IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 cep telefonumu kaybettim=)alarm kuramıyorum=) çalar saatim yok=) arklar uyudu şimdi beni uyandırın sabah dersim var dedim ama emin olamadım=) onlayn çalar saat isterim ya da benzeri çözüm yolu bulunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 uyandırma servisi var tlf açıyosun onlar istediğin saatde uyandırıyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 PTT uyandırma servisi! belirli bi ücret ile onlar sabah seni evden arasınlar.. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmm. şimdi denetim masasında zamanlanmış görevlerden winamp i kalkacağın saatte açmasını söyle. sonra winamp in özelliklerine girip, her açıldığında direk çalmaya başla yı tikli hale getir. sonra bilgisayarını açık bırakıp uyu, ses de açık olsun. edit : besides, istediğin şarkıyla uyanma şansın da olur böylece. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:42 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bide ıhımm şey uyuma hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 http://onlineclock.net/ http://avnoy.com/alarm/flash.swf falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bana msn ini ver kalkacagın saatte titreşim e abanayım. fazla mı abartı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Arkadaşının telefonunu al kullan sabah geri verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yeterince stres yaparsan uyanırsın zaten d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 boşver ne kalkacan... uyu ya uykudan daha tatlı ne var? allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 uyuma ! hiç düşünmemiştin dimi.evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sağolun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Hatta uykunu bölecek herhangi bir ses çıkartan cihaz falamda varsa onları da kapat, kulaklarına pamuk tıka. Öğlene kadar uyu. biri gelip uyandırırsa die yanınada bir baseball sopası koy gelenin kafaya çakar yatarsın tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ver numarani ben ariim sabah kalkican saatte. ev de, veya yurtta telefon varsa tabi, yoksa yatar. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 03:02 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Terbiyesiz! Ahlaksız! * Kafasına vurur * [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 03:18 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 adres istemedime sukredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bende kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 zhuahua msnden titretip uyandırmak mükemmel bir plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 anne uyandırması gibisi yok. tatlı sözle başlayıp çimciklerle biten bi felaket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Arkadaşının telefonunu al kullan sabah geri verirsin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 asosyal belki yok arkadaşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sabah okul var ramazan davulcusu uykumu gangledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Sly-One 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:42 tarihinde demis ki: hmm. şimdi denetim masasında zamanlanmış görevlerden winamp i kalkacağın saatte açmasını söyle. sonra winamp in özelliklerine girip, her açıldığında direk çalmaya başla yı tikli hale getir. sonra bilgisayarını açık bırakıp uyu, ses de açık olsun. edit : besides, istediğin şarkıyla uyanma şansın da olur böylece. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:42 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Ya bu "winamp açılınca otomatik şarkıyı başlat" seçeneği nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 valla yaf arkadaşının cep telefonunu al dibine koy diyecemde artık zor uyanırsın sen uyuyrsundur herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar