dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Buyrun efendim, kota dostu değildir üstüne birde kısa bir demo dur lakin oyun güzel gibi, iyi ekran kartı olanlar kesin denesin: http://www.gamershell.com/news/41965.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Undying kadar güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 atmosfer daha karanlık, konu onun kadar derin değil, daha fazla ekşın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 takım tabanlı korku oyunuymus bu.. trailer'ı bayagı guzeldi, demoyu da deneyelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Demo cok kisa suruyor ama cok etkileyici olmus, konu belki undying kadar guzel olmayabilir ama oyun kesin klasikler arasina girer. Demodan farkettigim kadariyla oyunu cok guzel optimize etmisler sistemimin guclu olmamasina ragmen herseyi full acik oynayabiliyordum. Grafikler ise muhtesem olmus pc'de bugune kadar gordugum en iyi grafiklere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 zavallı oyun. çıktığında hep undying ile muhatap olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Valla ben demoyu ps3 de oynadım.Çoook Beğendim.Özellikle her karekterin piskopat olması çok iyi olmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 FPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Undying fanı olarak hayal kırıklığına uğradım. Temel olarak korku konsepti üzerine kurulmuş bir oyun beklerken taktik ve hack&slash üzerine kurulu bir oyunla karşılaştım. Demoyu oynadım ama oyunu yükleyip oynamayı düşünmüyorum. Clive Barker ismini Undying ile hatırlamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Yani undying efsaneydi tamam ama başında Clive Barker görünce direk undying beklemenizde bi garip sonuçta devam falanda değil bu oyun, konular farklı, yapımcı hatta yayıncı bile farklı. Clive Barker sonuçta plot'un arkasındaki adam, ben sonuna kadar destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Clive Barker korku yazarı sonuçta. İnsanlar korku teması beklmeyecek de ne bekleyecek? Undyingle karşılaştırılması normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bende korku oyunlarindan hoslanmayan, korkmaktan keyif almayan bir insan olarak jerichoyu cok beğendim. ps3 te oynadim. vasat bi fps olmaktan öte bi oyun olmus. eğer full release de korku öğeleri cok abartı olmazsa almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: aktiftablet 30 Eylül 2007, Pazar - 16:04 tarihinde demis ki: Clive Barker korku yazarı sonuçta. İnsanlar korku teması beklmeyecek de ne bekleyecek? Undyingle karşılaştırılması normal bence. Sen ne demek istediğimi anlamadın, ben korku yazarı değil diye bi yorumdamı bulundum? Dedimki: said: Laorx 30 Eylül 2007, Pazar - 15:24 tarihinde demis ki: sonuçta devam falanda değil bu oyun, konular farklı, yapımcı hatta yayıncı bile farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Anladım bence :) PESle Fifa karşılaştırılıyo ikisi de futbol oyunu çünkü. Bu ikisi de korku temalı fps ile karşılaştırılabilir bence. Yani Undying'i geçmesi lazım değil tabi, öyle bi hedefi olması saçma olurdu. Ama adının başında "clive abrker's" ayzdıktan sora hele, hayli hayli karşılaştırılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 undying cok guzeldi. bu da cok guzel olacaga benziyor. oyunun ismi undying 2 diil, jericho. farkli bir oyun, ve de guzel yapmislar. grafikler ozellikle baya saglam ve oyuna uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Torrent'i çıktı Demonoid'de dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ooo hoş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 2mbit bağlantım olsa daha da iyi olcaktı. çok şey istiyorum, evet. jericho verin bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Torrent aşırı yavaş umarım fake değildir. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:41 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Fake çıkmış sanırım, baya bi büyüktü demo olması için, dün silmiştim ben torrenti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Toparlandı gibi, hadi bakalım hayırlısı, bitireyim sonucu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tam versiyon düştü oynuyorum şu an, baya güzel başları, biraz daha oynıyım uzun uzun yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben korkamadım henüz oyunda... =( korkmak istiyorum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Fena olmamış Jericho. Konusu falan gayet güzel ve ilgi çekici. Ama çok fazla aksiyon var ve oyunu boğuyor. Yinede oynuyorum bakalım, umarım sürekli aksiyon tarafından boğulmuş bir şekilde devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oyun çok tekdüze, nerden gideceğiniz belli başka alternatifiniz yok, fakat onun dışında konu güzel, oynanış zevkliydi bence, hiç sıkılmadan bitirdim. Ama oyunun sonu ayrı bi kötü olmuş, tabi bu yoruma açık bişey ama ben hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar