Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ayın Adsense geliri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ay alan var mı arkadaşlar? Normalde google her ay 23'ünde yatırılmış gösterirdi, tabi 2 gün önceden bankaya yatardı. 25'i olcak bikaç saat sonra ama yatırmadı bitürlü. Geçen ay gelmemişti zaten 100$ tamamlanmadı diye. Hadi haftasonuna denk geldik bi ondan olabilir diyorum ama bugün pztesi bugün de yatmadı. :/
Mesaj tarihi:
her ayin 23 ünde yatmiyor genelde 25 inde yatior bide haftasonları odeme işleme geçmiyor yarin sabaah işleme geçer akşama doğru alırsın olmadı çarşamba
Mesaj tarihi:
Daha önceki aylarda ben 23 olduğunda parayı çekiyordum hep. Zaten bankaya birkaç gün önce yatıyor. Bir an önce yatsa da gittigidiyordan baktığım birkaç ürün var sipariş etsem :/
Mesaj tarihi:
Dünyayı amerikalılar yönetiyor a.k ya. Bi türk google yapcam ben türkiyeyi amerikan tekelinden kurtaracam yeminle.

Ama işte nası yapcamı bilmiyom. :) Olsun niyet ettik yarısı bitti yarısı kaldı :)
Mesaj tarihi:
:)

Ulan millet "tıkla kazan yorum yap 1$ gelsin" diye 1$'lık hatta centlik topicler açıyo ya referral olaylar :)

100$ 100$ benim googledan aldığım para baya etti biliyon mu yıllardır alıyorum :)
  • Yeni Oluştur...