xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bugün netten fifa2008 için birşey indirdim. İşimi de gördü gayet. Ama kafama takılan şey 25mb'lik mdf dosyası ile yanında ufak bir mds dosyasının (5kb) daemon tools ile 2,66gb'lık olarak gösterilebilmesi. Bu iş nasıl oluyor? Bir fikri olan var mı? Büyük ihtimalle cd'den yükleme falan yapılmaya çalıştığımda hata vercek veya olmayacak ama cd olarak görüyor ve bunu göstertenin 25mb olmasına rağmen kendisi orjinal boyutunda (2,66gb). Aynı şekilde yapıp işimi görcek bir kaç şey daha var. Bunu kendim nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 nocd için diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mini image sanırım dediğin dosya.Fifa 2007 mini image olarak aratırsan 2mblık bir dosya ile karşılaşırsın fakat arşivden çıkardığında dosya 4gb gözükür.Böyle bir şeyin yapılma nedeni üstteki arkadaşın dediği gibi noncd yerine kullanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet nocd gibi şeyler için o yani bir nevi 2.66mış gibi görünüp programın aradığı cd/dvd'nin yerini tutuyor, sonuçta cdsiz çalışıyor böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 NoCD için zaten de nasıl yapabilirim aynısını :) Yani istediğim bir DVD'yi 20-30mb'lik bir dosya ile nasıl takılıymış gibi göstertebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar