EharD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Yaw şimdi ben bu şekeri yemiyim de napıyım... bu kadar mı tatlı olunur Allah'ım yarabbim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ehoeh, babasının sesinden ciddi ciddi rahatsız oldum. iki-üç kere soruları cevaplayıp, cevap beklemesinden filan. hakkaten, köpek gibi eğitmişler. anlamsız bir şekilde midemi bulandırdı video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 LOL çocuk bariz başkasından. 2 yaşında haritada 30 ülkenin yerini ezberleyebilen bir çocuğun potansiyelini o yaşta hiçbir işe yaramayacak coğrafi bilgilere harcattırmasından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 o yaşta türkiye haritasında türkiyeyi gösteremezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 öah ben türkiyeyi okdar hızlı gösteremiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 oha beni dövseniz zimbabveyi bulamam yaada paraguayı cokta tatlı umarım annesi babası bunu böle "köpek" gibi eğitmemiştir. çok çok tatlı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 çok tatlı ya :) tam yanakları sıkmalık of o değil de harita öğretceklerine fizik öğretselermiş kıza buarada kız otistik de olabilir heh [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 05:20 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 peki bu bilgiler kalır mı kızın kafasında çoğu nasıl öğretmişler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ezberci de olabilir ama bu ya$ta o ezber bence dahice .. ben 2.5 ya$inda ne amerika bilirdim,ne avusturalya bilirdim.Varsa yoksa o cizgi film benim bu cizgi film senin cadilar,madilar... Ayrica cok catli cadi :: ) allah anali babali buyutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yazik etmisler. matematik falan anlatsaymis daha yararli olurmus dunyaya ilerki yaslarda. yeterince ezbercimiz var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yazık etmemişler iyi etmişler, beynı şekillenicekken bilgi sunmuşlar beynı gelişmiş mis gibi olmuş, yarında dil öğretirler 3-5 tane mis gibi olur işte nedir yanı. cocuğun erken yaşında cok şey görmesi duyması cok renk görmesi algılarını güclendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 evet ben mesela bazen kendimi eksik hissediyorum erasmusların yanında. Kız telefonda sevgilisiyle Fransızca, yanındaki Erasmus öğrencisiyle Almanca, benimle İngilizce konuşuyordu :( Çok daraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kız çok şeker be =) umarım öyle hayvan eğitir gibi eğitmemişlerdir kızı. Çok şeker hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Cokta etkileyici değil. ta ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Yalnız "ta" ayrı yazılmaz, illa düzelticeksen da ayrı yazılır deseydin bari ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 belirtmeme gerek yok ki , oradaki ta'nın da olduğunu bilecek yaştasınız sanırım?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Arkadaş madem laf sokacaksın perfecto bi cümle ile laf sokarsın. Büyük harfle başlarsın, nokta felan koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Şekilciliğe hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ş ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Dev bırak şimdi belirtmeme gerek yok falan. Beceremedin işte. Yapamadım de, geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Arkadaşın oradaki da'yı ayrı yazmayı bilmediği için kafası karışmasın, ta diyim de anlasın istedim; üstüne bunu bilecek yaştasınız diyerek o elemana bir kez daha değindim ve çaktırmadan 2 defa ayar vermiş oldum. İlla açıklatıcaksınız adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Sex ayrı yazılır unutmayın bunu!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Dev 29 Eylül 2007, Cumartesi - 13:22 tarihinde demis ki: açıklatıcaksınız Açıklatacaksınız olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 2 yaşında kızın atlas ezberlemesinin konu olduğu bir threadde yetişkinlerin dilbilgisi ile cebelleşmeleri çok ironik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 :p değil :P lütfen! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar