Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NwN 2: Mask of the Betrayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Torrent'i çıkmış.

Bu kadar erken beklemiyordum açıkçası.

Yeni ırk falan var, yeni büyüler, NwN2 karakterini export şansı münkün veya direk create a high-level new char.

Alalım yorumları, bilgisi olanları :)
Mesaj tarihi:
oo çıktıysa atlarım direkt, ben ekim sanıyordum. teşekkürler. :)

gerçi melun stranglehold hala %55, nefret ediyorum torrent'ten. son oldu bu.

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 14:43 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben bi dahaki hafta çıkacak diye biliyordum, alpha beta falan bişey olmasın? Rashemende geçicek hikaye bu sefer, işte karakterin gizemlerini çözecekmişiz vs. Epic lvl dungeon crawl geliyor gibi, fazla bişey beklemiyorum.
Mesaj tarihi:
Yalnız Designer abi demiş ki,

"Yanınıza aldığınız ilk Henchman'in, orijinal NwN2'deki herhangi bir henchman'den 3 kat fazla diyaloğu var."

Bu iyi midir, deil midir size kalmış ama 3.5 GB bir dungeon crawl xpac için bence biraz fazla büyük.

Tabi göreceğiz.

Bu arada sorunsuz çalıştıranlar da var, sorunlu olanlar da (eksik iconlar, narrator olmaması gibi)

Size kalmış, ben çekmeyi deniyorum şu anda
Mesaj tarihi:
o yükleme ekranı olayını benim pc (arkadaşın kasasını almıştım bi dönem yoksa kendi pc ile bırak oynamayı yüklemek bile imkansız dsfdsa) zar zor kaldırabildiği için oluyor zannediyordum bol testisli bir makinada bile o denli loading sürüyor mu ?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Planescape torment oynadiysaniz bu expansion pack'a mutlaka bir bakin, senaryo olarak planescape torment'i hatirlatan bir oyun olmus. Benim cok hosuma gitti nwn2'den daha guzel bir kurgusu var ve inanilmaz surukleyici.
Mesaj tarihi:
bi helm için prestige class çıkarmadılar lan. helm belanızı versin
bi tek bg 2de vardı :./

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 02:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
güzel olmuş olmasına da şu 'yeme' olayını sevmedim pek. çat çut iki kere üstüste instant 170'leri geçen critler vuruyorum, near death kısmı olmuyor çoğu zaman.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir sorum olucaktı:
ben nwn2 oynuyorum hala ve bi arkadaşım motb kamera açılarını biraz düzeltiler dediği için onuda yükledim ama şimdi bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten öylemi çünkü 1 hafta ara vermiştim oyuna motb yükledikten sonra nwn2 oynarken npcler çok güçlenmiş geldi sanki motb deki high lvl karakterler için gibiler :S Bunun bir yerde ayarı var mı yoksa sadece bana mı öyle geliyor?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gamebanshee said:
* There is an ancient and all powerful entity that has awakened
* He is going to kill all living things
* All the bad guys want a piece of that action
* All the good guys want him stopped
  • Yeni Oluştur...