Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti , Schlotsky's ve Ben

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam evde yanlızım karnım acıktı herzamanki gibi Yemeksepeti'ne girdim . Daha önce de bikaç söylemiştim Schlotsky's den . Çok güzeldi :) Neyse ... 45 dakika içinde gelir yazıyor oradaki bilgide .. Dedim yine söyliyeyim bari şurdan . Neyse bikaç bişey sipariş verdim dedim ooh gelir 45 dakika içinde ve doyarım ne hoş .. 45 dakika geçti dedim bu saatte meşguldürler herhalde rahatsız etmiyeyim .. Neyse 15 dakika daha geçti ve ben şu Yemeksepetini bi ariyim dedim aradım ordaki adam ''Sizi hatta bekletebilir miyim Deniz Bey?'' dedi. Neyse kısa bir beklemeden sonra '' Karışıklık olmuş ama siparişiniz çıkmış 5 dakika içinde elinizde . Ayrıca restoran yetkilisi sizden özür diledi .'' dedi . Neyse ok dedim ve beklemeye devam ettim .. Yarım saat daha geçti ve saat 10 falan oldu Capitol kapanıyordu yani artık :) (Capitoldeki Schlotsky's den istedim) . Ben bir daha telefon ettim Yemeksepeti ne yine bir adam açtı derdimi anlattım ve yine beni hatta bekletti . Restoran yetkilisi sizinle konuşmak istiyor kabul ediyor musunuz dedi bana . Tabi dedim. Restoran yetkilisi '' Çok özür dileriz . Motorcularımızdan biri hastalandı ve çıkmak zorunda kaldı. Sizin siparişinizi de karışıklıktan dolayı gönderemedik . Ama biz Schlotsky's olarak bir dahaki 20 ytl lik siparişinizi kendimiz karşılamak istiyoruz'' dedi. (bu arada verdigim sipariş 15 ytl idi :D)

Neyse biraz sinirli bi şekilde kabul ettim :D .
Oturduğum yerden para kazandım ama aç kalarak..

Ama mutsuz muyum ? Mutluyum .
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan gibi kar yagdiginda, ben finale gitcektim oglen. mc donaldsdan yemek soyledim, motor cikamiyo ama taxi tuttuk ilk size gonderiyoruz diye aradilar hemen. eyvs dedim.

bi de evde tek basimayken dominostan orta boy + 1 soyledim, adam geldi, orta boy kalibimiz kalmamisti buyuk boy yaptik dedi.

oluyo oyle seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dominos' tan sipariş vermiştim klasik kahvaltı menüm pizza- efes. Adamlar efes satmıyor ama gelirken yolda alabiliyorlar sağolsunlar. Böyle büyüklüğü insanın babası yapmaz. Bir gün geldi adam dedi çok üzgünüz uğradığım yerde efes kalmamış dedi. Yapma ya fln dedim canınız sağolsun kola da içerim dedim, adam çıkardı corona verdi. Farkını da almamıştı. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kral gibi türk dürümcüleri dururken şılozkiden söylersen olucağı budur :p . salatalarını soslarını ortamını falan çok seviyorumda yemeklerinden pek bi tat alamıyorum ben oranın açıkçası.

dürümün yeri ayrıdır şılotski gibi sandiviçlerin yeri ayrıdır.
dürüm onun yerini tutamaz, "kral gibi"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...