Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük kıza bi alkış xD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehoeh, babasının sesinden ciddi ciddi rahatsız oldum. iki-üç kere soruları cevaplayıp, cevap beklemesinden filan.

hakkaten, köpek gibi eğitmişler. anlamsız bir şekilde midemi bulandırdı video.
Mesaj tarihi:
LOL çocuk bariz başkasından. 2 yaşında haritada 30 ülkenin yerini ezberleyebilen bir çocuğun potansiyelini o yaşta hiçbir işe yaramayacak coğrafi bilgilere harcattırmasından belli.
Mesaj tarihi:
çok tatlı ya :) tam yanakları sıkmalık of

o değil de harita öğretceklerine fizik öğretselermiş kıza

buarada kız otistik de olabilir heh

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 05:20 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ezberci de olabilir ama bu ya$ta o ezber bence dahice .. ben 2.5 ya$inda ne amerika bilirdim,ne avusturalya bilirdim.Varsa yoksa o cizgi film benim bu cizgi film senin cadilar,madilar...

Ayrica cok catli cadi :: ) allah anali babali buyutsun
Mesaj tarihi:
yazık etmemişler iyi etmişler,
beynı şekillenicekken bilgi sunmuşlar beynı gelişmiş mis gibi olmuş, yarında dil öğretirler 3-5 tane mis gibi olur işte nedir yanı.

cocuğun erken yaşında cok şey görmesi duyması cok renk görmesi algılarını güclendirir.
Mesaj tarihi:
evet ben mesela bazen kendimi eksik hissediyorum erasmusların yanında.
Kız telefonda sevgilisiyle Fransızca, yanındaki Erasmus öğrencisiyle Almanca, benimle İngilizce konuşuyordu :(

Çok daraldım.
Mesaj tarihi:
Arkadaşın oradaki da'yı ayrı yazmayı bilmediği için kafası karışmasın, ta diyim de anlasın istedim; üstüne bunu bilecek yaştasınız diyerek o elemana bir kez daha değindim ve çaktırmadan 2 defa ayar vermiş oldum. İlla açıklatıcaksınız adama...
  • Yeni Oluştur...