geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Şimdi malum bağlantı yüzünden hergün wow oynarken analarının bacılarının kulaklarını çınlatıyorum lag yüzünden. Benim bağlantım 1k onu 4 k yapmayı düşünüyorum çünkü 4k ile oynayan arkadaşın lagı yokmuş. 1. Bağlantıyı 4k yaptırmak için ne yapmam lazım? 2. 4k bağlantının fiyatı tam olarak nedir? bu iki soruya cevabı olan varsa şimdiden teşekkürler. Adamlar hem adam gibi hizmet vermiyor hem de (seve seve değil, diğerinden) zoraki daha fazla para ödiycez şerefsizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bağlı olduğun telekoma , telefon hattı kimin üzerineyse dilekçe verilcek.ancak sen sahibi sen değilsen hattın sahip olanın nufus kagıdı fotokopisiyle halledebilirsin.orda hazır dilekçeler var zaten 2 dk da dolduruyosun.Adsl borcunun olmaması gerekiyo geçen aydan kalma gelen teni fatura falan.[Benim vardı 1 aylık ama gormezden geldi kadın saolsun.] 89 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 istersen 100 kat artır hızı bir fark olmayacak. biri seni feci keklemiş... oyunun upload ve download sınırları belli. 128 kbps dl ve 32 kbps uploadla (stabil olmak şartıyla) oyunu tamamen sorunsuz oynayabilirsin. bunun 128 kbps veya 100 mbit olmasıyla alakası yok. yani şu an yükseltmen fazla para vermekten başka bir işine yaramayacak. hatta download yapmıyorsan sadece oyun oynuyorsan düşürmeni bile önerebilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 şehir efsanesi olmuş o bağlantı olayı zira internet kafelerdede kötü bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bende w3 te yasıyorum aynı sorunu alper sanırım tt nin genel bi sorunu var bakımda falan dediler teleofn acınca bakım bitince gene arayın kontrol ozmn ederiz falan dedi Bakım ne zaman bitiyo diye sorarsan onlarda bilmiyodu arayın siz diyo zamanla bakalım dün gece aradım bu gecede arıycagım ne diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Okullar açıldı pingler sıçtı. (Ciddiyim) 70 lerdeyken 180 lere fırladı ping. Geceleri eski haline geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 son 2-3 aydır böle, sorun pingler değil lag, korkunc lag spike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yurtdışı çıkış kapasitesi arttırılmadıkça siz o lagı çekeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 2048. lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Kablo al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 abi veoh youtube gibi sitelerde şuan nedense berbat durumdayım sizdede böylemi kendimi yannız hissetmeye başladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Türkiye'de yaşıyorsan, anan baban ya da kankalarından herhangi birisi tt'de çalışmıyorsa internetin kötüdür, yapabileceğin bir şey yok. Çok büyük bir kısım senin yaşadıklarını yaşıyor, ama o çok büyük bir kısmın %99'luk kısmı uyuyor, %1'de bir anlam ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kablodada ping berbat şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 4k 4k dioz da al sana 4k testi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar