Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elde Çıkan Lekeler .

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Yarın kan aldırmaya vs. gidiyorum zaten de , bir süredir böyle bir problemim var . Tam olarak neyin tetiklediğini bilmiyorum ama elimde koyu kırmızı lekeler oluşuyor , böyle hafif bir yanma hissi , bayağı rahatsızlık veriyor ayrıca . Yanmadan kastım sanki o lekelerin çıktığı yerler normal vücut ısıma göre biraz daha sıcak , öyle bariz bir yanma yok yani . Ortaya çıkıyor , 1 gün sonra falan geçiyor . Oradaki deri sertleşiyo gibi hissediyorum , bi yere en ufak bir sürtünme ya da temasta canım acıyor gibi hissediyorum . Daha önce başına gelmiş olan var mı ? Korkayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]vücudun herhangi bir yerinde deriden açık renkte,oval veya yuvarlak, kabarık olmayan,hiçbir şikayet yaratmayan kepeksiz, bazen hafif duyu kusuru gösteren leke,

çocuklarda ve gençlerde burunda sürekli tıkanma ve sık sık tekrarlayan burun kanamaları,

deri üzerinde bir veya daha fazla kabarık plak şeklinde,kılsız,terlemeyen,kepekli,mutlaka duyu kusuru olan lezyonlar,

belirli yerlerde özelikle ön kol iç yüzeyde duyu eksilmesi,

4. ve 5. parmakların elde içe kıvrılması,avuç içi kaslarda erime başlaması,kol ve bacak sinirlerinde kalınlaşma ve ağrılı olmaları,

kaşların uçlardan dökülmesi,

vucutta pek çok yerlerde basilli nodüller,

yüzde ödem,alın derisi ve kulakların morumsu, kabarık ve sert nodüllerle dolması,

diz ve dirseklerde yara izleri,

alt göz kapaklarının kapanmaması. [/spo]

gibi belirtiler varmı?

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun babox.
bazen güneş ışınlarından belli bölgelerde lekeler olabiliyor. güneş az görsün cok görsün farketmiyor.
benimde elimde bazen ceviz büyüklüğünde bi yerde koyulaşma oluyor. sonra kayboluyor falan.
cildiyeye gitmiştim 5 sene once bi tane krem verdi. sonra geçmez ama yayılırsa yine gel dedi. yayılmadı ama geçmedi de.
geçirin dedim geçen aylarda tanıdık bi doktora.
orayı yüzelim agali dedi. yok kalsın dedim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...