NuKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Arkadaşlar Rusça bilen varsa bir paragrafı çevirtmem lazım. Zor birşey değil sanırım. Sadece günlük dilde kullanılan basit cümleler. Google translate tam çeviremedi. Yardımcı olabilecek olan varsa buraya yazsın. Pm'den atarım paragrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 At bana çevirebilirim belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yardımı dokunabilir : translate.google.com rusça ingilizce yap ordan artık çevirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bu dönem basic russian dersi aldım, 2 ders dayanamadım dropladım. O alfabe insanın hayatını eritir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 alfabeyi söktükten sonra çok zor değil diyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 evet = da bu kadarını bılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bana yolla , ben çeviririm (şaka yapmıyorum) [email protected] [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 20:18 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ki bi de bi kız vardı. baya bi gerizekalıydı ama rusça biliodu ingilizce almanca ve kendi dili yanında. zaman ayırınca oluyo heralde bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 alfabe kolay ama gerisi zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 akuma mailine yolladım. teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Birşey değil.Cuma yada Cumartesi sana yollamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 comrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Dün yazacaktım ama meşguldum kusura bakmayın , mesajın türkçesini sana özelden attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bana ögrettiler 1-2 kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 privet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 davay(geri mi neydi emin değilim) da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 RPG (bildiğimiz roket atar ) = Reaktivniy Protivotankoviy Granatomet (Rocket propelled granade) bütün rusca bilgim budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Beyler mesajı çevirdim yolladım yani , yormayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ya yormak istiyorsak?!!1 ya mazohistsek? ya bilmediğimiz dillerde çeviri yapmak gibi bir mazo-fetişizm huylarımız varsa??!! ya kendimize engel olamıyorsak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Sephrioth 28 Eylül 2007, Cuma - 19:49 tarihinde demis ki: davay(geri mi neydi emin değilim) da yeter davay hadi demek come on gibi bişey :D bide pupzik var bebek demekti galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 da pupzik davay hmm guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ahahahah combo yaptın hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Harosha davay bunlar tatilde öğrendiklrim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 haraşo diye söylüyolar kişner gibi.rusça acaip bi dil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben bir sene rusça dersi aldım alfabeside çok kolay ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar