A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Anathema yeniden geliyor bu sefer kaçmaz,gidiyorum beğğğ.. Bilgi için: http://www.anathema.ws/ http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HVM04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gene mi yaa geçen sefer köfte ekmek - bira takılmıştık heriflerle bakalım bu sene ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 her sene 2 kere geliolar zaten abone oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu sene geliorum bende.bakalım nedir ne değildir performansları görelim... canlı performansları pek iyi değil diye biliyorum (yamuluyo olablrm) ama görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Soyer kultur sanat fabrikasi nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eha bornova girişinde bir yer orası.aslında güzel geniş açık alan gibi görünüyor dışarıdan ama orada anca ilkokul törenleri falan yapılıyor diye biliyorum.orada böyle bir konser ne kadar güzel olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 olur olur anathema bu gitmeden izlemeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 anathema turkiyenin b.kunu cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 oooooooooof ulan ooooooooof.. yokum burda be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 neden cikarsin abi gelsinler dinleyelim nedir zarari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oh oh kaçmaz valla gidilir keyiflen izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 mekan böle bi yer. umarım o tarihte yagmur fln olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 muaheha ordamı konser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 MEKAN KÖTÜ, LAKİN ORDAYIM. I wanted to live foreveeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oneya. hayda zorla gidicem konsere birde işkence şov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ordayım %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Birde 27 ekim'deki İzmir'de olan konser. Bu resimdeki göt içi kadar olan yerde İzmir'de. 26 ekim İstanbul'da. Yeni melek. Onu duyurayım. YANILMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Madcat said: oooooooooof ulan ooooooooof.. yokum burda be.. buradasın artık, gidiyoruz kesin kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 izmir kötü de, bu adamların evi falan vardır artık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Pyro said: eha bornova girişinde bir yer orası.aslında güzel geniş açık alan gibi görünüyor dışarıdan ama orada anca ilkokul törenleri falan yapılıyor diye biliyorum.orada böyle bir konser ne kadar güzel olur bilemem. demiştim orası için. ayrıyetten izmir güzel fazla konuşma arda topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kız arkadaşımla beraber ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben de ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yarın mekandayız.. tabi bilet bulabilirsem sdfhjsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 oralarda arabaya park yeri varmıdır ki. hmmm.. öhöm. vardır heralde.bulamasssak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ben daha nası gidip nası döncem onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar