Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı Yayında Kusan Kız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya uzun suredir ilk defa birine acidim
kadin nasil bi aci ve mide bulantisiyla para kazanmaya calisiyo
komik gelcek size belki ama bu kadin kamera arkasinda calisiyo olsa mesela izin alirdi buyuk ihtimal
derdi gelmicem ben bugun
programi sundugu icin mecburen cikmis
kusuncada ne komik aha aha di mi ala ala
Mesaj tarihi:
Ya belki bir anda geldi nereden biliyorsun ki. Çıkmadan yediği pasta dokundu mesela bir anda kustu. Zaten kahverengi kusmuş çikolatalı pasta gibi.

Bir kere midesi bulansa kanal almaz öyle bir riski, çok rezil bir durum.
Mesaj tarihi:
said:
aboo.
isveçte de bu saçma yarışmalar var mı?
korktum bir an.

hayır yok orada ancak kusursuz metalci / frpci kılıçla gezen 43534985 mbit internetli wisdom 18 insanlar ve perfect tuvalete dahi gitmeyen sarışın kızlar var.
Mesaj tarihi:
iğrenç lan offf fena oldum

edit: menstruasyon ağrılarım var diyip duruyor altyazılı da her menstruasyon ağrısı olan kusmuyordur umarım :) hamile falan kesin kadın :P

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 02:16 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fenaymış
set yönetmeninede küfürlerimi iletiyorum. gir reklam arası kız 2dk kendine gelsin para için böle rezalet eziyet çektirmemeli altındaki insana.
Mesaj tarihi:
said:
Valeron 26 Eylül 2007, Çarşamba - 19:06 tarihinde demis ki:
Bu kizin sican versiyonu da cikacak yakinda canli yayinda patlaticak bok u

Vardı sanırım zaten. Havuz'a mı ne boşaltıyordu kız çekim sırasında.
Mesaj tarihi:
Jakuzide sican kiz

Herifin tepki efsane

http://www.youtube.com/watch?v=nXnmCtjCpbU

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 23:00 tarihinde, Revenant tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sandalyeden düştüm gülerken!

Öncesinde adamın rahat tavırları akabinde Kız sıçtıktan -gerçek anlamıyla- sonra adamın boka baka baka jakuziden kaçması süper.Ha birde kızın eylemi gerçekleştirdikten sonraki tavırları yürekleri parçalıyor.
  • Yeni Oluştur...