EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ee kaç kaç bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 tüh be yazık oldu denizliye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 şu kolpa denizliden kendi evinde 2 tane gol nasıl yiyo bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2-0 dan maçı çevirmeyi bildi beşiktaş , kötü gidişe dur dediler , haftayada gsı yenip iyi bir hava yakalarlar .. sonra gene kaybederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 olmasını istediğin şeyleri tahmin edermiş gibi söylemesene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 beraberlik istiyorum , bjk yener diye tahmin ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bonjo, akıl hastasımısın. tam tersi olmalı onun. böle beşiktaş fanı olsa ya, "valla yenilelim istiyorum ama tahminlerim maçı eze eze alırız yönünde." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ne alaka , Fenerbahçe için en güzel sonuç beraberlik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 fenerbahçe bi haftaya yensinde.beşiktaş maçını sonra düşünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 İyi bu senenin şanslı takımı denizli oldu tebrikler Önümüzdeki sezon lig a da başarılar. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 16:37 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ya kardeşim bu kadar zor mu hakem olmak ya. Ben açığın orta katından görüyorum olayı senin adamla aranda 2m var görmüyosun. Öküz müsün kardeşim sen? Amacın nedir ne istiyosun? Eğer bu maç yüzünden bir ceza falan alırsak tek sorumlusu taraftar değil hakemdir, aksi de iddia edilemez bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Golde adam resmen eliyle düzeltiyor ama iş işten geçti artık yani yenilseydik baya olay çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar