Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 beni engerek ısırdıktan sonra 2 sene sinek minek ısırmadı. ama son bi senedir ısırmaya başladılar. cd patlatıp bi daha mı ısırtsam engereğe
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Vingthor said: beni engerek ısırdıktan sonra 2 sene sinek minek ısırmadı. ama son bi senedir ısırmaya başladılar. cd patlatıp bi daha mı ısırtsam engereğe buffın süresi bitmiş kanka refreshlemen lazım
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 olsun poison resist veriyomus bence isyapar battleda
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mersin'de büyümenin avantajları, ısırdığını farketmiyorum bile artık.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 düzgün kullanırsanız min 1 ay rahatsınız.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Gece beni isterse elli kere ısırsın kulağımın yanından geçmesin yeter diye üstümü başımı açıyorum yine de kulağıma geliyor itolitler. Beni ısırmayı hiç sevmiyo ibneler inadına uyandırıyorlar sanki.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bayram sonrası çoştu hayvanatlar , karasinekler bir maşallah kocaman ama biraz zeka geriliği var gibi uçuyorlar avlaması kolay hepsini , ama sanırım akan kanlarla beslendiler iyice bayramda etkisi devam ediyor olabilir.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sivrisinek degil de kara sinek fena ya dogayla ic ice olalim diye kamp kuruyosun rezil ediyolar sivrisinek ısırıyor diyosunuz ama yanlis efendi gibi ignesini batirip bi miktar kanınızı emiyor sadece bu vicdansizlar direk etinizi ıstırıyor kopariyor ya hamaktan dusuyordum bi kere canım o kadar yanmis yani dusunun
Öne çıkan mesajlar