Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arctic Monkeys

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indie değiller artık da, brit müziğinin yakın dönem en başarılı temsilcilerinden diyebilirim

sahne performansları feci olabilir, bakmadım; ama tahminimce (franz ferdinand ekolünden olsa gerek) kötü olacaktır, seyrettiğim videolardan çıkarttığım kadarıyla.

"basit riffler, gaz müzik" idi ilk albümleri; ikinci albüm biraz daha yoğun olmuş, bana göre de grubun en güzel parçası do me a favour u barındırıyor.

ha ne kadar sanat, onu tartışabiliriz (bence hoş parçaları var mesela; ama sanat değil); ama "2000ler rock müziği" denilince hatırlanacaklar, hiçbir şey için olmasa bile internet üzerinden sağladıkları büyük başarıyla.
Mesaj tarihi:
brianstorm derim çekilirim.sırf o şarkıyı loopa alıp dinlerim yani.Tabi a certain romance,mardy bum,fake tales of san fransisco da var da en güzel brianstorm bence.ii gruptur severiz kendisini.

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:47 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok seviyorum bu bebeleri.Çok eğlenceli şarkıları da var,gaza getireni de,alıp uzaklara götüreni de.Şahsen sevdiğim şarkıları : when the sun goes down,fluorescent adolescent,brianstorm,teddy picker,leave before the lights come on,mardy bum,a certain romance,do me a favour. Diğer şarkıları da güzel tabi,ama eminim ki herkesin kendine göre sevdigi bir sarkıları vardır,olmalıdır.
Mesaj tarihi:
Adayı en genç yaşta sallayan,billboard listelerinin dibine vuran bir grup kendileri 2 albümdede...Yaş olarak doğru bebeler ama hitab-ı kitlesi çok geniş,çok beğeniyorum "Balaclava" dinlemeden güne başlayamıyorum hatta =].Ayrıca süper merchandise ürünleri var paraya kıyarım diyorsanız kimsede olmayan süper T-shirt'lere sahip olabilirsiniz.
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...