arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Ya bu "winamp açılınca otomatik şarkıyı başlat" seçeneği nerde? Aradım ben de bulamadım ama playlist dosyalarını açınca çalmaya başlıyor, öyle bir çözüm olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kalktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ahah dert olmuş adamın içine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yeterince uslu bir çocuk olununca istenilen saatte kalkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet abi uyuyamadim isabel nasil uyancak diye dusunmekten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 15 yıldır paticikteyim böyle topik görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bilgisayarin var scheduled task ayarla, MP3 koy oraya, sesi ac zamani ayarla bekle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kalktin mi evet merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İsim isabel olunca merak edenler arttı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Evet bende merak ettim, kalktımı? Günün merak edilen olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sanırım hala pirelerle ilişki halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben yurtta kalırken bi tip vardı, bunun böle illet bi çalar saati vardı.Kurardı saati, dolabının içine atar kitlerdi.Sabahın 7 sinde tüm yurt uyanırdı bu denyo uyanamazdı.Her sabah döverek uyandırırdık kapat lan saatini diye.Sonra biri kırdı bunun saatini kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 uyanabildin mi arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Cevap verirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @Sovereign neden telefonu masaya koymuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 of delircem ya sanırım uyanamadı :S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 uyandım da arklar uyandırdı.. o çalar saati kurdum onlayn saati 8:50ye sonra 8:40ta kalkıp 9a aldım ve çalmadı zırtapoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Forum ahalisi olarak sevindik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 tek telefonla kalkabiliyor musunuz ki :) bana yetmiyor açıkçası yanında 2 saat alıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 KALKTIM AMSDFOIAHSDFOASIDJFALSDK ZAFEEER!!! BUDUR! KURTULDUM.. DERS KAÇIRMAYACAĞIM ARTIK!!!!! ASLDMFASDFOIASJFLAKSDJFAŞSLDFKJASDFLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bilgisayar odandaysa açık bırak, 1 remiander programı kur, sabahın köründe ötsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Biraz daha telkin yap kendine kalkmam lazım diye , otomatik kalkarsın da , geçmiş zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 http://onlineclock.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 kramer gibi beynimin saatini kuruyorum öle kalkıyorum dersem inanın ki yalan söylüyorumdur.. saat dürülürü deme başlar başlamaz uyanabilme yetisi ise gelişmiş durumda. amma kendiliğinden uyanma, hele de bir yaz sabahına uyanma muhteşem.. şimdilerde kendiliğimden uyandığımda üstümü açmış oluyorum ve titreyerek uyanıyorum.. kış geldi lam şaka maka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben her sabah saatin sesine sasirip noluyo lan diye kalkiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar