Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Utanıyorum ama sormak zorundayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

master yapmadım bu konuda ama

öncelikle emo = emotional ın kısaltması (olması lazım) ama tıpkı noob kelimesi gibi zamanla deforme olmuş (diye düşünüyorum, ay çok duygulusuuaaann deseler thx der giderdim yoksa ne diyim)

emo dediklerimiz böyle hayat kötü ölmek istiyom bileğimi kesicem ağlıyacam ühü diye gezinen insanların oluşturduğu bir akım (?). aynı zamanda böyle üzgün masum falan fıstık bakınan kişilere de OMG EMO diyoruz , demesek de olur ya neyse.

(anlatamadım malesef geçiyorum hızlıca master yapmış biri gelene kadar idare etsin)

saçı şu şekil öne doğru uzatmış falan olana kafadan EMO deniyor nedense :

[spo] [/spo]

benim saçım da habire öne düşüyor ama ben AGRESİF DEPRESİF PİS METALCİ yim mesela, her saçı önüne düşen insan emo değildir, ayıp.

bir de emo şarkıları var , benim last fm de falan sık sık gördüğüm "omg this is not metal its emo crap" açıklamalı metalimsi emocore (?) şarkıları dinlerler bir de.

az aşağıdaki emo rangersa bak işte fikir oluşur biraz.

bu bilgilerin %90 ı hatalı çıkabilir , detaylar atlanmış olabilir ama genel hatlarıyla böyle. metal konserinde pogo yapan adam kadar tepki çekiyor işte olay o.

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:41 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
saçı şu şekil öne doğru uzamış falan olana kafadan EMO deniyor nedense :

saç öyle uzar mı yav. adamlar/kadınlar saçlarını yüzlerinin yarısına yapıştırıyolar yırtık maske gibi. onların belirgin özelliği bu :)
Mesaj tarihi:
uzar derken öyle uzatıyor baabında flana işte plx :P

ama böyle kalıp gibi yapıştırmışsa emo olma ihtimali kafadan +%60. veya çok seksi gösteriyor bu beni diyip öyle de kesmiş olabilir, adamın günahını almayalım.
Mesaj tarihi:

emo dediğin insan sonuçta olur yani normaldir bence.

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:58 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

ama asıl sorun nerede diyorsan :

[spo] [/spo]

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 01:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...