Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abi zaten steam zirt pirt "pipboy's playing tf2 now" diyip duruyo, sinirlerimi altüst ettiniz sevgili safak illustratoroglu. az kaldi bomba gibi geliyoruz ortamlara. sevgiler mahmut mrd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ekran kartını en ucuzundan en dandiğinden al, ikinci seri dx10 ları bekle, hem daha ortada dx10 lu adam gibi oyun bile yokken bi ton parayı düşük performansa verme....bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oyundan cok, editing ve 3d programları için kullnıcam makineyi, bişi almam şart, tırt bişeyle yürümüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 3d olayı varsa egerkim cüce ekran kartına dikkat et..geforce öneriyorlar genelde mayada bazı şeyleri ancak o kartlarla realtime görebiliyorsun. işte ben isimlerini bilemiyorum 2d bir adamım :( , ışık oyunları render etmeden bazı şeylere realtime bakabilme gibi acayip kelimeler kuruyorlardı . 3dmax içinde gecerlidir belki. hoş 3d ile ne yaptıgınada baglı göstermedinki bilelim bebek gibi uyumsuz cümleler kuruyorum uykum var [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 00:29 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya acıkcası, 3d olayını deepcanvas'dan ileri götürmiycem, o ne dersen oda animasyona bg yapmak için az modelleme sonra ustüne realtime boyamaca bi program, cakma bi versiyonunu buldum onu kurcalıycam, olmadı işte 3dmax'de falan ufak arkaya iki kutu bina gibi, ama aftereffects için güclü bi kart gerekiyo o yüzden derdim. ha tahminen bu sistemle sc2 oynıyabiliceğim için cok sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bodypaint vardıya cok güzel programdı oda 3d boyamak için. konuyu dagıttım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ASUS kus kondurmuyor kartlarina aslidna konduruyor asus un malzemesi + bundle olarak gelen bissuru gereksiz oyuna gidiyor fazladan verilen para sokaga aticak param olmadigindan hep asusdan uzak durucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Cuce pek kaale almıyosun söylediklerimi belki ama 3 hafta boyunca her gün donanımhaber'in anasayfasını,forumlarını okuyup,gigatek'i mavibilgisayar'ı vatan'ı karıştırdım fiyat/performans karşılaşması yaptım ve testleri kontrol ettim.Şuan için en alabileceğin en uygun fiyatlı ekran kartı 8600gt sonic+ 8800gts den sonra fiyatı ve performansı en uygun kart.(OC edition bazı 8600'ler hariç) Aldım,test ettim birebir,mutluyum.DX10 oyun zaten adamakıllı yok piyasada.Şuan için en alınabiliri bu bence.DX10 oynayım dediğinde zaten yeni kartlar gelmiş fiyatlarda düşmüş olacak.Bence iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yok dinliyorumda, sorun dx10 oyunlar değil zaten sorun aftereffect maftır effect, o bu şu.. bakarım tekrar 8600 sonic en8600gts gibi performans veriyosa dx10 desteği dışıdna olur. bide şu var zırt pırt donanım yenılıyen biri değilim hanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Sırf 3d modelleme için ekran kartları var onlardan yapalım bi tane sana tf2 oynamam dersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 İşlemci kesinlikle ve kesinlikle AMD olsun ama ekran kartın Nvidia : Yeni bir Nvidia'yla tüm oyunları uygun konfigle oynarsın ama ATI Radeon falan varsa konfigin yetse bile sırf ATI kullanıyorsun diye bazı bazı oyunlar sana kıllık yapıp açmıyor/takıyor (örnek : Onimusha 3 / Metal Gear Solid 2) Fazla konuşmayacağım ama Nvidia'nın geriye uyumluluğu daha iyi gibime geliyor. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 3D çalışacaksan Nvidia Quadro, ya da ATI FireGL gibi kartlar lazım sana. ATI X1900XT ile aşağı yukarı aynı performansı veren Quadro FX 4500 ün fiyatlı 1650 dolar o_O Nvidia nın chipsetleri soft quadro olabiliyor onu bir araştır derim. Ama diyorsan ki arada sırada takılacağım 3D hayatım olmayacak, rami bol ve bellekleri hızlı olan bir kart tercih et. Dx10 diye yavaş bir kart alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 3d yapıcam diyince 3d yapmıycam, 3d kullanıcam, o kadar, neyse konu o zaman ben bu makineyi alıyorum şimdi, bi kez 8800gs fiyatına bakıyorum uygun gelirse 8600 yerine onu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ne yapmışsın cüce'cim 8600 üzerine fatality'ler, 4gb ram filan. kel başa şimşir tarak olmuş tam. 8800gts al 320mb'lik sürümü bile olsa, çok fark var arada. khaz modan'ın kayalarına vurursun kafanı sonra aman diyim. 3d editing filan demişsin de o ekran kartı gene de olmamış. crossfire olayı için zaten aynı ekran kartını alman gerek bildiğim, 2 tane 8600 çok komedi bir konfig ve çok paraya az performans resmen. tek 8800gts bile daha çok iş yapar yani. 300$'lık sparkle filan var ama her mağaza satmıyor, teknofiyat.com'dan arat. ayrı alır kendin takarsın olmazsa. ekran kartı markası önemli de değil artık hepsi referans tasarımı, sadece bazı markalar overclocklu versiyon satıyor bütün olay o. msi'ın oc'lisini almayacaksan ucuzundan al 8800gts. birisi demiş de, asus ekran kartı sakın ha. milyar dolarım olsa gene almam, referans tasarıma %30 fazla para vermenin alemi yok. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 01:58 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya şimdi 4gb şart oldu artık tasarım yaparken, programlar abuk sabuk tüketiyo sistemi artık... işte bende önce 8800 düşündüm ama bi yerlerden fiyat düşürmek gerekiyodu, bende ekran kartından kıstım, bulursam dediğiniz gibi yapıyım o zaman bunu http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26003 takıcaz 320 ile 640 arasında 30 dolar fark var zaten [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:10 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:11 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 nerde 30 dolar :P http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=1999 arasinda 100 dolar fark var ne kastiriyorsun sparkle in bu kadar ucuz olmasinin yegane sebebi kutudan kart 3.sinif kablo ve surucu haric hicbir zimbirti cikmamasi asus gibi 3-4 eski oyun hediye edip fiyati 100 dolar yukari cekmiyorlar :P pahalli illa en iyi olucak diye bi kural yok :P 320 ile 640 arasindaki performans farki bana soracak olursan 100$ etmez kesinlikle [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 03:13 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=45 arkadaşlar biraz dah akarıştırdımda burdaki listede performansı en yüksek kart yine ben anlamadım ne biçim iş bu offff, başım ağrıdı ya, 1 hafta sonra odevler işler projeler binicek ben kalıcam daha makıne alamadığım için şapşal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 biraz daha bütçeyi zorlayabiliyorsan 640 mb al derim. Daha uzun vadeli götürür. After effects vs de bellek fazlalığı işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Atı radeon hd 2600xt alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 işlemci amd mi yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 evet butun sıstem aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 2600xt gddr4 al bari,ddr4lerin performansları daha iyi oluyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 teorıde ölede pratikte tam öle değilmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar