Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 du hast wurdest gerade mein Wächterengel NE demek acil?!agas thnkx gibg bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 neden garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sen benim koruyucu meleğim oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 you have became straight my guard angel dedi babelfish. ama abuk bi tercüme anla sen ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 eyvs. ayrca @seperate aga neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 merak ettm neden garbage?sorumu cvplarsan sevinirim.. bnm bildiğim eski garbage,çok uzayan gereksiz tartışmaların yollandığı,yada geyik çevrilebilcek konularn açıldığı 1 yerdi de o yznden sordm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aga nereye açsaydm?bura okunyo diye direk buraya açtım.konu dışıda olabilirdi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 burası okunduğu gibi her yer okunuyor merak etme,kişisel olblr,konudışı olblr,ama hep garipsediğim bişi bu ,hiç laf etmedm ama bu sefer sana kısmetmiş,Dediğim bişi yk,herhngi 1 yaptırımım yk devam edebilirsin açmaya sorun yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konu dışına açsa da neden konu dışı diyecekti birileri . Garbage'a anlam ifade eden topic açınca saldırmak da bir başka . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 msn den cevapla çıkacam der gibi bir topik açmış, o yüzden. konu dışına da açabilirdi de daha uzun soluklu topikler var orada, daha fazla tepki alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 en çabuk burda cevap verildiği için.. bu kadr basit bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bn daha eskiden gördüğümü ve düşüncemi söylüyorum,neden saldırı olsn ki onu anlamadım? çabuk cvp verilmesi çok saçma geldi işte bna,yada en azndan bn sürekli güncel başlıkları takip ediyorm,ve orda konudışıda ,garbage da aynı anda çıkıyo en başa,ynlş bilmiyosam..o yzden tepkimi koydum bu kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ne boş adamsın sen moruk,forumlarda tartışma çıkarıyorsun harhar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tartışmadan anlaşma olmaz genelde adamım,fikirlerimi söyleyemiceksem niye burdayım,saygı göster birz,canımı sıkma korum kafayı zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Tamam kanal sustum ben sen devam et mevzuyu tartışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 çoktan bitti uzattn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ne gibi bir yaptırımın olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya garbage a açılan konuya bile musallat oluosun arkadaşım canın mı sıkılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yav konu dışı'nın eski tadı kalmadığı için garbage daha çabuk bi bölüm olmuş durumda. Ha konu dışı'nın yeni tadı dandik falan demiyorum da eskiden o tartışmaların çoğu tarihte dönerdi, şimdi konu dışında yapcak şey azaldı. Garbıç rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aga konu dışına bunun türkçesi ne? gibi bişey açmak istemedim.çünkü bu ne tartışılıcak bişey,ne yorum yapılacak bişey, ne de sonradan aplanacak bişey.cevabı alıp konuyu k apatcaktık. aMA SEN ATARA ATAR GİDERE GİDER YAPTIN?!^?!'SF?VBDF^+&'!'^+!'+ önemli değil aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 garbagelik konu nereye acıcaktı adam bunu? msnden birine bişey yazar gibi konu açmak garbage a olur. wow bölümüne mi yazsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aga aslında kınayta yazabilrdim.yabancılarla oynuolar falan ya belki almancaları gelişmiştiri sdfldasşlsşfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar