MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kiskaniyorlar orclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Siz burada omuzluk görmüyor musunuz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mystical Skyfire Diamon(5% on spellcast half cast time hödösü)spell haste buffı 3saniyeden cıkmıs 9saniyeye cokzel olmus ringe spell dmg enchant mattleri azalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 add onlar dağıldı gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 rogue'lara nerf yine. Bug fix gibi olmuş aslında ama yine nerf ulan yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Sen daha bilmiyorsun sanırım, mechdeki chestlerin spawn yerleri değiştirildi :) . Ayrıca hiç bir şekilde lureleyemiyorsun chestleirn etrafındaki mobları. Bence en büyük nerf bu. Ha bir de hide olunca, vanish basınca pet bırakıcak tarzı şeyler vardı blue postlarda hiç birisi fixlenmemiş. Patch notlarındaki nerfsel yazılar gelmiş patchte sadece. Hayırlı bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 MEch değişimi kötü olmuş negzel chest topluyorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 oley omuzlarım kendine geldi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 interface screenshots konusunda koydugum ssde de aynı omuzluklar var, biraz uzaktan ama anlarsınız farkı. baska bi omuzlukta da gostericem farkı birazdan. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ya cok komıktı ya şimdi düzelmiş valla orc oynamıyorum ama orc oynayanlara uzuluyordum ne öle cüsse hayvan gibi omuzluk cücük bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Resimde gürnenlerden ilki daha güzel bence yani diğeri orantısız ve çok büyük geldi. Ama tabi bu omuzluk tipinde öyledir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 zaten bu omuzluk oyunun en büyük omuzlugu. o yüzden orantısız gorunuyo. bi ara adamın teki "omg where did u get your shoulders, they're huge" diye mesaj atmıştı. ben de büyük adamın büyük omuzlugu olur dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 t4 we gladiator omuzluklari cok yakişiyo orclara. tauren olarak gorunce uzuluyodum patch gelmeden once. simdi orclar gercekten orc gibi gorunmeye basladi. 10 ton Gratz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar