Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clive Barker's Jericho

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Demo cok kisa suruyor ama cok etkileyici olmus, konu belki undying kadar guzel olmayabilir ama oyun kesin klasikler arasina girer. Demodan farkettigim kadariyla oyunu cok guzel optimize etmisler sistemimin guclu olmamasina ragmen herseyi full acik oynayabiliyordum. Grafikler ise muhtesem olmus pc'de bugune kadar gordugum en iyi grafiklere sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

Undying fanı olarak hayal kırıklığına uğradım. Temel olarak korku konsepti üzerine kurulmuş bir oyun beklerken taktik ve hack&slash üzerine kurulu bir oyunla karşılaştım. Demoyu oynadım ama oyunu yükleyip oynamayı düşünmüyorum. Clive Barker ismini Undying ile hatırlamayı tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani undying efsaneydi tamam ama başında Clive Barker görünce direk undying beklemenizde bi garip sonuçta devam falanda değil bu oyun, konular farklı, yapımcı hatta yayıncı bile farklı.

Clive Barker sonuçta plot'un arkasındaki adam, ben sonuna kadar destekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet 30 Eylül 2007, Pazar - 16:04 tarihinde demis ki:
Clive Barker korku yazarı sonuçta. İnsanlar korku teması beklmeyecek de ne bekleyecek? Undyingle karşılaştırılması normal bence.

Sen ne demek istediğimi anlamadın, ben korku yazarı değil diye bi yorumdamı bulundum?

Dedimki:
said:
Laorx 30 Eylül 2007, Pazar - 15:24 tarihinde demis ki:
sonuçta devam falanda değil bu oyun, konular farklı, yapımcı hatta yayıncı bile farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım bence :) PESle Fifa karşılaştırılıyo ikisi de futbol oyunu çünkü. Bu ikisi de korku temalı fps ile karşılaştırılabilir bence. Yani Undying'i geçmesi lazım değil tabi, öyle bi hedefi olması saçma olurdu. Ama adının başında "clive abrker's" ayzdıktan sora hele, hayli hayli karşılaştırılır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...