Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IfTFTTzn85c&mode=related&search= Immortal Abimizi üst sıralarda görebilirsiniz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu black metalcilerin ormanda koşma aşkı nedir anlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bana nedense tüm metal videoları komik geliyor, sanırım yüksek bütçeyle çekilmiş filmvari amerikan kliplerine benzemediklerinden. Şimdiye kadar en beğendiğim klip Blind Guardian'ın Mr. Sandman'idir. Onun haricinde özellikle black metal kliplerini izlerken dinlediğim müziğin tadını kaçırıyor sanki klipler. Konser görüntüleriyle hazırlanmış videolar daha güzel ve samimi geliyor bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abicim onerim gamma ray lacuna coil gibi power metal felan tadi gruplardir en iyiler acik ara bole 190 45 kilo garip adamlar kiliclarla felan bisiler yapiyolar ha bide tabe unutulmaz therion ve iron madien gibi eski meral gruplarida iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hard rock ve sertleştikçe metal, black metal falan klipler iyiden iyiye kayışları koparıyor ve kendinizi bu müzik akımlarına feci kaptırmış değilseniz muhteşem bi komedi şöleni başlıyor. genelde konser kayıtları veya ortaçağ a kafayı taktım abi hedesi ya da berbat bilgisayar efenktleri içeriyor klipler. sanırım böle bir düşünce akımı metal camiasının kafasında yer etmiş.. ben halen rock, hard rock ve ötesi (beyaz ötesi değil de siyah ötesi) klipler içerisinde en çok rolling stones'tan anybody seen my baby klibini beğenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hard rock yaşlandıkça kliplere yansıyor desem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 "solo atılmamış dağ zirvesi bırakmamak" deyimimini TDİ alacak birgün sözlüğe eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: bu black metalcilerin ormanda koşma aşkı nedir anlayamıyorum... Bunu getirdi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ehuehue ne baştaki videolara kırıldım. hele o klasik gitarla tip geliyo ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=lXJu9i4BdJs&mode=related&search= bu videoda fena diilmiş :P [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 10:13 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ilk ikisi parodi zaten ama arada (7. idi sanırım) gayet normal bir metal klibini koymuşlar anlam veremedim. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 10:23 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 emperor ve satyricon kraldır zaten hehe onları niye koymuşlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Laraken görmesin bu topiği. Şaka bir yana Black Metal kliplerinden ben de hiç haz almıyorum, klipsiz olması lazım ideolojilerine göre, underground kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 dag basinda solo atma zevkini bize richie sambora yasatmistir Bed of Roses parcasinda. sapkali falan, ilginctir izleyin klibini. kayaliklarin ucunda, zirvede kablosuz amfisiz solo atiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yahu bırakın kliplerimizi. anaa. tamam bütçe düşük, napsın adamlar? çekmesinler mi klip? çekmişler zamanında işte ayrıca gayet güzel iki klip var orada, neden koymuslarsa artık. ayrıca ormanı seviyoruz, doğayı koruyoruz, var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2 numara efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu da bizden http://www.youtube.com/watch?v=gsTNfVU0JXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar