Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Bonjo üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:54 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- dalgamı geçiyorsunuz yaa fsadadasdas gs a kolaylık sağlanacakmış muhauha , gs da karşılığında hakan şükür ü verecek herhalde , adrianoyu 20m euro ya satmak varken , gs a 10m euroyamı verecekler şimdi.. saçma sapan haberleri koymayın şuraya , yalan haber onuda geçtim elle tutulur mantıklı bir yanı bile yok Adriano Fenerde, Ronaldo Fenerde başlıklarını uplattırma bana Bonjo. Tamam haber abes ve saçma olabilir ama o başlıklardan daha saçma değil. Orada ağzının suyu akarak yok olur valla derken şimdi takım değişince böyle agresifleşmenin manası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ya Fenerbahçede en azından o futbolcuları alabilecek para var , gs 3-5 yıl sonra bi lincoln ü getirdi , oda sponsorlar , d-smart felan , yani kendi özkaynaklarından olmadığını herkes çok iyi biliyor..Para meselesi rewe ayrıca gruplardan çıkmamız halinde ocak ayında , dediğin isimlerden birini ben bekliyorum şahsen.. Ha bide vizyon var , bir tarafta CL de oynayan takım , bir tarafta kupa2 de oynayan takım , bir tarafta zico var, carlos var , gs ın bi elle tutulur yanını söyle tmm diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Adriano'nun formayı verelim GS'ye. 65 euro civarı. zorlanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kredi kartına taksitde yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 fenerle adriano anlasmıs bize gelmez. 34. yaş gününde imzayı atacak söz vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Haber doğruymuş OFF [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Bonjo üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 13:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ya Fenerbahçede en azından o futbolcuları alabilecek para var , gs 3-5 yıl sonra bi lincoln ü getirdi , oda sponsorlar , d-smart felan , yani kendi özkaynaklarından olmadığını herkes çok iyi biliyor..Para meselesi rewe ayrıca gruplardan çıkmamız halinde ocak ayında , dediğin isimlerden birini ben bekliyorum şahsen.. Ha bide vizyon var , bir tarafta CL de oynayan takım , bir tarafta kupa2 de oynayan takım , bir tarafta zico var, carlos var , gs ın bi elle tutulur yanını söyle tmm diyim.. FB'de o oyuncuları alacak para yok. Tamam çok para var, GS'den BJK'dan daha fazla para var ama yine de "o oyunculara yetecek kadar" yok. FB'nin son dönemlerdeki transferlerine karşılık GS'nin de eski başarıları ve avrupada çok daha tanınmış bir adı var. Lincoln de Carlos kadar asla olmasa da tanınmış bir isim tabii. CL'de oynamak bir avantaj değil. Zaten CL'ye katılan takım her sene değişiyor. Ve UEFA'da ilerlemek CL'de ilerlemekten daha kolay olduğundan isim süksesi yapmak da daha kolay. Ben zaten Adriano GS'ye gelir FB'ye gelmez demiyorum. Türkiye'ye gelmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 gs eski başarıları tanınmışlığı felan transferde ne gibi artı getirir söylermisin , sen daha elindeki futbolcuları tutamıyorsun kaçırıyorsun , paralarını ödemiyorsun , transfer piyasasında böyle tanınan bir kulüp gs , adriano aaa gs tanınmış kulüp fitarihindede uefa kupasını aldıydı ben paramı almasamda olur yeterki gsda oynayımmı diyecek .. Fenerbahçe özellikle brezilyalılar açısından belkide en çok sevilen kulüplerin başında geliyor... şu anda massasından ronaldinhosuna tüm brezilyalıların kalbindeki takımız..., zicosundan carlosuna alexine bunlar lobi yapacak isimler , para konusundada hiç bir sıkıntıları olamaz , şampiyonlar ligindede mücadele eden bir takımız , her şart uygun bizim açımızdan , ben yakın zamanda bekliyorum bu isimlerden birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 adriano'nun turkiyeye gelmesi icin ilk once sponsorlarini ikna etmek lazim adriano'yu degil.boyle futbolcularin sponsorlari onlara sponsor oluyor cunku buyuk liglerde, buyuk paralarin dondugu pazarlarda yildizlar.turkiye'ye gelince nike/adidas (kimse artik) urunleri patlama yapmayacak belliki.belki fenerbahce bu sorunu cozebilir bu konuda diye dusunuyorum(fenerium).roberto carlostanda cok satar adriano buyuk ihtimalle rekor kirilir.. fenerbahce'ye gelme ihtimali cok yuksek o yuzden. bu arada gs'inda hangi parayla getirecegini cok merak ettim.hadi lincoln geldi sponsorla falan filan da..oz kaynak yok ki galatasaray'da? bu arada galatasaray cumburlop gibi atlamisti dsmart'a fenerbahce digiturk ve dsmartla ikili oynayip suan en son fiyati 20 milyon euroya getirmis sanirim ihalede.galatasaray 10 mu almisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 evet avrupa kupaları yayın hakları için gs ın aldıgı paranın 2-3 katını teklif etmişler bize [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 17:11 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 gruptan cıkamayınca zico istifa.roberto carlosu aldık onu bunu aldık niye başarılı olamıyoruz diye yakınıcagınız zamanlar pek uzak değil :) o yuzden ne fenere nede bize gelmez adriano.gelicek diyende yok zaten :) interden adam alıcaksak.o adriano değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 anlamadim zico istifa dedigimiz icin mi gelmicek adriano? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: roberto carlosu aldık onu bunu aldık niye başarılı olamıyoruz diye yakınıcagınız zamanlar pek uzak değil :) roberto carlos aldınız başarılı olamadınız diyen bi gs li bjk li çıkarsa veya olamadık diyen fenerli çıkarsa beyinsiz derim yani başka bişey değil. sanki böyle forvetleri döşedik 2 pasla ceza sahasına giriyoruz da öyle olamadık başarılı.adam defans sonuçta ve elinden geldiğince görevini yapıyor.inter maçında 1 top geçtiğini görmedim mesela ben ki ataklarda da çok etkiliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hyr şamp liginde başarılı olamicagınız için. bu arada tabiki zico gunah keçisi olucak vs vs ya roberto carlos örnekti.ama var yani öyle düşünenler.herkres değil tabi ama.şimdi bile var robertoyu aldık şampiyonuz falan.sanki adam golcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu arada interden kimi alicaksiniz, ibrahimovic mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 o zaman öyle diyenin beyninde sorun var işte.başarıya gelince.ben 2. turu garanti görüyorum ya bilemeyeceğim.ama gruplardan 1. bile çıkarız gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 onu ben ne biliyim.niye illaki ibrahimovi veya adriano diye hedefi en yükseğe cıkarıosunuz eğer öyle bi gorusme bulusma olduysa vardır bişi belki biz satarız genç.belki onlar genç birini satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ha ben fenere dandik takım cıkamza demiyorum interi ezdiler.bu yuzden takım havaya giricektir hemen.fener yıllardır böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: onu ben ne biliyim.niye illaki ibrahimovi veya adriano diye hedefi en yükseğe cıkarıosunuz aliskanlik :) bu arada zaten 6 yabanci hakki var neden ortalama bi adam olsunki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: bu yuzden takım havaya giricektir hemen.fener yıllardır böyle bu seferki hava değil başaramama korkusunu yenme.fenerin bile inandığını sanmıyorum ben interi yeneceğine ama yendiler güvenleri arttı kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 neyse bu hafta bursa cakar özünüze dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sizle derbimiz gelsin siz donceniz ozunuze dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Bonjo üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 17:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gs eski başarıları tanınmışlığı felan transferde ne gibi artı getirir söylermisin , sen daha elindeki futbolcuları tutamıyorsun kaçırıyorsun , paralarını ödemiyorsun , transfer piyasasında böyle tanınan bir kulüp gs , adriano aaa gs tanınmış kulüp fitarihindede uefa kupasını aldıydı ben paramı almasamda olur yeterki gsda oynayımmı diyecek .. Fenerbahçe özellikle brezilyalılar açısından belkide en çok sevilen kulüplerin başında geliyor... şu anda massasından ronaldinhosuna tüm brezilyalıların kalbindeki takımız..., zicosundan carlosuna alexine bunlar lobi yapacak isimler , para konusundada hiç bir sıkıntıları olamaz , şampiyonlar ligindede mücadele eden bir takımız , her şart uygun bizim açımızdan , ben yakın zamanda bekliyorum bu isimlerden birini.. Ronaldinho'nun kalbindeki takım? Hahaha peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Gelir gelir Adriano GS'ye. Satın almaya gelir belki sfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 @fmea:deivid ve edu ortalama adam değillermi tamam vole gol attı.ama ondan oncesine dışlanan bi adam değilmiydi öyle bi soyluosun ki takımda 6 tane dunya yıldızı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar