Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apexis Shard ne işe yarıyor ?


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

said:
You are supposed to use an Apexis Shard on a Apexis Relic, then you click the order the relic shows you, if you manage long enough you will recieve a buff, Apexis Vibrations, that gives 15% increased runspeed. If you manage even longer you will recieve an increased time in the same buff (2h) and it's called Apexis Emanations


[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 07:57 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Görev A'dal ile başlamıyor yanlış yönlendirmeyin.

Lower City Quartermaster'ın olduğu yerde (bu Special Tailor Trainerların olduğu yer) oturan bir Ogre var.

Sana "Blade's Edge Mountains'a git, orda Wizard'ı bul" diyor. Bu eleman Arena'nın olduğu yerde, bir kulenin üstünde duruyor.

Sana ilk etapta 3 tane Son of Gruul kes diyor.

1. Shattrah'ın Nagrand ile birleştiği yerde, dağların üstünde bir cave içinde, questin ismi, "Even bişebişe have Standards"

2. Blade's Edge'de, quest verilen yerin hemen arkasında, daha önce quest ile uyuttuğun - domuz ile kaçırdığın, galiba ismi, "Grulloc Has Two Skulls" (diğeri ile karıştırıyor olabilirim.)

3. Yine Blade's Edge'de, Toshley's Station'ın oralarda dolaşan bir tane, ismi de Maggoc.

Bunları kesince, 4. quest açılıyor, sana bir Ogre kesmen için quest veriyor, bu quest Blade's Edge ile Netherstorm'un birleştiği yerde.

Bunu bitirince son questi veriyor, Gruul's Lair'e giderken, bir bölgede Gruul benzeri bir tane daha kesiyorsun.

Hepsini tamamlarsan (~100 gold bu arada) Ogri'la gönderiyor seni. Orda diğer quest serisine başlıyorsun. Exalted olana kadar devam.

Ayrıca o shardlar bu işlere yarıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun en iyi druid tank trinketi tenacity. %75 dodgea ulaşan druidler bunu ve moroesi kullanıyorlar, 15snliğine 10 dodge un üstüne bide sürekli 1.5k armor veriyor cidden feci bi item. Sscden düşen kolpa mor trinketi kimse kullanmıyor mesela. Bizim serverda min 1.2kya gitmişti, serverına göre 2kya kadar çıkabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız düşme ihtimali çooook düşük. Depleted badge diye bi item lazım. Depleted itemlar plateuda world drop. 7 8 tane falan var bunlardan, ben bi haftaya yakın farmlamama rağmen bişey çıkmamıştı. Shartuul event yapmak bi seçenek illa depleted item düşüyor ama badge düşmesi yine 1/8 falan. Zor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...