A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 22 temmuzda böyle bir tabloyu bize sunan halkımıza böyle dernekler müstehak,aklını kullanmayan toplumlar sefilliğe,açlığa,sömürüye mahkumdur bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 uuu siyaseeeth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bunların konuşulması da nedense en çok "kitleyin, banlayın, siyaset var" çığırtkanlarına dokunuyor. Biri alternatif demiş, daha ne alternatifi ben anlatmışım işte alternatifi bir önceki mesajımda, eğitim şart! [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 15:37 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Sir zaten Sorosçu idi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 o değil de sosyal hizmetlere kurban vermeyin. biz düzenli olarak kurban kestiriyoduk ya da ortam uygun değilse kesip gönderiyoduk, bigün gittik yine ordan çocuklardan biri bağırdı "et getirip durmayın pasta kola getirin bi sefer de". yani olumsuz olarak söylemiyorum kurban götürmeyin diye arada pasta kola götürün =) benim de hep aklımdadır ilerde kendi paramı kazanınca götürücem pasta kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 benim söyleyecek çok şeyim var da, banlanmak istemiyorum doğrusu, bi uyarı aldım zaten :) soros da dolarları geciktirdi bu ay ha, dur ben bi ariyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 eternalus sacmaliyosun abi o etler sayesinde cocuklar sene boyunca kuru fasulye pilav yiceklerine et yiyolar ac kalmiyoar cocuk tae onnar pata kola isticek benim 3 yasimda kuzenime kalsada surkeli pasta kola yer ama yedirmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 JsH'nin yazdıklarını okuyunca aklıma Arena'da böcekli dükkanı basılınca "o böcekler yurtdışından kolilerle geliyo" diyen adam geldi. Bir albeni ikram ediyorum arkadaşına. @Werewolf, bu yardımların TV ekranında, salya sümük yapılması tamamiyle samimiyetsiz geliyor gözüme. Aynen dediğin gibi "Bagele nasü yardım ediyoz" durumu. Bu ülkede "Haydi Kızlar Okula" vs gibi kampanyalar da var. Yani istenirse ayakta alkışlanacak cinste bir yardım kampanyasına dönüşebilir. Ama yok, salya sümük eşliğinde Çinli'ye 1 balık vermek her zaman daha çok işlerine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bkz:çok şey söylemek istemek fakat söyleyememek ayrıca genel olarak böyle oluşumlardan özellikle bide televizyonda yardım yaparken olanları gösterenlerden hiç haz etmem. böyle şeylerin gizli olanı makbul ama gösteriye çeviriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bonepart, Eternalus'un demek istediği etten başka gıdalarda bağış yapın demekti sanırım :) Edilt: Hem ben kuru-fasulye plavı çok severim :D. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 15:58 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bu arada deniz fenerinin reklamlarına ben de çok gıcığım, ses kaydı falan, acaip duygu sömürüsüne kaçıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: sg-1 28 Eylül 2007, Cuma - 15:55 @Werewolf, bu yardımların TV ekranında, salya sümük yapılması tamamiyle samimiyetsiz geliyor gözüme. Aynen dediğin gibi "Bagele nasü yardım ediyoz" durumu. Senin eleştirin TV'de gösterilmesineydi, nasıl olduğunu (salya sümük vs.) eleştirdiğin zaman haklısın. said: Bu ülkede "Haydi Kızlar Okula" vs gibi kampanyalar da var. Yani istenirse ayakta alkışlanacak cinste bir yardım kampanyasına dönüşebilir. "Rekabet kanunu" vs vs gibi türlü dalaverelerle halkın ebesine çöküp zengin olan insaların böyle vakıflar kurup halktan bağış toplaması da bana göre samimiyetsizlikten öte, şerefsizliktir. Ayrıca: said: Ama yok, salya sümük eşliğinde Çinli'ye 1 balık vermek her zaman daha çok işlerine geliyor. "Balık vermeyi öğretmek" gibi bir güçleri yok, Mum 76 kere yazmış. öf çok boktan cümleler kurmuşum [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:15 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ben de 176 kere yazdım, istenirse olur. Halka ücretsiz kurs vermek ne kadar zor/imkansız olabilir? Gerçi reyting getirmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Kurs ver, deli istihdam var zaten. Adamlar yiyecek ekmek bulamıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yazdıklarımı okumayıp son cümlelerden yorum yapma bence. İlk sayfada yazdım bu durumu. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:19 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bağışlarla ayakta duran bir organizasyon nasıl istihdam yaratabilir yahu? Bakkaldan ekmek almak mı zannediyorsunuz bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Niye yaratamasın ki?! Ayrıca istihdam yaratması bile değil, kurs versin, adamı kalifiye hale getirsin, o da yeter. O adam sonra elbet bir iş bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @bonepart topiğin genel gazında ayrı oku o postu abi. hem ne demişim son cümlede mi ne demişim 'arada' demişim. tamam karınları da doysun ihtiyaçları giderilsin ama çocuksu istekleri de geri çevrilmesin. onun için dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Niye yaratamasın ki?! Ayrıca istihdam yaratması bile değil, kurs versin, adamı kalifiye hale getirsin, o da yeter. O adam sonra elbet bir iş bulur. Agacım, kursla kimi kalifiye hale getiriyorsun yahu, derneğin yardım yaptığı adamların tahsilini şusunu busunu gördün mü? Kaldı ki, ekmek bulamayan adamı üniversitelilerin bile iş bulamadığı bir ortamda kursa yollayıp parayı riske atmak da enayiliğin önde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 "Kursa Yolla = Kurs Versin" wtf ?! Kendi kursunu versin. Seçsin vatandaşlar içinden isteklileri, kursun cinsine göre periyotlarda eğitsin. Her hafta bir kişinin evine bağış yapacağına, her ay 30 kişinin ömrüne bağış yapmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: "Kursa Yolla = Kurs Versin" wtf ?! Kurs vermek de bedava değil, masraf yapacaksın illa ki. said: Her hafta bir kişinin evine bağış yapacağına, her ay 30 kişinin ömrüne bağış yapmış olur. İş bulacağından nasıl bu kadar emin olabildiğini anlayamıyorum. Üniversite mezunları bile iş bulamazken, tahsili olmayan, yaşı artık geçmiş insanlara kurs verdirip onların iş bulacağına inanmak saflıktır. Ki bu derneğin yardım ettikleri kişiler arasında yaşlılar, sakatlar falan da var, onlara da iş bulsan süper olacak, hazır herkesi işe soktun, bizim amcaoğluna da bir yardım plx. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:38 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yardım yapılanların cogunun okuma yazması yok nasıl egıtılecekler ayrı bır mevzu bırde uni mezunu ıszıler olayı var kı oda ulkedeki egıtım sıstemının dandıklıgındendır o mezunların aradında kac tane bogazıcılı istanbul unili odtu lu var ? YÖK bas bas bagırdı yenı unı acacagınıza mevcut unileru kalıtelı hale getırın dıye adamlar sallamadı Fırat uni su urunlerı mezunu yada Cumhuriyet Uni antropoloji mezunu zor ıs bulur bu ulkede peki niye bu bolumler haddınden fazla var neden gunumuz sartlarına gore ıstıhdama gore bolum acılmıyor oda baska hıkaye [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:41 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 o yardıma muhtaç duruma düşüp ondan sonra bir daha konuşmanızı isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 benim bildiğim deniz fenerinin sahibi fetullah gülen. almanyadaki şubesinin kapatılmasından sonra Türkiye'de de soruştulma açılması beklendi fakat hasıraltı edildi. diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar