irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 karma olanı,kalan varmı daha once,insanları nasıldır,ulasımı ve giriş cıkış sattleri nedir ne deildir?( bi de ben bu topagı yanlıs yere actım sanki gibi ...ve evet öyle hissediorm..) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:26 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yanlış yere açman problem değil de öyle bişi sormuşsun ki,istanbuldaysan eğer istanbulda 50 tane atatürk öğrenci yurdu vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yok işte acıkladım ya.iki adet var biri karma diğeri zaten ataturk erkek ögrenci yurdu die gecior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 istanbul yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 haha sanki bütün yerler istanbuldan ibaret bayılıyorum bu tutuma. hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @ivy +1 yurdu arayıp sorabilirsin giriş çıkış saatini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Devlet yurduysa, giriş erkendir, en geç 9 falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ister bayıl ister bayılmada hngi yurt oldğunu bilmeden nasıl yardımcı olucaz bn orasını anlayamadım,yoksa illa istanbul diyen olmadı,yardım etmek istedik ama sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kız -erkek gece 11 müsamaha var birazcık geç kalmalarına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @Seperate: iyi de sen niye üstüne alındın ki? ben direk atatürk yurdu diye başlamasına kızdım. yani bi atatürk yurdu istanbulda mı var? demişsiniz istanbul mu falan diye bi de açıkladım ya yazmış.. bu tutum sürekli var ona kızıyorum mesela ankarada atatürk yurdu var arkadaşım da orda kalıyor. topiği görünce arkadaşıma sordum nedir ne değildir diye meğer istanbulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 özur dilerimm ivy ve seperate ve kafasını karıstırdığım tuuum pati camiası...ama yertsiz yurtsuz kalmıs ve pazartesi okul acılan bi insan olarak (tutusuk) fazla dusuunemedim..ama saolun az da hıncınız yokmus benden cıkardınız.evet efenim ''cevizlibağ ataturk karma ögrenci yurdu''(google yazıncada direk bu cıkıo ilginçtir)nu kastedmek istemiştim... [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:56 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 öyle bir yurttayken yataga uzanamazdım,devamlı saygı duruşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ulasımı kolay, önünden tranvay geçiyor, metrobüs geçiyor, hafif metroya yakın tranvayla 10 dk civarı e-5 dibinde yani heryere ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ay aman neyse =) [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 00:27 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: irin üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- karma olanı,kalan varmı daha once,insanları nasıldır,ulasımı ve giriş cıkış sattleri nedir ne deildir?( bi de ben bu topagı yanlıs yere actım sanki gibi ...ve evet öyle hissediorm..) rezalet ülkücü magandaların olduğu salak bi yurt. insanları moron gelmişti hep bana. bir süre kalmıştım ev arkadaşı olacak adam bulana kadar. nefret etmiştim. sanırım sen bayandın, saat 10a kadar yurda girmem 11 e kadar da yurt binana girmen gerekiyor olması lazım. ulaşımı iyi sayılır. tramvaya binip istanbul üniversitesine 5-10dk da varıyorsun okulunu da yazsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ordaki arkadaşlarımdan hiçbiri memnun değildi. Yurttaki insanlar, duşların, tuvaletlerin kalitesi çok kötü diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 oy oyy korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 korkmana gerek yok, alışırsın. yurdu çok seven de vardı. sen kayıt oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hayır henuzz deil.yedeğiyim cunku ama haftaya gidici gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi ucuz mucuzda yurt hayatta cekilcek bisi deil hele hele davutpasada okuyosun be irincim bul 1 2 kiz direk ak bi eve max max 400 500 e bulursun kiralik ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Yurdun da kendine göre güzellikleri var tabi, kendi muhabbeti ayrı oranın, ama ev gibisi yok. İstersen 1 dönem yurtta takıl arkadaş edin falan ihtiyacın varsa, yoksa direk tut bi ev, oh mis , ev gibisi var mı? ÇAğır bizi vazo falan ev hediyesi alıp gelelim çay içip poğaca yemeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: max max 400 500 e bulursun kiralik ev o_0 nası yani ? semtten semte fiyatlar bu derece değişiyor mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 walla gecen sene fulya civarinda wardi 600 a ev besiktasta 800 e kalan arkadaslarim war davutpasada cok yuksek olmasa gerek diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 evet ya evler bide beşiktasa göree cokk guzel.han gibi bi kere odalar..futbola baslarım ben o derece...ama şimdi yurt zamanıdır.( ben cok uyuzumdur bana göre ev arkadası bulceem daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yalan o işler...bana kimse dayanamaz diye başlar herkse bi bakmışsın 2 ayda kanki manyağı olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar