Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Çok uzun zamandır AVde blackout BG olarak horde kazanmaya başladı. Güzel bir duyguymuş :) 5 maçın 3ünü aldık, bizim BG için inanılmaz bir oran hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ve yeni leecher sistemi başarılı gibi duruyor bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Beleş honor avcıları yalan oldular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 blackout alliance'ın türk gücü yalan oldu ondandır ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 karanlığın yolunu seçtik hepimiz. Bir tek sarı saçlı diri memeli sam kaldı geride hehehe [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 10:21 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bloodlust nub dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kusura bakmayınben patch çıktığında beri wow'a biraz uzak kaldım. AV'de değişen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Allylerin yol üzerine 1-2 elite eklendi galiba brde leecherlar şimdilik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 rock; said: A new feature for reporting players as being AFK in battlegrounds by right clicking has been added. When enough reports are registered, a 60 second debuff will begin to count down. Once the timer is up a new debuff will appear that will prevent the player from gaining any honor while it is on. This debuff can be negated as soon as the player engages in PvP combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 iyi bari ya away sux nefret ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Fena gözükmüyor. İyi olmuş. Gerçi ben aliance tarafında bu beleş honercılardan fazla görmedim. Hode'un av'yi daha az kazanmasının asıl nedeni bence harita dengesizliği. Aliance'ın bölgesi daha rahat savunulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 defans yapan kaldımı ? en iyi av 15 dk da biten av dır ki buda asgari 250 honor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 En kötü AVden dahi 250 puan minimum aldım bugüne kadar. Dün gece yaklaşık 23 dakikalık bir AVden 650 honor aldım ki kaybetmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bizde genelde hordelar kazanıyor avyi. ama biz daha fazla honor alıyoruz, adamlar direk vandarın yanına gidiyo bişey yapmadan :D [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 11:21 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bizdede tam tersi ilk bi kız mage var onu kesioz sora vanndara ve kaybetsekte genelde allylerden fazla puan alıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 heheh mage bi kız var :) Balinda ablamız Bizim BG grubuna bağırmaktan canım çıktı ama dinleyen yok hala gidip SH GYyi alıyorlar. Malum gerisi defansla uğraş dur bütün oyun. Ama genelde aldığımız honor allyden yuksek oluyor. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 11:31 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 valla ben AV nin o en eski halini seviyorum her oyun yaklaşık 4 saaat sürüyordu...gece 5 te cıkıp sabah 12 de girdimde hala haritanın oynandığını hatırlarım..ve o oyunlar daha eğlenceli oluyordu gercek takım oyunu gerektiriyordu..bi zerg vs zerg yapmayı pek kimsenin gözü yemiyordu..defansa kalanlar oluyordu herkes suplly,blood mlood getirdğinden honour kazancıda baya yüksek oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: defans yapan kaldımı ? Tabi direk defans yapan yok ama aliance tarafında savunmada 5-10 kişi kalsa biz horde son bossunu başladığımızda adamlar bizim 2. mezarlığı daha yeni almış oluyorlar. Bir de DadashNik0F'un belirttiği şey var. Onlar hızlı gitmeye çalıştığı zaman yol üzerindeki hiç biryeri alamıyolar ama yine de genel olarak biz kazanıyoruz. Son iki av haftasında nerdeyse hergün girdim sadece 2 kere kaybettik onda da biz de son bosstaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Nightfall battlegroupunda hala %75 Ally kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Horde daha balindadayken Alyy rogueları Son GYyi almış olyor nerdeyse. Ve horde için en kıl olanlar yol üstünde agrolamadan geçme şansı olmayan devriye ve kahrolası keçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ne istiyorsun be keçilerden :D cokmu toss attılar nedir :=) ayıp valla sizde iri kıyım şişman var bidene ona ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ruin battlegroupdayım ben de horde tarafı olarak girdiğim 10 maçtan 1ini kaybediyoruz sadece :D , bana AV hep hordeların banko kazandığı bölge olarak geliyor o yüzden. 1 senede 10 15 kere kaybettim AVyi en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 galvayı bos gecmeyi ögrensek her zmaan kazanırız ama illaki kesilecek simdi horde basladı bizim kadını kesmeye önceden es gecerlerdi valla onu bilmemde aksam 500-600 arası honor geldi avdan onu bilirim simdi veteranımı tamamlayayım arena 1 mi bekliyeyim onu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bugün yaptıgım bi avde her bosstan 2 tane vardı. artık bugmu oldu yoksa yeni av olayı bumu bilemem :D hordelar 688 honor alıp çıktılar mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bugmış ama pek bir yararı olmamış görünüşe göre. Her ikisi de verseydi 1000-1400 arası birşeyle çıkmanız gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar