nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ya şimdi Max Payne indirdim nostalji yapıyorum, ama 60 fps ile çalışıyo fazla geliyo. Ben normal, ideal 30 fps ile oynamak istiyorum. Fpsyi düşürmek için ne yapabilirim. Zaten grafikler sona dayalı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 refresh lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 v sync i enable edersen belki işe yarar edit: 60 fazla geliyorsa v sync işe yaramaz pardon [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 23:04 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 alttan baska bi oyunu acık bırak bi programla da render yap en fazla ondan sonra fps düser^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 60 fps fazla gelio ne demek? yani oyun mu hızlanio nedir ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ideal 30 fps değildir bir kere. acaba "yavaş olsun da kolay vurayım adamları" mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ben de anlamadım ideal fps diye bişey mi var? ne kadar yüksek olursa o kadar iyi niye dert ettin anlamadım. nesi fazla geliyor, neye göre fazla geldiğini düşünüyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya bazı oyunlar yapiyor özellikle eski dos oyunları fln turbo hızda çalışıo oyuınlar. max payne'nin de kesin bi update si veya bişiyi vardır o sorunu halletmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 fps yüzünden değildir onların hızlı calısma sebebi. max payne ilk cıktıgında 60 fps ile oynanmıyor muydu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bi de eski pclerde TURBO tuşu vardı basardın hızlanırdı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ey gidi turbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oyundan ctrl+q ile cıkardık, hey gidi.. lotus oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Benim bildiğim görüntünün ideal hızı saniyede 30 kare, filmler de o yüzden 30 fps ile çekilir. Birçok oyun da 30 fps ile oynanmak üzere yapılır. Fazlası oldu mu aşırı hızlı çalışır oyun. Baldur's Gate 2'yi 60fps ileoynamak istemiştim adamlar depar atıyordu. Sonra aynı şey Undying ve Max Payne'de de başıma geldi. Max Payne'i bitirdiğim zaman gayet normal bir hızda oluyordu, şimdi çok daha hızlı. Bu sebeple düşürmek istiyorum. FPS ne kadar çok olursa o kadar iyi mantığı netten fps oynarken geçerlidir. Pingin çok olsa da fps daha fazlaysa o seni görmeden adamı görüp tepki verme süren olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben fear'ı 50-55 fps arasında oynuyorum gayet randımanlı çalışıyor pes6 hep 60 fps de çalışıyor test drive unlimited te 50lerde çalışıyor işte bu değer ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. yalnız 25in altına düştüğü zaman gözle görülen takılmalar yaşanmaya başlanır. 10-12 fps oyun sürünüo demektir zaten. senin sorununun fps'nin yüksek olması ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 wow 80 fps bende simdi ben daha mi hizli oynuyorum. cok enteresan bi mantik. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 15:50 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: Benim bildiğim görüntünün ideal hızı saniyede 30 kare, filmler de o yüzden 30 fps ile çekilir. Birçok oyun da 30 fps ile oynanmak üzere yapılır. Fazlası oldu mu aşırı hızlı çalışır oyun. Baldur's Gate 2'yi 60fps ileoynamak istemiştim adamlar depar atıyordu. Sonra aynı şey Undying ve Max Payne'de de başıma geldi. Max Payne'i bitirdiğim zaman gayet normal bir hızda oluyordu, şimdi çok daha hızlı. Bu sebeple düşürmek istiyorum. FPS ne kadar çok olursa o kadar iyi mantığı netten fps oynarken geçerlidir. Pingin çok olsa da fps daha fazlaysa o seni görmeden adamı görüp tepki verme süren olur. Max Payne'in arası XP ile iyi değil o yüzden yapmış olabilir ama normalde FPS yükseldikçe oyun hızlanmaz. Ha bazı oyunlar yapıyodu PES 3 falan çıktığında, konami konsoldan nasıl port ettiyse yavaş pc lerde oyun ağır çekim hızlılarda turbo gibiydi. Ben Max Payne i XP de açamadım bile yaw sen nasıl açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi xp-max payne anlaşmazlığındandır muhtemelen o. Bak vista açamıyor bile max payne'i. Ayrıca benim bildiğim oyunlar için en mükemmel FPS 100dür. 100 ile 60 arasındaki farkı ne kadar seçersiniz bilemem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 fps frame per second deilmi yahu. oyunun hızlı olmasıyla alakası olmazki onun. o sadece sana gelen görüntünün yinelenme hızıdır. ki bu 60 olduunda tadından yenmez. 90 olduunda gg olur. 20 olduunda görüntü atlayarak ilerler. yani yinelenmesi düsüktür saniyede 20 kare gelir. hızlı bi oyunda arada bosluklar görürsün.oyun motoruyla oyun hızıyla hiç bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 refreshlock işe yaramaz. denetım masası monitör kısmından hertzı ayarla oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 şimdi tekrardan yükleyince farkettim de max payne in sesi Kiefer Sutherland e ne kadar çok benziyor ilk oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184177 böyle bi konu var ama maalesef orada da çözüm bulunamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Çoğu oyuna yaşamam bunu ama dediğim gibi bazı oyunlar uyumsuzluk yüzünden sorun çıkartıyor. Lazım işte turbo gibi oynanıyor yani oyun :D Neyse artık olmazsa olmaz napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 arkadaşım birisi seni feci kandırmış fps ile hızın alakası yok. yani şöyle var eğer fps çok düşerse oyun yavaşlar aslında aynı hızda devam eder olan olur ama sen takıla takıla görürsün ama yüksek fps olması gerekendir zaten. bazı eski oyunlarda yeni sistemlere ve cpulara adapte olamama problemi yüzünden oyunlar uçarcasına çalışıyor. o problemde fazla fps yüzünden oluyor. isterse oyun 1 milyon fps göstersin saniyede sana getirisi olur götürüsü olmaz... senin dediğin problem başka bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Tamam işte okumuyor musunuz yazılarımı? Bazı oyunlarda uyumsuzluktan oluyor diyorum. Eğer o oyun 30FPS'de normal hızda oynanmak için tasarlanmışsa daha yüksek fpsde oynanmaya çalışıldığında turbo gibi olabilir. Ya Baldur's Gate 2'nin girmeden önceki options bölümünde "this game is designed to be played with 30fps, forcing to play the game in higer frame rates may cause the game to work with overspeed" tarzı bir yazı yazıyordu. Bende daha çok fps iyidir diye 60 fps ayarladım, ayarlanabiliyordu, ve adamlar normalde yavaş yavaş yürürken aşırı hızlı koşmaya falan başladılar. Yani bazı durumlarda oluyor ben de çare arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 işte 3D oyunlarda böyle problemler olmuyor ki sende olmuş ilginç. ilk defa duyuyorum yane böyle bi problem 3D oyunda :) neyse cevap olarakta şöyle bişi söyliim arka planda aç şöyle 100 tane ie penceresi tamamdır o iş :P tam performansı bulana kadar artırabilirsin saya sayısını :) [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 07:05 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar