Papaz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 RenewUo acıldı yep yeni bir sistemle sitede tüm sistemler yazıyor okuyabilirsiniz www.renewuo.gen.tr [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 21:51 tarihinde, Papaz tarafından güncellenmiştir ]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 renew o ge ce ye noldu peki :D sistemlere gelince, onları koymayanı dövüyolar zaten [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 21:47 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Papaz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 sadece domain değisikligi yasadık :)
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 her kelimeye büyük harf ile başlamanız sanırım saygıdan dolayı ama biraz ilginç geldi.ayrıyetten forumda aşırı göz yordu bir bölüme girince,tüm topiclerin altında çizgiler vs.bir de eklenen itemlerin isimlerinde biraz daha düşünülebilir.hope mage robe biraz aceleye gelmiş ve basit olmuş gibi geldi bana. siteye 2 dakika bakarak gözüme çarpanlar bunlar,belirteyim dedim.
Papaz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Pyro yorum için teşekkürler bazı sistemler aceleye geldi ismi önemli değil içindeki faliyetler önemli bence :)
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 eşyaların işlevleri çoğu sunucularda aynı oluyor oraya inersek işin içinden çıkılmayabilir.bunun için sizi suçlamıyorum sonuçta uo yapılacak şeyler belli, çok yaratıcı birşey olmadıkça benzer olmak zorunda ama en azından isimlere biraz dikkat ederek belki biraz daha fark yakalanabilir.bir malı alırken işlevinden önce ismine bakmaz mı hiç kimse gibi =) ne diyelim,başarılar.
Öne çıkan mesajlar