senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 lcd mönitör alcam da ne alcam? ya başta şunu sormak istiom 2ms 8ms 14ms bunlar arasındaki farklar uçurum şeklinde mi? mesela 21" 14ms mi almak daha akıllıca dır 8ms 19" mi? bir de her marka ölü pixel garantisi veriyor mu? bir de inca ve datron nası markalardır lcd konusunda. İki firmanın da diğer ürünleri pek taktire şayan deil gerçi... ama en ucuzları bunlar hp hyundai fln dedin mi +100ytl daha geliyor. kullandığınız veya bana önerebilceğiniz neler var bir de lcd monitör olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 lg kullanıyordum ben evde. 107 s mi 170 s mi öyle bişiydi. Tam hatırlayamıyorum. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2 sene önce gidip LCD aldım sırf kullanımı kolay, görüntü kalitesi iyi diye de, artık pek memnun diilim LCD'lerden. Görüntü kalitesini önemli görüyosan, oyunlarda tek bi çözünürlüğe mahkum kalıyosun ki bi süre sonra ekran kartın yetersiz kalmaya başlıyo. Üstelik 12mslik monitörümden o kadar çok alışmışım ki, CRT sahibi arkadaşta sağa sola kayan yazının bulanıklaşmaması bana garip geliyo. Kısacası, LCD'lerin görüntü kalitesi daha yüksek olabilir ama bu sadece "native resolution" dedikleri seviyede geçerli. Öbür türlü görüntü hiç net diil. CRT'yi şimdi mumla arıyorum. Not: Bunların hepsini LG L1750S model monitöre dayanarak yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 8ms yukarısını alma. 4ms 19" ler gayet iyi oyunlarda.fiyatlarıda uygun. 400 ytl civarı. inca , datron alma. lg , samsung iyidir. vievsonic de iyidir. asus'un MW201U modeli var 20.1" 2ms. widescreen hemde.500 ytl civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bende philips in 19x7fb si var gayet memnunum, süper alet kendisi. pahalı ise hmm aynı modelin 17inç versionu da mevcut. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 21:20 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @kojiroh; lcdlerin görüntü kalitesi daha yüksek değil ki zaten (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bende 8ms lik benq fp71g+ var. ben şahsen memnunum ama lcd de en kötü şey, sadece bi çözünürlüğü kullanabilmen. 1280*1024 te oyun oynamak için de sağlam bi ekran kartı gerekiyo.. çözünürlüğü düşürünce görüntü bulanıklaşıyo kojiroh un dediği gibi. iyi düşün öyle al.. lcd nin en sevdiğim tarafı gözleri çok yormaması. saatlerde bakabiliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 valla bildigim 4 ustu MS lerde fps oyunlarinda cildiriyorsun. ozellikle iste aim gereken oyunlarda. ben samsun 4 ms 19 inc aldim gecenlerde, acaip memnunum ekran heryere donuyor filan ters bile donuyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 lcd alacaksanız 19" 0.1 fazlasını bile almayın. tavsiyem 17". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 22" 2ms samsung wide screen lcd var memnunum [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 22:33 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 zegna nası cıldırıon yaf? 4ms'nin üstü kurtarmaz mı yani fpslerde? fiyatlara söyle bi baktımda 19" için 400kağıdı gözden çıkarmak gerekiyor. Bide tüm lcd'ler hd ready demi artık? hiçbirinde yazmio gerçi hd ready vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 19" 8 mslik pilipis monitörüm var(190v). bütün oyunları herşeyi 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum gayet menunum oyunlarda filmlerde vs.. gözüme batan bi yavaşlık yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oyun oynanicaksa makinada ve yer sorunu yoksa masada CRT oyuncunun en iyi dostudur LCD ler native resolution olayindan oyuncular icin kullanisli degil (tabi super otesi bir sistem varsa ve devamli upgrade yapiyorsaniz bu sozkonusu degil) ama atiyorum bioshock oyniycan ekran kartin eski native resolutionda actin ama cok kasti gecmis olsun CRT deki gibi acip bi dusuk resolutionda oyniyamassin kaldiki native resolution i 1024x768 olan 17 inch lcd ariyorum 1024x768 ile mutluyum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 5ms, 2ms iyidir üstünde ghosting olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 PArlaklık/kontrast oranını hesalarsan siyah rengin ne kadr gerçek olduğuna ulaşırsın. Ör: aynı kontrast oranına (1:700 diyelim) sahipiki lcd'den , parlaklığı fazla olan bu orandan koyu renkleri daha kötü gösteriyo demektir. Halbuki kağıt üstünde ne kadar parlak o kadar iyi gibi bi tutum var. En iyisi karşılaştırmalı oalrak görmek almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar