Batilc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Geçenlerde kadıköy burger kingdeyiz, ama rex'in ordaki değil, boğanın ordakinde. Yanımda 2 tane kızcağız var. Bi ara içeri arıya benzeyen ama arı olmayan başparmak boyutunda kanatlı bir hayvan girdi, dolaşıyo ortalıkta falan millet kaçışıyo vs. Görevli çağırdık. Diyalogu aktarıyorum -Pardon bakar mısınız? -Buyrun efendim -Şu böceğe bir çözüm üretebilir misiniz? -Hangisine? -Iıııııı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bnce önce kendilerinden başlamalılar bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: millet kaçışıyo aman tanrım o anki görüntüyü tahmin edebiliyorum bir sürü insan birbirini ezerek dışarıya çıkmaya çalışır, artık lokanta bi can pazarı haline gelmiştir. içeri sanki kobra girdi yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 heyecandan birbirlerinin boğazlarını kesiyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Burger King çalışanlarının sinek böcek kovalamak gibi bi hizmet zorunlulukları mı var ki Burger King fiyaskosu oluyo onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Phyx üye § 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- heyecandan birbirlerinin boğazlarını kesiyorlardı... huhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: heyecandan birbirlerinin boğazlarını kesiyorlardı... Kopuşlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 O andaki kargaşadan yararlanan halk Burger King'i yağmalamaya başladı. Hamburger'i cebine atan kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: heyecandan birbirlerinin boğazlarını kesiyorlardı... Ağlıyorum [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:24 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Siz vursaydiniz agzina agzina bocugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bu ne be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: artık lokanta bi can pazarı haline gelmiştir. ahsuahsaaa burger king- revenge of the whopper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 big king xxl <3 soan halkası <3 peynirli vopır <3 peynirli ve ketçaplı çikın royal <3 elma dilim pattis <3 sarımsaklı mayonez<3 megacheese<3 NASI SEVİLMEZ BURGER KING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ASuıhsaduıhasuıdaıudshasd orda zaten ilgilense de şunu dicekti : " Kapıyı azcık açık bırakalım o gider?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Adam böceklere karşı eğitiliyor mu? Bir Burder King çalışanını mekana girebilecek böceklere karşı koymakla yükümlü müdür ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 değildir tabi yemekten falan çıktıysa durum değişebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ahaha, efsaneymiş be. adam magnumunu çıkarıp indirseymiş böceği aşağı. vai be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: ulfang üye § 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- değildir tabi yemekten falan çıktıysa durum değişebilir :D -------------------------------------------------------------------------------- köfteyi parcalayarak cıkıp ortamda turlayabilecek sinek tanımıyorum ben [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:14 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ben tanıyorum sanki zgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Füksü süper bi adam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 füksü ve ailesi süper zaten. repleri görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yanındaki "2 tane kızcagız" ne yaptı, kucagına falan atladılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 at sineeeeee olma ihtimali olabiliritesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 DM misin? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar