go2hell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VwbtbfAnI8 guzel bir şarkı olmus baya [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, go2hell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 "The url contained a malformed video id." diyor tüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Nightwish deki elemanlar hala bunu attıklarından beri solist arıyorlar mı yoksa işi bırakıp bakkal dükkanı mı açtılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VwbtbfAnI80 abi cok kotu bi makyaj yapmıslar ilk basta tanıyamadım tarjayı cok kotu olmus ilk bastaki makyaj bence [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 23:23 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Nightwish ayarında olmuş bence. Ne gerek var parayı paylaşmaya tek başına götürsün hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yok nightwish yeni vocal bulup albüm çıkardı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yeni solistleri anette olzon. Tarjayı pek aratmayacak gibi [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: abi cok kotu bi makyaj yapmıslar ilk basta tanıyamadım tarjayı cok kotu olmus ilk bastaki makyaj bence he ya maymun olmuş güzelim kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yenisi daa guzelmiş bence.http://www.youtube.com/watch?v=JWn4GfwSyYw tipe bakın yaa cok şekerr [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 01:23 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 anette ile youtube da kayıtları var mı merak ettim sesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Anette ile Amaranth http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmm klip falna gayet güzel olmuş da bu nightwish değil artık yanıdnan bile geçmio yeni MTV kız frontmanli rock grubu olmuş bu. Vokalistin sesini beğendim şekli şemali de güzel . Modern olmuşlar.. şarkı da güzel.. ama nightwish değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi coook kotu tarjanin yaninda bu kadinin sesi tarjanin o bas kalin agir sesinin yaninda britney spears kalmis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Tarja'nin etkileyici sesinin yanında garip geliyor. Özellikle klipteki Anette'nin hareketleri olsun, söyleyiş tarzı olsun, grupta büyük değişikliklerin baş gösterdiğini vurguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet o kafa hareketleri bitirmiş ahah direk POP klibi olmuş yani hatta ona benzer bi pop sanatçısı var bu tarz hareketler yapan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben bunuda sevdim. tarjada iidi buda iyi. nightwish bitti artık derken yine son albümleriyle peşin yargının kötü birşey olduğunu öğrettiler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kameraya kas goz yapıor yav bu iice sevimliği ele almıs.alaka yok tarjanın agırlıgıylan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Tarja ownz her ana bu da harbiden çok şirin be [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:59 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet evet şirin beğendim ben! asdasd şarkının nakaratı da gayet güzel başka grupmuş gibi sevebilirim nightwishi tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abi tamamda kameraya kas goz yapan pink olsa beyonce olsa ne biliyim christina augilere olsa okayde nightwish be cok buyuk bi dinneyici dielimde yane yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 olsun gider gider ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 harbiden çok şirin ya yarım saattir fotolarına bakıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 zuhahua ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 şirinligiyle goturur ama ses olarak tarjayla alakası bile yok. ama yinede iyi guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 baya bi dinledim tekrar tekrar nakarat kısmı çok güzel şarkının dier kısımları da fena değil ama kız über şirin eahuuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar