Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Virus, 12 October 2003 21:09 tarihinde demiş ki: Gerke yok uzatmaya topic konusu zaten kaydı kayacagı kadar Ne guzel demissin, anlamam paladinden diye girmiyordum buraya da neler olmus neler, kavga devam ederse nerf veya lock gelecek duruma gore.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 evet pole ile pişman olursun.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN
copperelf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bende paly'e merak salmıştım 3-4 ay evvel. lvl 39 a kadar kastım birtane. yemin ediyorum solo mob keserken uykum geliyordu. sinek vızıltısı gibi dmg vermekten bunalmıştım. Quanivarda tank denince akla paladin geliyor. merc ve armsman neredeyse hiç yok ve nerdeyse tüm tankların paladin olduğu bu serverda palyler hala çok popüler. scoutu lvl'larkan heves ettim arada kasarım diye gene bir paladin açtım. bu sefer 2 handed olacam dedim işte sonuçlar; 1) 2 handed paladinin dmg'ları harika 2) lvl kasması ve autotrain imkanları s/s'e göre daha fazla. lvl 40 a göre rahat rahat chant/two handed gidebiliyorsunuz. benim gibi yapıp 40 a kadar two handed/parry gidip 108 puana cokmenizde olası. lvl 38 de rez yapamam diyince diğerlerinin yüzü bir tuaf oluyor ama olsun o kadar. 3) 48 chant ile en yüksek af yi alabilir bununlada ihtiyacınız olan defensi kısmen sağlayabilirsiniz. 4) bildiğim kadarı ile 4 lü kombo başka hiç bir silahta yok.alb de mid de ben görmedim. arka arkaya slowed,hinderes,stuned ve bleding yapabiliyorsunuz. buda sizi 2 handed silah ile gayet ofansif br karakter yapıyor. işte benim rüya specim; (lvl 40 a kadar chant,44 e kadar slash autotrain edilmiştir) two handed 50 slash 35 chant 48 parry 6
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 paladine ne C-A-P i varmi kardesim? al eline bastard sword u bak gor kac vuruyorsun sen butun paladinleri tirnak cakisi kullaniyor zannediyorsun galiba glatheros. bir paladin eger harbiden n00b sa ministrel e kaybeder. paladin rvr de (ben bunu Theodoric, Maramar, Gregorian gibi paladinlerden gordum...) en defansif ve yeterince dmg veren bir chardir. self end chant ile 29,50 bombo sunu rahatlikla yapar 42 shield 42 chant 50 slash rest parry diye bir spec duymustum...al eline saglam bir silah guzel bir sc yaptir bakalim neler oluyor ondan sonra. Virus: Oyun basindan beri paladin oynuyorsun ama sadece paladin oynadigin icin diger charlari bilmiyorsun. ministrel ler shield spec edemez kardesim. Glatheros: Evet paladin ministrel e 60 vuruyordur cunku 100 value %50 absorb ablative chant var.... 120 x %50 = 60 (60 dmg da absorb edilir.) ama ministreller zaten weapon skilli dusuk adamlar paladin (briton) gelecek buna 42 shield mob 3 ile bak bakalim neler oluyor... her neyse harbiden burda daoc oynayan ama daoc dan haberi olmayan bir suru adam var.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Sozum meclisten disari..... bana abi midgard ve albionun hizli kosan adami kim diyen rr9+ bir insan bile taniyorum... sadece kendi chariniza takilip kalmayin ama insanlari bilgilendiricem diyede yalan yanlis bilgiler vermeyin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 arkadaşlar burada bi paladin olarak ben konuşayım isterseniz yaklaşık 1.5 milyon realm pointim war 6L6 yani.. en kraliyim diyen class a minimum 80 oıutputum var dmg chantım hariç chanter gibi bana veak olan classlara 200 e kadar vcikabiliyorum dmg add ve criticler haric soyluyorum bunlari tum bunlara bir de MO pain 3 ekleyin haaa en önemlisi 2.6 speedli bir silah kullaniyorum yani output u en duşuk silahlardan.. varın gerisini siz düşünün. tamam kabul dier tank classları yinede daha iyi vurur ama dierlerinin herhangi birince chant gibi bi ability warsa hemen charimi silip yeni bi tan kasiiim..[hline]Verba volent scripta manent. *Sözler uçar, yazılar kalır.
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben sahsen bi minstrelin bi pally i duelde yendigini goremedim cunku vuramiyolar vursala bile o vurdugu dmg i heal chantla kapatiyo kisa bi surede pally i indirmek icin cok kisa surede yuksek dmg vermelisiniz minstrel dd falanda hikaye yani o kadar diyim full resistli bi iki aom almis bi tanki kasindiriyo o kadar[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr7 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman rr3 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 he bide parry rvr de nerfli falan denmis ufak bi log koycam buraya bi ara hatta bi konus acicam oraya loglari aciklamalariyla koyacam merak ettim nasi bi nerfmis bu sadece sunu soyliyim ilk olarak parry dede evade tede karsindaki dusmanin kullandigi silaha gore bonus aliyosun veya eski aliyosun neyse bi ara detayli sekilde bi yazi yazcam bu konuda[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr7 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman rr3 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin
copperelf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 valla suan kasmakta olduğum paladindee (lvl38) 37 parry var. daha bişeyi parry debildiğini görmedim.
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: copperelf, 21 October 2003 10:35 tarihinde demiş ki: valla suan kasmakta olduğum paladindee (lvl38) 37 parry var. daha bişeyi parry debildiğini görmedim. Dex in kac?[hline]Verba volent scripta manent. *Sözler uçar, yazılar kalır.
copperelf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 dexim capse dayanmış durumda. ama highlanderim
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Dun bi 2h pally actim. lvl 20 halimle 300dmg vuruyorum. ilerde du$undugumde 45chant,502h,34slash,rest parry'dir. Bakalim ilerki gunler ne gostericek. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 heeh bu tartisma acilmis gene http://daoc.foren.4players.de/viewtopic.php?t=76525&start=15 sirf burdaki tartisma yuzunden,ben 5 aydir oynanmama ragmen..oyundaki bi arkadasa ufak bi duel yaptirdim...tartisma uzamasin die postlamicaktim ama simdi gene uplanmis bu threaqd postliim bari..yukardaki linkteki iki screen ilginc.. ps:buarda paladinin yanlis hatirlamioyorsam eger 16% resis chanti oldugunuda unutmamak lazim...16+26=42% resis ddlere karsi :))) screenler acilan linkte ortadaki posttalar..biraz asagi scrollayin[hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 21 October 2003 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Ceti, 21 October 2003 02:31 tarihinde demiş ki: her neyse harbiden burda daoc oynayan ama daoc dan haberi olmayan bir suru adam var.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM) +1[hline]UYKUM VAR!
daverc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bencede +1.. hatta sadece sagdan soldan duyduklariyla konusanlar bile war.[hline]GEd, 11 October 2003 18:44 tarihinde demiş ki: minstrel paladini duelde 90% nin altina bile alamaz
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: GEd, 21 October 2003 15:08 tarihinde demiş ki: http://daoc.foren.4players.de/viewtopic.php?t=76525&start=15 sirf burdaki tartisma yuzunden,ben 5 aydir oynanmama ragmen..oyundaki bi arkadasa ufak bi duel yaptirdim...tartisma uzamasin die postlamicaktim ama simdi gene uplanmis bu threaqd postliim bari..yukardaki linkteki iki screen ilginc.. pally kazanmi$?..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kazanmamis ezmis biraz :P[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr7 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman rr3 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ehhe evt ezmis biraz:)) ama psst caktirmayin paladin 2 hand thrust :) biraz bonusu var minstrel zirhina :p[hline]UYKUM VAR!
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 almancam olmadigindan bitek hede wins the duel i anladim (yazi renginden) :) 2h cok iyi gercekten ben cok sevdim.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 21 October 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
kalima Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yav pardon ama bi minstrelin denk RR li bi paladini yenmesi armsmani yenmesinden bile daha zor çünkü minstrelin shoutlari endurance götürüyor yani eğer paladin ölecekse bu çok hızlı olmalı eh duellolarda paladinler pek hızlı ölemiyor malum :) artı paladinin tek avatajı 2hand thrust olması değil orda tüm minstrel büyüleri body vurur. Mezz i de stun i da böle. yani akıllı adamsa 2 saniye resist chant i da twist etmiştir :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bize şu DAOC'tan anlamayan bir sürü adamın isimlerini sayabilirmisin zahmet olmazsa??[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
daverc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yok be kalima amma yaptin en zor armsmanler yatiyo :) palalarin hp leri armslara gore az oluyor (pg nin primary cos almasi onemli degil burda her classin level basina aldigi hitpoint vardir)..suana kadar hic armsman dovemedim o dogru hele piccacilara 3 wurusta bile inebiliorum :) minstrelin sansi dmg outputu az olan kisilere karsi sadece oda paladin :P..Neyse herkez baska sekilde inaniyo ama ben hala iddaliyim we her gün en az bikere yapiyorum :P...Gerci bizim serverda hersey ilginc -server birincisi paladin ama avalon heuhe :p (oyunu yeni orenipte onun yuzunden avalon paladin olan cok war adamla konustugumda diyo lvl 24 oldugunda biş gariplik oldugunu anlamistim ama silmeye kiyamadim :) ) -serverin 3 te 2 si albion ama albionun 1 relici war oda gidici -fg VS fg sawaslarinda herzaman icin hibler midi midler albionu albionlarda hibi olduruyo ( eger albion grubu ubbersek yoksa daha fg sawasi kazanamadim albionda)
daverc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 daoctan anlamiyo dedikleri minstrel kazanir diyenler iste[hline]GEd, 11 October 2003 18:44 tarihinde demiş ki: minstrel paladini duelde 90% nin altina bile alamaz
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Her paladin her minstreli, her minstrelde her paladini dövemez.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
Öne çıkan mesajlar