senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu siteden alışveriş yapmış olan var mı? adını ilk kez duyuyorum böyle kıyıda kçşede kalmış dandirik sitelerden biri mi yoksa adam gibi alışveriş yapılcak bi sitemi? [url][http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=2545/url] şunu alcam çünkü. başka yerde bulamadım bu kadar ucuzu da... hepsiburda bunun bi versiyon düşüğünü 70kaata satio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Siteden değil firmadan aldım bilgisayarımı. Dandikde değil exa. En azından Kadıköyde bayaa bir şubesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 oke arkalarada sordum sağlamdır diyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İlginç aletmiş ama tavsiye etmem hiç. Oyuncak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 exa iyi yerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gerge oyuncak olduğunu bende biliom :) ctk 691 gelene kadar bunla oynuyacam. ki 3ay sonra fln gelcek heralde bu alet. gerçi ctk 691de oyuncak ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 exa japonyanın ilk tecavüzcüsüydü yamulmuyosam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet yamulmuyorsun ama bende pc mi oradan aldım cok iyi bi yerdir exa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ahah lexius benim nickim öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben de exadan aldım pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar