mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet inventorymde item isimleri cıkmıyo ve ben takıntılı ve sorunlu biri oldugun için oynıamıyorum oyunu... acil cozum bulmamız gerek.. bi kafa yoralım hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 addon dosyasını sil düzelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ee addonlarım nolucak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 pek mantıklı bi çözüm deil ama bütün addonları disable edip bide öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ayrı olay bende test serverında, giydiğim itemların bilgileri görünmüyo. Çıkartıp inventorydeyken bakmak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 addonlarını tekrar yüklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 inventorydekilerin gorunmemesi daha kotu ama her item giyilmiyo cunku :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 @cuce: bende o konuyla ilgili bi addon yokki o tarz bi sorun yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 İlla olması gerekmiyor ki :) , benim ilk charım bi magedi ve çantalarımı istediğim yere çekmemi sağlayan bi add-on kurmuştum, sonra patch geldi add-onlar yalan oldu tabii, neyse chara bi girdim çantalar en son çekili oldukları yerlerde kalmışlar ama slotlar transparan bir şekilde normalde olmaları gereken yerde duruyorlar, o transparan yerlere sokuyordum itemleri :P , neyse 1 ay falan uğraştım onu düzeltmeye ticket attım add-on kurdum vs. çözüm olmadı, başka makinelerde bile aynı sorun oldu ben de charı sildim xD . Bu arada senin başına gelen olay bi kaç kişinin daha başına gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 eee cozumu var mı peki? kaynagın nedir? :P ayrıca belirttim takıntılı ve sorunlu biriyim ben onlar orda olmazsa oynıyamam resmen :S [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 22:36 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Cache klasörünü silip dene. Düzelmezse geri getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 duzelmedi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kullandıgın addon ları yaz bi yardımcı olmaya calısalım. bende de vardı benzer bi sorun. itemrack ten kaynaklanıyordu, update etim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 TipBuddy bu sorunun nedeni, yeni versiyon çek ve WTF/Account/AccountName/Saved Variables/ içinden TipBuddy dosyalarını sil. Sonra yeni versiyon ile beraber aç, GG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 extended questlog aynı soruna sebep olan addon bende buydu, sildim onun yerine bayi's extended questlog u kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Ayrı olay bende test serverında, giydiğim itemların bilgileri görünmüyo. Çıkartıp inventorydeyken bakmak zorunda kalıyorum said: itemrock adlı güzide add-on sebebiyet veriyor bu şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 itemrack malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 arkinventory'de aynı sorun vardı kaldırdım düzeldi. ama her addon durmadan hata msjları veriyor 2.2 için düzgün updateleri çıktıkça yenilemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynı sorun bende de var ama bu dediklerinizden hiçbirini kullanmıyorum. error window da çıkarıyordu hatta bugsack kurmak zorunda kaldım. gerçi interface options'da error window için seçenek eklemişler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 wowaceupdater kullanıyorum addonları update etmek için. kullandığım tüm addonlar ace destekli olduğu için cok kolaylık sağlıyor bu program. günlük hatta saatlik addon updatelerine ulaşmak mümkün. http://www.wowace.com/wiki/WowAceUpdater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @toggie: eql var bende de onu silip bi deniyim.. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 rica ederim. wowaceıpdater süpermiş, ui central kullanıyodum ama memnun değildim. zaten artık nerdeyse tüm addonlarım ace2 olduğu için bu baya işime yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 equip deiştirme ile ilgili addonu varmı ace2 nin? itemrack calısmıorda yeni sürümüde cıkartmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: equip deiştirme ile ilgili addonu varmı ace2 nin? itemrack calısmıorda yeni sürümüde cıkartmadılar itemRack yeni sürümü var, sorunsuz çalışıyor. http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4148 [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:17 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar