Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çeviri

Killer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak ettm neden garbage?sorumu cvplarsan sevinirim..
bnm bildiğim eski garbage,çok uzayan gereksiz tartışmaların yollandığı,yada geyik çevrilebilcek konularn açıldığı 1 yerdi de o yznden sordm..
Mesaj tarihi:
burası okunduğu gibi her yer okunuyor merak etme,kişisel olblr,konudışı olblr,ama hep garipsediğim bişi bu ,hiç laf etmedm ama bu sefer sana kısmetmiş,Dediğim bişi yk,herhngi 1 yaptırımım yk devam edebilirsin açmaya sorun yk
Mesaj tarihi:
msn den cevapla çıkacam der gibi bir topik açmış, o yüzden.

konu dışına da açabilirdi de daha uzun soluklu topikler var orada, daha fazla tepki alırdı.
Mesaj tarihi:
bn daha eskiden gördüğümü ve düşüncemi söylüyorum,neden saldırı olsn ki onu anlamadım?

çabuk cvp verilmesi çok saçma geldi işte bna,yada en azndan bn sürekli güncel başlıkları takip ediyorm,ve orda konudışıda ,garbage da aynı anda çıkıyo en başa,ynlş bilmiyosam..o yzden tepkimi koydum bu kdr
Mesaj tarihi:
yav konu dışı'nın eski tadı kalmadığı için garbage daha çabuk bi bölüm olmuş durumda. Ha konu dışı'nın yeni tadı dandik falan demiyorum da eskiden o tartışmaların çoğu tarihte dönerdi, şimdi konu dışında yapcak şey azaldı.

Garbıç rulaz
Mesaj tarihi:
aga konu dışına bunun türkçesi ne? gibi bişey açmak istemedim.çünkü bu ne tartışılıcak bişey,ne yorum yapılacak bişey, ne de sonradan aplanacak bişey.cevabı alıp konuyu k apatcaktık.

aMA SEN ATARA ATAR GİDERE GİDER YAPTIN?!^?!'SF?VBDF^+&'!'^+!'+

önemli değil aga
  • Yeni Oluştur...