zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 oldukça güzel bir animeye benziyor, 4 bölüm fln izledim oldukça hareketli, izleyin derim.. http://www.imdb.com/title/tt0899258/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Alternatif 18. yy , Nuh tufanı , tapınak şövalyeleri , Akuma.... oeh amma güzel konu var gibi. Kaçıncı bölümde şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben 49. bölüme kadar buldum :) lisansı free olduğu için paylaşmakta sorun görmüyorum :) http://anime.fansub.tv/series.php/882/D.Gray-man/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 son bölümündeyim fena değil can sıkıntısından izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bende son bölümdeyim ama sanki son bölümlerde biraz baydı gibi başlarda daha çok sarmıştı. shinsen subs ve black order sublıyo shinsen daha hızlı çıkarıyo(şu an 50de black order 49da)ama black orderla başladığım için onla devam etmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Son bölümler filler lduğundan normalde çoktan yeni arc geçmesi lazımdı d.gary-man'in ama geçmedi... Bu sırada birisi başlığı düzeltse ilerde millet arayacakta bulamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Serideki Akuma avcılarından birisi Bodrum'lu bir arkadaşmış: Daisya Barry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 D.Gray-Man cosplay öyle olmaz böyle olur dercesine Kipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Töbe Töbe, insanın aklını kötü düşünceler ile dolduruyorsun Kaede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 O zaman kötü düşüncelere devam diyoruz. Kipi geliyor efenim Lenalee olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Yalnız Kipi'nin bacaklar biraz çarpık! Soğudum birden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 terazini göçerttim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ssj4songoku said: Yalnız Kipi'nin bacaklar biraz çarpık! Soğudum birden :( Dişleri de el bombası ile fırçalanmış gibi idare edicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kaç vakittir izlesem mi diye düşünüyorum lenalee için, karar veremedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ben direk mangadan başladım. Animede epey filler varmış o yüzden bulaşmadım. Manga gayet güzel gidiyor. Özellikle ilk yarısından sonra epey sarıyor. Ama nedense çizimleri biraz belirsiz gibi. Naruto veya Bleach'de olduğu gibi keskin çizimler yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bende animesine yeni başladım sayılır.25. bölümdeyim,Çok istikrarsız gidiyor.Bazı bolumler güzel bazı bolumler cok boş.Herkes ileride konusu çok güzel oluyor dediği için izlemeye devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 İleride aşmayı bırak her bölümünü iple çekeceksin.öle top top akumaları boşver onlar dandik piyonlar başta bende böle boktan düşmanları sevmedim ama lenalee diyorum başka bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 chapter166 14 belli oldu bakalım kimler düşman olacak.Mana walkerida görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu hafta ilk 60 küsur bölümü izledim, fena değil. özellikle 50 civarından sonra daha güzelleşti. arada sanırım filler filan karıştırmışlar bir miktar dendiği gibi ama rahatsız etmedi öyle. bodrum bir koca bölüm bodrum'da geçti ya süper, ben ispanya sanmıştım orayı. yazık oldu be bodrumlu kiba benzeri çocuğa. :/ türkiye'de geçen bölümler de iyiydi, bayağı entegre etmişler meşhur mekanları güzel. çok hoşuma gitti o açıdan. karakterler hoş, "koççi koçiciii! BAN! BAN! BAN!" lavi, metroseksüel vampir, emolar emosu miranda, lenalee filan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bazı popüler animeler gibi konusu ilerledikçe kendini tekrar edip sıçmadı.Aksine gittikçe aştı kendini. İlerki bölümlerin daha da güzel olduğuna emin olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 evet hakikaten de öylemiş, özellikle ark bölümlerini çok beğendim. kanda & kuroorii en çok onların kapışma bölümlerini beğendim, özellikle kuro-çan'ın iron maiden'dan çıktığı bölüm süperdi. ölmediler umarım, gerçi yeni bölüm sonlarında sadece kanda'yı gösteriyor. :/ neyse dur bakalım.. diyebilirim ki en iyi bölümleri naruto ve bleach'in en iyi bölümleri kadar iyiydi ama onlar gibi saçma sapan filler arc'lar filan yok. bir de millet ciddi ciddi ölebiliyor, iddqd filan açık değil. ben de tavsiye ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sıpoylır Özellikle son 15 bölümdür muhteşem gidiyor ama hala konusu tam olarak açıklanmadı yane kim bu hakşaku:D(earl) sonra tinki binkiye ne oldu?(tikky mik miydi neydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kuro-chan la kanda kötü oldu ya öldüler muhtemelen.ama böyle geri dönerlerse mucizevi bi şekilde de güzel olmaz mangayı okumuyorum bilmiyorum nolcak. tikky mykk gibi bi şekilde yazılıyo sanırsam :p noldu ona o da muallak konuşmuyoda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Manga'da konu epey açıldı, fakat aynı anda kapandıda. 2 soruya cevap verip 3 soru çıkarttı adamlar. Kesinlikle okuyun. Anime'den kat kat daha zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar