A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Yapma masticore,Tanrıkent bilinir çoğu kişi tarafından;)
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ne biliyim Sinemalara geldiğinde hatırlıyorum gidecek yer bulamadim İstanbulda . Bitek taksim afm'de baya uzun süre oynadı.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hehe aramada burası çıktı yeni konu açmayayım dedim,Dick Tracy'i şuan Cnbc-e'de izliyorum,gerçekten harika bir film.Herkesin edinip izlemesi gereken bir film kesinlikle :) Çok eğlenceli herşeyden çok warren beatty'e olan tüm duygularım tek filmde değişti diyebilirim :) tanıyabildiklerim kadarıyla da kadrosu da çok iyiymiş filmin,DVD'sini bulmam gerek hemen hehe
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 link kasamadım kusura bakma. Ten Things I Hate About You American Dreamz Dot the I Serenity Romance and Cigarettes Crossroads Bin-jip Sekai No Chushin De Ai Wo Sakebu
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 The Gods Must Be Crazy serisi çok eski olsada çok harika bence.
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 barry lyndon süperdir.Gerçi Stanley Kubrick'i seviyorsan bilirsin tabii ama diğer filmlerine göre daha az bilinir.
Öne çıkan mesajlar