanlısı bir millet değiliz. Wing tsun, kick box vs. gibi doğrudan amaca yönelik dövüş teknikleri bize daha uygun. Bir de yapmadığımız, bilmediğimiz şeylere bok atma hevesinde bir toplumuz, hayatında hiç spor salonuna gitmemiş şişko tipler nasıl spor salonuna giden insanlara laf sokma çabasındalarsa aikido yapmayan insanlar da yapanlara laf sokma çabasındalar. *** Ben aikidoyla ilgilenmiyorum, sadece bir kaç videodan gördüğüm kadarıyla tekniğin nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama durum budur. Sadece aikido için de geçerli değil bu söylediğim, başkalarının sevdikleri bizim sevmediğimiz her şey için geçerli.
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 saçma söz o doğru söz değil..., 3 sene birçok çeşitli hocayla çalıştım ben aikido.. birkaç hafta önce almanyadan gelen bir sifuyla tanıştıktan sonra söyleyebilirimki. aikido jujutsu hapkido seramonik sporlar haline gelmiş durumda. wing tsun yada kung fu.. hatta şöyle söyliyim martial arts olarak şu bu denemez günümüzde hemen hemen hepsi para tuzağına dönüşmüş durumda bu işi yarı ciddi bile düşünüyorsanız hobi olarak değil.. bence çeşitli prensipleri çalışıp hepsinden kendi vücut ve karekterinize uygun olanı seçmelisiniz. şu bu iyidir diye birşey yok bu tamamen kişiye kalan birşey.. spor olarak capoeira yı öneririm çok eğlenceli
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bana göre,doğru söze ne denir,katılıyorum deadwoll
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 En temizi koşu ve fitness. Bu ikisi her spor için ön şart kanımca . Daha sonra istediğin sporu yaparsın üstüne . Herşeyden önce düzgün ve kondisyonlu vücut şart
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Charsi said: şuanda rugby oynuyorum çok mutluym AHAHAAH ÇOK MUTLUYMUŞ PUMASTA BAYILDIN AMA KOLUN YAMULDU :D
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu pek değiştirmez mutluluğumu sonuçta rugby oynuorz :)
mahatma86 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bnce dağlara yönel biraz pahalı ve tehlıkelı bi spor ama bnce güzel bn yapmaya calışıorum istersen dagcılık yap
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 KAS YAP HIARG 45 CM KOLLARI KİM İSTEMEZ !!
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bencede kesınlıkle dagcılıga yonel cok huzur verıcı ayrıca heyecanlı hem antremanlarda zaman nasıl gecıyor anlamıosun bıle.bayram nedenıyle 1 haftadır tırmanıs duvarına gıdıp antreman yapamıyorum nasıl ozledıgımı anlatamam.aradıgın her seyı bence dagcılıkta bulabılırsın>:D<
Burax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 dağcılık başka bişi de tırmanış yapabilirsin çok zor değil hazır parkurlar fln oluyor genelde rahat rahat spor tırmanırsın [rahat derken kasmadan değil malzeme vs zorlanmadan] edik:imla
Redo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Hacı fitness veya body building öneririm. Ayna karşısında geçen zamanın inanılmaz artıyor :)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 baya eski bi toikmis be ama hala ariyan olrsa amerikan futbolu ftw diyorum
Öne çıkan mesajlar