Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level'de yaprak dökümü ve sonrası...


ses

Öne çıkan mesajlar

Evet takip edenlerin bildiği üzere Doğan grubu leveli aldıtan sonra başta Sinana Akkol olmak üzere bir çok isim Level dergisini terketti.Her ne kadar bu takipçileri için kötü bir haber olsada Sinan akkol blog sitesinde yeni br dergi çıkarılıcağını ve kadronun kesinleşeceğini belirtti.İsimler ise şöyle ;

Sinan Akkol
Berkant Akarcan
Erce Güven
Erdem Madaralı
Eren Okka
Eser Güven
Göker Nurbeyler
Göktuğ Yüksel
Güven Çatak
Jesuskane
MegaEmin
Mehmet Kentel
Olgay Ertez
Serpil Ulutürk
Tuğbek Ölek
Volkan Turan

Derginin ismi "Oyungezer" olarak düşünülmüş.umarım bu herkez için bilhassada türk oyun sektörü için hayırlı olur.Ben şahsen kadroda Burak Akmenek'i göremediğime baya bi şaşırmıştım meğersem o "Doğan"ı terketmeyenler kervanına adaymış.Para bazen herşeymiş demekki.Burdan yeni dergi kadrosuna başarılar dilemekten başka yapıcak bişey yok sanırım.Hayırlısı olsun...



[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Level'den ayrılmayan yazarlar ve kadroya yeni katılan yazarlarda şöyle;

Fırat Akyıldız
Burak Akmenek
Tuna Şentuna
Korcan "Gorcan Abi" Meydan
Cem Şancı
Furkan Faruk Akıncı
Şefik "Rocko" Akkoç
Ali "Ningauble" Aksöz
Ali Güngör
Cenk & Erdem
Tunç "Turbo" Dindaş
Ümit Öncel
Alp Burak Beder
Hasan Başaran
Elif Akça
Ercan Uğurlu
Ömür İklim Demir
Elif Namlı Rişvanoğlu
Legoel Odaburda
Deha Uzbaş
Doruk Akyıldız
Sami Eyidilli
Kıvanç Güldürür
Zeynep Bilmez

...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde eski kadro ayrılmış.
Yalnız uzun zamandır derginin içeriği pek iyi olmadığından fazla dikkatli okumuyodum, resimlere bakıp bırakıyodum. O yüzden olaylardan haberim yok. Bu Doğan grubuna geçişle ilgili nerde bilgi bulabilirim? İyice detaylı olursa çok iyi olur.
Hatta ne zamandır bu olay var onu da öğrensem yeter, dergiyi karıştırır bulurum bi şeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vala bu olayla ilgili bi link hemen hemen yok.Bütün bu bilgilerde zaten Sinan Akkol ve bi kaç kişinin kendi blog'larından edinilenler.Bütün gerilim Doğan grubu dergiyi alıp herkesin Doğan Media Plaza'ya taşınmasını istediği zaman patlak vermiş.Level'in forumundada konuyla ilgili ayrıntılı bişey yok çünkü moderatörler anında siliyor kendileri dışında açıklama yada ayrıntı getirmek isteyenleri...

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 01:37 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Para bazen herşeymiş demekki"

Şöyle bir soru sorayım Doğan Grubu Vogel'in verdiği paranın aşırı üstündemi verecek Burak Akmenek'e ? Hayır, büyük bir artış olmayacak. Ayrıcana Burak Akmenek üniversite menzunu bir adam, eski avatürk çalışanı, iş hayatına girmiş çıkmış, level dışında para kazanan bir insan... Alakasız bir bahis olmuş. Burak Akmenek orada muhtemelen kendi insiyatifinde daha iyi bir dergi yapabileceğine inandığından eski yol arkadaşları ile yolunu ayırmış. Abartı şeyler söylüyorsunuz bence?




Onun dışında umarım iki dergide çok güzel olur ve Türk oyunculuğuna katkıda bulunur demekten başka birşey denebilceğini sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blogları gezince direk anladım zaten olayı. Teşekkür ettim ses.

Bakalım nasıl olcak oyungezer. İki gün önce böyle bi şey diyeceğim hiç aklıma gelmezdi de, Level almayı bırakabilirim. En beğendiğim yazarlar gitmiş, e kalite de uzun süredir düşük, eğer oyungezer Level'dan daha çok ilgimi çekerse direk keserim almayı Level.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cümleyi kurdum çünkü Burak Akmenek'inde Level'in diğer yapı taşları olan kadroya dahil olduğunu düşünüyordum.O kadro ki bu zamana kadar türk oyun sektörünü bir yere getirmeye çalışmış ve halada çalışan insanlardan oluşmakta. Burda Doğan Medya'nın yapısını ve kolladığı ideolojileri tartışacak değilim fakat bir temelin 4 taşı birden yerinden memnun olmayıpta ayrılıyorsa ben kalan taşa şüpheyle yaklaşmakta bir sakınca görmüyorum...Burak'ı çok severek okudum yıllar boyunca ve bu süre zarfında benim gördüğüm zorluklarla sonuna kadar mücadele eden ve baskıya ödün vermeyen bir insan profili çizmiş olduğudur.Bu yüzdendirki -bu benim kişisel kanaatim tabiki- Level Doğan Media tarafından alınınca Burağında diğerleriyle beraber hareket ediceğini düşünmüştüm.Ben Level dergisinin Doğan media grubu gibi bir şirketler topluluğu altında benliğini yitireceğini düşündüm satın alma haberini duyar duymaz.Yazarların birçoğuda böyle düşünmüş ki dergiden ayrılma yoluna gitmiş.Ayrılanların hemen hemen hepside Level'i Level yapan o bahsettiğim temel taşları. Sonuç olarak neden para olmayabilir pek tabiki ama insanın aklına şüphe düşmemeside mümkün değil 10 yıllık bir yola şöyle bir dönüp bakınca...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyungezer alıcaz demek bundan sonra... Şu levelı hep alırdım ama hiçbir zaman bana yazın verdiği zevki unutmam. Gerçi zevk değil belki doğru kelime ama uysada kodum uymasada. Yazın İstanbul'dan uzakta bir tatil yerinde sıkıntıdan bir derginin her kelimesi mi okunur ya :D İşte level level olduğunu böyle zamanlarda gösterir. Gerçi sıkıntıdan okudum dedim biraz konsepte uymayan bir cümle oldu ama siz anladınız benim ne demek istediğimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cem şancıyıda tugbeki de sevmem ben ehe 2 sininde yazıları okumuyordum zate.

bi berker bi sinan için alıodum zate dergiyi oyun kısmı bahaneydi, zaten almıorum lvl artık şu pdfler bitsin bi arşiv. (6 sayfa uo yazmıştım lan zamanında lvl da ben :P)

yeni dergi bakalım nası olcak ismi pek tutmadım ama neys bakalım, tugbekin yazıları okumıcam zate gene lol.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 11:20 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...