Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ataturk ögrenci yurdu

irin

Öne çıkan mesajlar

karma olanı,kalan varmı daha once,insanları nasıldır,ulasımı ve giriş cıkış sattleri nedir ne deildir?( bi de ben bu topagı yanlıs yere actım sanki gibi ...ve evet öyle hissediorm..)

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:26 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Seperate:
iyi de sen niye üstüne alındın ki?
ben direk atatürk yurdu diye başlamasına kızdım.
yani bi atatürk yurdu istanbulda mı var?
demişsiniz istanbul mu falan diye
bi de açıkladım ya yazmış..
bu tutum sürekli var ona kızıyorum
mesela ankarada atatürk yurdu var arkadaşım da orda kalıyor. topiği görünce arkadaşıma sordum nedir ne değildir diye
meğer istanbulmuş
Sosyal ağlarda paylaş

özur dilerimm ivy ve seperate ve kafasını karıstırdığım tuuum pati camiası...ama yertsiz yurtsuz kalmıs ve pazartesi okul acılan bi insan olarak (tutusuk) fazla dusuunemedim..ama saolun az da hıncınız yokmus benden cıkardınız.evet efenim ''cevizlibağ ataturk karma ögrenci yurdu''(google yazıncada direk bu cıkıo ilginçtir)nu kastedmek istemiştim...

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:56 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin
üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:21 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

karma olanı,kalan varmı daha once,insanları nasıldır,ulasımı ve giriş cıkış sattleri nedir ne deildir?( bi de ben bu topagı yanlıs yere actım sanki gibi ...ve evet öyle hissediorm..)

rezalet ülkücü magandaların olduğu salak bi yurt. insanları moron gelmişti hep bana. bir süre kalmıştım ev arkadaşı olacak adam bulana kadar. nefret etmiştim. sanırım sen bayandın, saat 10a kadar yurda girmem 11 e kadar da yurt binana girmen gerekiyor olması lazım. ulaşımı iyi sayılır. tramvaya binip istanbul üniversitesine 5-10dk da varıyorsun okulunu da yazsaydın keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...