Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ataturk ögrenci yurdu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karma olanı,kalan varmı daha once,insanları nasıldır,ulasımı ve giriş cıkış sattleri nedir ne deildir?( bi de ben bu topagı yanlıs yere actım sanki gibi ...ve evet öyle hissediorm..)

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:26 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ister bayıl ister bayılmada hngi yurt oldğunu bilmeden nasıl yardımcı olucaz bn orasını anlayamadım,yoksa illa istanbul diyen olmadı,yardım etmek istedik ama sen bilirsin
Mesaj tarihi:
@Seperate:
iyi de sen niye üstüne alındın ki?
ben direk atatürk yurdu diye başlamasına kızdım.
yani bi atatürk yurdu istanbulda mı var?
demişsiniz istanbul mu falan diye
bi de açıkladım ya yazmış..
bu tutum sürekli var ona kızıyorum
mesela ankarada atatürk yurdu var arkadaşım da orda kalıyor. topiği görünce arkadaşıma sordum nedir ne değildir diye
meğer istanbulmuş
Mesaj tarihi:
özur dilerimm ivy ve seperate ve kafasını karıstırdığım tuuum pati camiası...ama yertsiz yurtsuz kalmıs ve pazartesi okul acılan bi insan olarak (tutusuk) fazla dusuunemedim..ama saolun az da hıncınız yokmus benden cıkardınız.evet efenim ''cevizlibağ ataturk karma ögrenci yurdu''(google yazıncada direk bu cıkıo ilginçtir)nu kastedmek istemiştim...

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:56 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
irin
üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:21 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

karma olanı,kalan varmı daha once,insanları nasıldır,ulasımı ve giriş cıkış sattleri nedir ne deildir?( bi de ben bu topagı yanlıs yere actım sanki gibi ...ve evet öyle hissediorm..)

rezalet ülkücü magandaların olduğu salak bi yurt. insanları moron gelmişti hep bana. bir süre kalmıştım ev arkadaşı olacak adam bulana kadar. nefret etmiştim. sanırım sen bayandın, saat 10a kadar yurda girmem 11 e kadar da yurt binana girmen gerekiyor olması lazım. ulaşımı iyi sayılır. tramvaya binip istanbul üniversitesine 5-10dk da varıyorsun okulunu da yazsaydın keşke.
Mesaj tarihi:
Yurdun da kendine göre güzellikleri var tabi, kendi muhabbeti ayrı oranın, ama ev gibisi yok. İstersen 1 dönem yurtta takıl arkadaş edin falan ihtiyacın varsa, yoksa direk tut bi ev, oh mis , ev gibisi var mı? ÇAğır bizi vazo falan ev hediyesi alıp gelelim çay içip poğaca yemeye =)
Mesaj tarihi:
evet ya evler bide beşiktasa göree cokk guzel.han gibi bi kere odalar..futbola baslarım ben o derece...ama şimdi yurt zamanıdır.( ben cok uyuzumdur bana göre ev arkadası bulceem daha
  • Yeni Oluştur...