A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Yapma masticore,Tanrıkent bilinir çoğu kişi tarafından;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ne biliyim Sinemalara geldiğinde hatırlıyorum gidecek yer bulamadim İstanbulda . Bitek taksim afm'de baya uzun süre oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hehe aramada burası çıktı yeni konu açmayayım dedim,Dick Tracy'i şuan Cnbc-e'de izliyorum,gerçekten harika bir film.Herkesin edinip izlemesi gereken bir film kesinlikle :) Çok eğlenceli herşeyden çok warren beatty'e olan tüm duygularım tek filmde değişti diyebilirim :) tanıyabildiklerim kadarıyla da kadrosu da çok iyiymiş filmin,DVD'sini bulmam gerek hemen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 cheech & chong serileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 link kasamadım kusura bakma. Ten Things I Hate About You American Dreamz Dot the I Serenity Romance and Cigarettes Crossroads Bin-jip Sekai No Chushin De Ai Wo Sakebu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 The Gods Must Be Crazy serisi çok eski olsada çok harika bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Loranzo's Oil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 barry lyndon süperdir.Gerçi Stanley Kubrick'i seviyorsan bilirsin tabii ama diğer filmlerine göre daha az bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar