moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 aralarındaki benzerlik inanılır gibi.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 WTF [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:58 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Haydi hep beraber... 3 deyince... Hop hop deyip demokrasi dansı yapıyoruz... 1 2 3 Tra lay lay lay.....
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 koymayın şöyle resimler.sinirlerim zıpladı,bu ne böyle.
zydar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yıllar önce bakırköyde patlattıkları bombada bende ölüyordum.. bu kadar yakında hissetmiş olmak farklı bir duygu. şu yazıyı okurken ne kadar sinirlenip üzüldüğümü kelimelerle ifade edemem.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hayret etmekten alamıyorum kendimi. bu kadar haysiyetsiz, onursuz, kişiliksiz birinin hala bu kadar savunulmasını anlamıyorum ben. hadi eyalet olmak istersin, ayrılmak devlet kurmak istersin de apo mudur yani... ben türkleri çok severim benim anam da türktü yardım için elimden geleni yapıcam plx diyen adam değil mi bu yakalanır yakalanmaz? ama o kadar fazla değil apo savunanları yani. dtp içinde de ayrılık var.
zydar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yanlız moriq beni yardı.. o ayrı.. ^^
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Apo yu mumla arayacağız kardeşler; bu adam yavşak dönek kullanılabilir biri. Yakında Kürt hareketinin kontrolü Barzani cilerin eline geçince Apo yu mumlan arayacağız.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bence kürtlere şevkatle yaklaşmalıyız.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bu toprağın evlatlarının kanını akıtan, terörsit bile dmeek istemiyorum...insanlıktan namını alamamıs,terbiyesiz,arsız,pisliklere hakettikleri sıfatı dile getiremeyen milletvekillerinin ve parti yöneticilerinin varlığını kabullenmek istemiyorum.İSTEMİYORUM ne istiyorsun? kardeşlik barış o şu bu mu? lan niye elinde silahla benim köylüme askerime benim topraklarımın içinde saldırıyorsun..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..git lan kendi dağına...git o dallama toprağına..ne tezek yiceksen ye..cokta umrumda..ama o allahın unuttuğu dağlardan kalkıpta benim sınırım içinde hayvanlık yapıcaksan kökünü kurutmak için ben o topraklarada girerim arkadaş...bu benim hakkım..kanım akıyor ulan gençlerim ölüyor...ulan kürt olduğu için aşşağılanan BİR kişi görmedim hayatımda be...bi lokanta kapısında "kürtler beri gitsin" azısı okumadım..kimse kimsenintavuğuna kışt demedi...o zman niye silahınla tüfeinle benim yurdumdasın ya...ya yürü git..yürü giiiit... bu adamlar gezememeli böle...destrip gitmeli tıpış tıpış...o iğrenç topraklarına..duuruyo orda ülkeleri zaten..daha bizle uraşmasınlar... tek dertleri istanbula...ankaraya eskişehre...antepe urfaay hataya ve bilimum gelişmiş türk şehirne pasaportsuz girmek,imkanları olsa işgal etmek,ulan de get,teres,anneni aldagit.yürü git.koş git. küfür küfür küfür oğlu küfür
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: PrudenT 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:55 tarihinde demis ki: eheh kürtlerin bazıları diyor ki şimdi isyan etseler saniyesinde türkiyeyi hallederlermiş :D keşke etseler. keske etseler cidden ya trabzon akar zaten direk guneydoguya tsk ya falan gerek kalmaz lol
xieon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ehm Kürtlerin diğer azınlıklara göre daha "sorun" çıkarmasının en önemli etkenlerinden birinin hepsinin(Büyük oranda) belli bir coğrafyada yaşamasıdır yani diğer azınlıklar gibi sağa sola dağılmış durumda değiller. Bunun yanında Kürtlerin nüfusunun azımsanamıyacak derecede olması bir başka gerçektir yani said: Zep 23 Eylül 2007, Pazar - 08:56 tarihinde demis ki: [b]PrudenT 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:55 tarihinde demis ki: eheh kürtlerin bazıları diyor ki şimdi isyan etseler saniyesinde türkiyeyi hallederlermiş :D keşke etseler.[/b] keske etseler cidden ya trabzon akar zaten direk guneydoguya tsk ya falan gerek kalmaz lol Olayini tek başına Trabzon çözemez bunun yanında öyle TSK'da bir günde çözemez burada tüm halkın isyana kalkışmasından bahsediyoruz bu da en azından 15 milyonluk bir nüfus hatta daha fazla bile olabilir çevre coğrafyalarda yaşayan Kürtlerle beraber yani sorunu bu kadar hafife almayin tehlikle gerçekten büyük yok TSK halleder yok Trabzon halleder diye geçiştirmeyin eğer böyle bir isyan olursa her iki taraftanda çok fazla insan zarar görür ve öyle 1 senede falan da bitmez.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Kürtler çok sağlam ekmek yiyorlar, İstanbul'u, Ankara'yı adeta sömürüyorlar. Altın yumurtlayan kazlarını baltayla öldürmeye çalışacaklarını hiç zannetmiyorum. İsyan falan da beklemiyorum açıkçası. Ama evet, tehlike yarattıkları çok doğru.
xieon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yok zaten ben de isyan ederler demiyorum hatta bir çoğu şu anki yaşamından memnun benim lafım hani topluca birden hepsi ederlerse olayina yönelikti yani.
Öne çıkan mesajlar