Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet nedir?

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

efenim, internetin kullanıcıları tarafından algısı ile ilgili bir rapor şey ediyorum. bu minvalde bana internetin hayatınızda ne ifade ettiğini söylemek ister miydiniz acaba? bööle vurucu birer cümle alsam pek hoşuma gider.

"internet bir sudur, iç iç kudur" da olur, "internet bireyin yalnızlığı içinde topluma yabancılaşmasını önleyen bir etkileşim aracıdır" da olur. nası isterseniz.

aklınıza bişey gelmiyorsa, internetin olmadığını düşünün, ne değişir hayatınızda. ya da eve gelince bilgisayarı neden açtığınızı düşünün.

zekice laflar bekliyorum sizlerden, çünkü internet kullanıcılarının zeki, çevik, akıllı ve külyutmaz olduğunu iddia etmiş bulundum, yüzümü kara çıkarmayın :)

pls.
Sosyal ağlarda paylaş

En az bana verdiği kadarını benden alan nanedir. Barınbırdığı büyük -hakkatten büyük- bilgi ve sınırsız materyal ile beni benden alan, aynı zamanda barındırdıklarına ihtiyacım sebebiylede başından kalkmamı engelleyen şeydir. Bir nevi çevremi sarmalayan, sosyal hayattan kopmama neden olan dört duvardır, penceresiz küçük odadır.

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 11:11 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...