Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüksek pingin veya lossun fpsnizi etkilemesi sizce mümkün mü?


Astral

Öne çıkan mesajlar

pingin fps değerini arttırdığını iddia eden birisiyle tartışıyorum da bence mümkünatı yok. ekranda ne gördüğünü bağlantı hızın belirlemez. yani demek istediğim monitörün frame ratei azalmaz oyun içindeki karakterler frame atlar mantıken. lagde olan birinin abuk subuk bir den diğer tarafa teleport olması vs gibi.
sizce nasıl mevzu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eğer network kartı cok fazla cpu yu mesgul ederse, bu da ekran kartının performansını düsürür ama cok görecelidir bu düsüs , akıcılık azalır , ordan oraya sınlanmazsın


yapmayın allash askına ya. network kartı cpuyu mesgul ederse nedemek. herhangi bir NIC, fiziksel sevıyede kendını ilgilendiren sinyalleri dinler, promociousda degılse dırek kendıne olmayan framelerı droplar, daha sonra bunu isletim sistemine katmanlar uzerınden aktarır. burda bahsettıgımız bir oyun makinesi, saniyede 10-15kblık datayı isleyen bir tcp/ip stack cpu yu mesgul etmez. teknoloji o kadar geri degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

multiplayer olarak fps oynamadigini farzi mahal ederek ukala tavrini hos karsiliyorum.

said:
If there isn't enough bandwidth to send 30 frames per second, the software ... but also for its effect on overall latency - the important issue is the total ...

http://db.tidbits.com/article/723

"The Effects of Packet Loss and Latency on System Performance in multiplayer games."
www.ieee802.org/20/Contribs/C802.20-05-20.ppt

tekrar ediyorum , etkiler "ANCAK" öyle atlamalar, 3-5snlik takılmalar seklinde olmaz bu, ha bunu en iyi nası test edersiniz? alıcaksınız sağlam bi fps (crysis misal geldiginde) oyunu lagli bi günde nette deniceksiniz oynamayı üstüne bide aynı haritada single player deneyeceksiniz. 3-10 fps arası değişim oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...