aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hakan oynarsa gol atamaz GS. Kalli de biliyo tabi, ama kimse Hakan'ın kötü oynadığını itiraf edemediğinden önemli maçta bahane uyduruyolar oynamaması için. (olabilir yani, komplo teorisi) Lincoln'u bilmiyorum. Gerçekten disiplinsiz olabilir, Feldkamp kimsnein gözünün yaşına bakmıyo. Gerekrise bütün takımı kadro dışı bırakıp tribünden adam çağırabilir. Gerçi tribünler de boş, bilmyorum, kendi oynar belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=i-n1dSFv7J8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 nobre en son ne zaman attı yahu gs ye. süper kupa maçında diye hatırlıyorum ben. 2 sene önce inönü'deki maçta tümerden yedik, hasan kabze ile 2 tane attık. sami yen'deki maçta 2 tane toraman'dan yedik 3 tane attık. geçen sezon sami yen'de ümit karan penaltıdan attı 1-0 bitti. inönü'de bobo ve penaltıdan richardinho attı. ee nerde lan her maçta gol atan nobre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 nereye fark atiosunuz yavas atin bi sakin icinizde patlamasin sonra hevesiniz dsfdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Lincoln 4 arkadaşını Hakan'sa kızını kampa izinsiz sokmuş; bu yüzden kadro dışı kalmışlar bu maçlığına. çocuklar inanmaz buna yani nasıl bi bahanedir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hakanın oynamaması iyi oldu da, lincoln ve ayhan yok. volkan'ın yerine de hakan balta oynayacak. hadi hepsini geçtim sorun değil yine alırız ama servet bobo'yu nasıl tutacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 alırsınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Servet nobre'yi tutar heralde. Nobre zaten kariyerinde ayapıyla gol atamdığından problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 gs nin işi zor!çok zor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hakan şükür'ün oynamayışı bjk için büyük talihsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 LİNCOLN KADRO DISI ALLAHIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 maçın sopcast linkini verebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 aynen ya hangi kanalda bulamadım direk link verseniz de adres yazan yere yazıp izlesek :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bekleyin maç başlayınca online oluyo benim bildiğim(link verseniz de güzel olur tabi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 link verin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bulamıyorum ya sinire kestim çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 böhüee link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 arif le ergünde kadro dışıymış öyle duydum mapeza sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ehöm buldum link sop://broker.sopcast.com:3912/32937 ama dolmadı buffer bi türlü [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 20:43 tarihinde, _LURTZ_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 teşekkürler buffering %25 inş tamamlanır yav yavaş yükselio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sop ney lan nereye kopyalıycam ben bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sopcast diye bi program var indir onu sonra verdiğim linki internet explorer a kopyala.veya direk sopcastte 32937. kanalı aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bağlanmıyor itoğluit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 buldum galiba [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 20:53 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 şu linki kim verdiyse çok teşekürler yahu, takılyıo ama genede şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar