Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yarın kan aldırmaya vs. gidiyorum zaten de , bir süredir böyle bir problemim var . Tam olarak neyin tetiklediğini bilmiyorum ama elimde koyu kırmızı lekeler oluşuyor , böyle hafif bir yanma hissi , bayağı rahatsızlık veriyor ayrıca . Yanmadan kastım sanki o lekelerin çıktığı yerler normal vücut ısıma göre biraz daha sıcak , öyle bariz bir yanma yok yani . Ortaya çıkıyor , 1 gün sonra falan geçiyor . Oradaki deri sertleşiyo gibi hissediyorum , bi yere en ufak bir sürtünme ya da temasta canım acıyor gibi hissediyorum . Daha önce başına gelmiş olan var mı ? Korkayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]vücudun herhangi bir yerinde deriden açık renkte,oval veya yuvarlak, kabarık olmayan,hiçbir şikayet yaratmayan kepeksiz, bazen hafif duyu kusuru gösteren leke, çocuklarda ve gençlerde burunda sürekli tıkanma ve sık sık tekrarlayan burun kanamaları, deri üzerinde bir veya daha fazla kabarık plak şeklinde,kılsız,terlemeyen,kepekli,mutlaka duyu kusuru olan lezyonlar, belirli yerlerde özelikle ön kol iç yüzeyde duyu eksilmesi, 4. ve 5. parmakların elde içe kıvrılması,avuç içi kaslarda erime başlaması,kol ve bacak sinirlerinde kalınlaşma ve ağrılı olmaları, kaşların uçlardan dökülmesi, vucutta pek çok yerlerde basilli nodüller, yüzde ödem,alın derisi ve kulakların morumsu, kabarık ve sert nodüllerle dolması, diz ve dirseklerde yara izleri, alt göz kapaklarının kapanmaması. [/spo] gibi belirtiler varmı? [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bişey olmaz lan. İnşallah =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yok benimkiler deriden koyu renkte yuvarlak falan , diğer şikayetlerden hiç biri yok ama . Cüzam mı o ne be zaten ? Amin Emre'cim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evt cüzzem belirtileri listedekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yok benimki ya alerji , ki inanılmaz alerjiğim her şeye var alerjim , ya da kanımla alakalı bir sorun . Yine de sağol bakındığın için de , dökülmüyorum henüz ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Başka bir anormallik yokmu? Sadece elde leke sorunu varsa yediğin bir yemek alerji yapmış olabilir. edit: he ok :d [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 22:38 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Biri çıksın , "bende de var" desin diye bekliyorum rahat uyuycam dfg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kolera o bende de war , çok beyaz tenlıysen olur. misal bende de çıkıo ama sallamıyorum. cunku koyu tenlı olsam farketmıcem bıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Çok geçmiş olsun da, sürtünmeden çıkıyor olması düşündürdü beni. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bende de alerji var mesela mouse kullanırken kolum sürtünüyor masaya alerji yapıyor öylede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 harbi kanla ilgili bi problem olaiblir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cuzzam'ın caresi yok dimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bisi olmaz ya bizim üst komsuda da vardi , alti ay sonra kaybettik. Rahat uyuyabilirsin yani sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 oha inanılmaz esprilisin. Bence cildiyeciye bir görün, hafife almamak lazım. Yanma hissi kıllandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 geçmiş olsun babox. bazen güneş ışınlarından belli bölgelerde lekeler olabiliyor. güneş az görsün cok görsün farketmiyor. benimde elimde bazen ceviz büyüklüğünde bi yerde koyulaşma oluyor. sonra kayboluyor falan. cildiyeye gitmiştim 5 sene once bi tane krem verdi. sonra geçmez ama yayılırsa yine gel dedi. yayılmadı ama geçmedi de. geçirin dedim geçen aylarda tanıdık bi doktora. orayı yüzelim agali dedi. yok kalsın dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 geçmiş olsun, dr gitmekte fayda var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 fazla dotadan olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 cüzzam belirtilerinden bazıları varmış yaw bende..2-3 tane felan dökülürsem önce-sonra resim koyarım..diorm ama tırstm bi yandan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 El içinde mi oluyor. El içindeyse yanma şeklinde kaşınıyor mu. Bu şikayetler geçmeye başlayınca el içi derisi soyuluyor ve kuruyor mu? Bende yılda 1 kez böyle oluyor da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 egzama olabilir. cildiyeciye görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Mantar falan gib basit bişeydir. Pis yerlerde mi oynadın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 xaenin dediğin lekeler fazla mause tutmaktann.bende de oluyordu.nasır kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar