Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Abilerim ablalarım! Artık yetti! Tamam fiyat performans oranı Nvidia'ya göre her daim daha iyi olsa da artık kesinlikle ATI marka kart almamaya karar verdim.Yetti yani , konfigürasyonum gani gani yettiği halde 5 yıl öncesinin oyunlarının bazılarını bile oynatmıyor bana ATI : Onimusha 3 , Metal Gear Solid 2 , Gun Metal aklıma ilk gelenler. (Ki Tom Clancy'nin yeni oyunları hatta Spiderman 3 bile silme Nvidia kartlar istiyor.ATI aldım ve pişmanım kısacası) Normal ekran kartı tavsiyesi kısmına yazmak istemedim , öyle bezdim ATI'den.Nvidia chipsetli ve tercihen 512 MB hafızalı hangi kartları önerirsiniz? Sormak istediğim 2. konu şu : Benim gibi ATI alıp başlarda çok sevip sonra yaşamdan bezen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ati'm var masaüstünde,laptopta nvidia..ikisinde de her oyunu çalıştırdım ettim şu ana kadar.ha tabi pek oyun oynayan birisi değilim ama 5 yıl öncesinin oyunları açılmıyorsa başka bir problem olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 512mb alıcaksan üst seviye alıcaksın. Orta seviye, hatta orta-üst seviyede 256 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 neydi ki kartın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ATI Radeon 256 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Model ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 öeh yani bu kartın mgs2, tom clancy oyunlarını falan calıstırmasını beklemiyodun herelde? 64bit nedir ya tarih oldu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 fiyat performans oranı daha iyi değil ki... ati kartlar daha ucuz ama atinin support'u fln rezalet, driver bulmak ölüm... örneğin bende x1700 var ama driver desteği yok.. nvidia daima daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hayır , açsa minimum detayda da olsa süründürse! Eyvallah! Lafım yok.Misal , Onimusha 3 kuruyorum Play'e basıyorum DAAAAAAAAAAAT! 3deffects bilmemne kernel hatası Meali şu : Ben kurnazım ya , gidecem oyunu yapanlara dicem ki benim kartımın oluşturduğu kernel dosyası yoksa oyun Play tuşuna bastığın anda çöksün , hata verip açmasın. Danışıklı dövüş derim buna. edit : Rainbow Six Vegas var bilen vardır belki , işte , bunu çalıştıran kart serisi sayısı oyunun çıktığı ay itibariyle 5 (BEŞ) , tamamı da Nvidia.Ne anladın bundan sen? [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 alakasi yok sen baya geride kalmissin artik shader a bakiyor olay kartin oyunun shader modleini desteklemiyorsa elinde en super makina olsa acamassin en dusuk detayi gectim oyunun menunusunu goremessin atinin gunahi yok bunda muzelik karti kullanan sensin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Her Shader her yeni kartta yok ki (misal Vegas'ın çıktığı ay aynı chipsetin 5 kartı tarafından çalıştırılması gibi) o yüzden ben tavsiye istiyorum ya. Tercihen 512 MB hafızalı , Shader Model en az 3.0 destekleyen ve KESİNLİKLE Nvidia olan bir kart önerisi yapar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sen bu ekran kartını kullandıgına göre sistemin de eskidir. işlemcin nedir, anakart, ram falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 olay o zaten her shader in her kartta olmamasi senin makina ne agp 8x mi pcie mi pazardan armut alir gibi kart alinmaz nvidia nin bariz bir ustunlugu yok sandigin gibi tek oyundan konusuyoruz kaldiki nvidia o vegas i acicak sm 3.0 kartlari haldur huldur cikardigindan HDR ile AA yi ayni anda acabilmeyi beceremiyorlar atinin SM 3.0 serisi ise bunu gayet rahat yapiyor bilmeden etmeden ati boktan demek cahilce gerci sen bana ati fanboy u diycen simdi pesinen soyliyim nvidia kullaniyorum yeni aldim gayet memnunum said: nvidia 6**** ve ati X*** serisileri shader 2.0 nvidia 7**** ve ati X1*** serisileri 3.0 nvidia 8**** ve ati X2*** serileri dx10 ve sm 4.0 surdan bakiver iste SM 3.0 alicaksan nvidia alinmaz dedigim sebepten atinin x1*** serisi domine ediyor ortami ama is dx10 ve sm4.0 e geldiginde ati cuvalladi nvidia nin en iyi kartina kiyasla atinin en iyi karti sinifta kaldi o yuzden x2900 pro ve XT cikariyorlar simdi 8800gts ve gtx le kapismak icin ayrica 512 demissin artik ekran akrtarinda cok ram = iyi hizli kart demek degil hangi seviyede kart alicaksin onu secicen 2 ureticininde belirledigi 3 sinif var giris seviyesi orta seviye ust seviye giris seviyesi kartlar ucuzdur ancak FPS action falan filan grafik canavari oyunlari kaldirmaz orta seviye kartlar 100-250$ arasinda oynar fiyat olarak yuksek detay oyniyamasanda isini gorur ust seviye kartlar ise 250$ in ustundedir ve SM destegine gore ne calsitirsan kaldirir atiyorum orta seviye bir SM 4.0 kart bioshockda surunurken SM 3.0 ust seviye bir kart kaymak gibi calistirir oyunu onun disinda giris ve orta seviyelerde ram onemli degildir 256mb ram bu kartlara yeter 512 ram li alt seviye bir kart ucamayan arabaya kanat takmak gibidir (oyuncular acisindan soyluyorum tabi) o yuzden anakartina uyan bir model bul ust seviyeye paran yetiyorsa bakariz 512mb filan ama orta seviyede kalicaksan 256mb dan sasma [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 16:08 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Abilerim , mavibilgisayar.com 'un OEM fiyatlarına baktım : ATI Radeon X1550 1024 mb hafızalı (yu-ha yani!) ve fiyat olarak da 61 $ yazılmış. Alternatif olarak PALIT'ın 256 MB hafızalı GeForce 8500 GT Sonic kartı var , 81 $ Alınsa bana yarar mı? Shader Model 3.0 falan olsun istiyorum. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 16:21 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 o kartın (X1550) belleği 256 mb, 1024'e kadar çıkabilir demişler sadece, yanlış bir ifade olmuş yani :) [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 16:26 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 cok gaza gelmissin anlasilanda ekran kartin baya eski bisi yani calistirmamasi gayet normal. ayrica rainbow six vegasin sadece su kartlarla calisir gibi bi iddaasi yok, gayet guzel ati radeon x1900xt ile yuksek detayda oynadim yani. ha ama nvidia parayi bastirir oyunlari kendi kartlarina gore optimize ettirir, ama sonucta ati ile oynayamazsin diye bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 fanboysun dis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar