Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Torrent'i çıkmış. Bu kadar erken beklemiyordum açıkçası. Yeni ırk falan var, yeni büyüler, NwN2 karakterini export şansı münkün veya direk create a high-level new char. Alalım yorumları, bilgisi olanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 oo çıktıysa atlarım direkt, ben ekim sanıyordum. teşekkürler. :) gerçi melun stranglehold hala %55, nefret ediyorum torrent'ten. son oldu bu. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 14:43 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_Nights_2:_Mask_of_the_Betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ben bi dahaki hafta çıkacak diye biliyordum, alpha beta falan bişey olmasın? Rashemende geçicek hikaye bu sefer, işte karakterin gizemlerini çözecekmişiz vs. Epic lvl dungeon crawl geliyor gibi, fazla bişey beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ama 9 Ekim'de satılmaya başlancak diyor kendi sitesinde :S Peki alabileceğimiz bir site felan var mı bu expansion packi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yalnız Designer abi demiş ki, "Yanınıza aldığınız ilk Henchman'in, orijinal NwN2'deki herhangi bir henchman'den 3 kat fazla diyaloğu var." Bu iyi midir, deil midir size kalmış ama 3.5 GB bir dungeon crawl xpac için bence biraz fazla büyük. Tabi göreceğiz. Bu arada sorunsuz çalıştıranlar da var, sorunlu olanlar da (eksik iconlar, narrator olmaması gibi) Size kalmış, ben çekmeyi deniyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hımm,monk sınıflarının işine yarayacak güzel bir prestige class gelmiş sanki...Denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Sabirsizlaniyorum.Yalniz oyun su yükleme ekraniyla kendini sogutmustu,umarim yine ölye olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 o yükleme ekranı olayını benim pc (arkadaşın kasasını almıştım bi dönem yoksa kendi pc ile bırak oynamayı yüklemek bile imkansız dsfdsa) zar zor kaldırabildiği için oluyor zannediyordum bol testisli bir makinada bile o denli loading sürüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Sürüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ya sorunlu oyun NwN2, alet iyi olmasına rağmen zorluyor. Bi de sıkıcı ya, bi gazla başliim dedim dün, yani 7. level daha hala act1'deyim. Baydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Planescape torment oynadiysaniz bu expansion pack'a mutlaka bir bakin, senaryo olarak planescape torment'i hatirlatan bir oyun olmus. Benim cok hosuma gitti nwn2'den daha guzel bir kurgusu var ve inanilmaz surukleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bi helm için prestige class çıkarmadılar lan. helm belanızı versin bi tek bg 2de vardı :./ [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 02:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 helm babadır permatik kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yahu şu kamera açısını düzeltin artık. veya ilk oyundakini koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 nwn serisi ne olursao lsn en cok zevk aldigim seridir oynarken. bu xpack nasil olmus biraz anlatin bakalim ben simdi cekmeye baslaidm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 güzel olmuş olmasına da şu 'yeme' olayını sevmedim pek. çat çut iki kere üstüste instant 170'leri geçen critler vuruyorum, near death kısmı olmuyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 soul-eater fena gerçekten uğraştırıyo bide öyle bi yerde kaldım ki rest lazım büyücü için ama rest yapamıyorum ölücem gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 sırf sacred fist için oynarım. çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Sacred fist nası bişe ya?Oyunla ilgili pek bilgi bulamadım.Açıkçası şu prestij class olaylarına da kafam takılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bir sorum olucaktı: ben nwn2 oynuyorum hala ve bi arkadaşım motb kamera açılarını biraz düzeltiler dediği için onuda yükledim ama şimdi bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten öylemi çünkü 1 hafta ara vermiştim oyuna motb yükledikten sonra nwn2 oynarken npcler çok güçlenmiş geldi sanki motb deki high lvl karakterler için gibiler :S Bunun bir yerde ayarı var mı yoksa sadece bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Gamebanshee said: * There is an ancient and all powerful entity that has awakened * He is going to kill all living things * All the bad guys want a piece of that action * All the good guys want him stopped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nwn serisi ucubeydi. nwn 2 de farklı degildi. sırf aksiyon. insan icewind dale mi oynuyorum diye soruyor kendisine. motb oynamadım, onda hikaye ağırlığı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 icewind e laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar