DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Arkadaşlar bazı malum sorunlardan dolayı tavsiye edeceğiniz kaliteli, şu meşhur mor dvdlerden olmayan, çok da pahalı olmayan ayna süsü arıyorum. Gidip büyük alışveriş merkezlerinden veya teknoloji marketlerinden alacağım, ama bunlar büyük ihtimal tek kutuda satılacağı için açıp bakmak gibi bir şansım yok, hangisi iyidir, altı mor değildir, söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 mor olmayan bilmiyorum ama bildigim en kaliteli cd/dvd verbatimdir. her kurusunu hakeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bildiğim kadarıyla gümüş veya altın renk olan dvd ler Türkiyede satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kadıköy'e git, yazıcıoğlu'nun yanındaki pasaja, sor orda, gümüş dividi diye, kesin çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Beyler kaliteli bildiğiniz çoğu marka PiE hatalarıyla dolu , bilesiniz.Averaj rakam 220 falandır ama kaliteli diye satılan çoğu marka 2200e varan PiE değerleri göstermekte.Sırf ismine aldanıp aldığım için 1 ayda arşivimden harddiske basıp sildiğim animeleri kapsayan 50ye yakın DVDyi atmak zorunda kaldım.Size tavsiyem hiçbir DVD medayayı ezbere almamanız.Iomega , NT , Fly... Topu sabıkalı bunların. Ben birçok markayı denedim ve en çok beğenimi kazanan Memorex oldu : Piyasada 2 ayrı sürümü var ikisi de 130un altında PiE oranına sahipTeknosada 100lü boxu 44 YTL [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 22:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 TDK iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 maxell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben dms kullanıyorum kadıköyden mağazasından alıyorum ve 2-3 yıl önce yazdığım dvdlerde bile bi sorun çıkarmıyor. ha 2 yıl sora sorun çıkarır onu bilemem. ama bence fiyat performans oranı iyi. daha hiçbir yazdığım dvd de bi yamuğunu görmedim. 1 kere bile yanma vakası olmadı. yanma olduysa da hatırlamıyorum velle ama olmadı herhalde bayağı dvd yazıyorum çünkü hatırlama zor oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ben mesela xbox a oyun yazarken memorex le yazdigim oyunlarda bariz bir yavaslama olusuyodu, ayni sekilde maxell de denedim ondada ayni sorun vardi. ama mesela verbatim catir catir calisiyor. iomega,nt,fly,dms falan bana gore yalan dolan seyler, sezon sezon cektigim dizilerin hepsi o dvdlerde gume gitti. zaten verbatimda cok pahali degil bildigim kadariyla yazdiginiz seyleri arsivleme amaciniz varsa kesinlikle verbatim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Kullandığım dms dvd lerin bi kaç tanesi uçtu yaklaşık 6 ay sonra. Sonra verbatim denedim. Baya bi memnunum. Fiyat olarakta dms kadar ucuz olmasada kesinlikle değer verilen paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 verbatim gerisine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 verbatim, memorex, tdk, benq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 maxell,verbatim,memorex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 verbatim verdiğim paraya değdiğini söyleyebilirim rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 verbatim ilaç markası değil miydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 philips ve verbatim öneriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 lopeth philipslerde fena değil ama maxell e göre 10 katı hata oranlamıştı philips 10 katını çıkarmıştı o yüzden philips ler ile verbatim falan onların arasında pek fark yok.Philips e kötü demiyorum sorunda pek yapmıyor ama ilerde olabilirmi bilmem ;) [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 09:32 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Adam ayna süsü demiş , harbi harbi tartışmışsınız . Git DMS al her renginden var . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 akuma bahsettiğin PiE değeri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 onun içi,n alsın tabi dms falan ama yazmak içinde önermiş bulunduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar