eldar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bu ne biçim yorum yazmak, saydırmışsın resmen aklına gelen her konuda...üstünde bir baskı mı var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ulan senin fenerbahçenin de inter macına kadar ne bok oldugunu gorduk salak salak konusma burda. sanki bizim taraftarın yedigi haltı sizinkileri yemiyo adama bak ya, 13 yas muhabbeti yapıyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yok hala bazı arkadaşlar biz uefa yı aldık demişlerde. onların yaptığı 13 yaş muhabbeti deilde benimki öyle? Bırakıcaksın bu işleri toggie. Öyle gitmiyor sandığın gibi. Tutmuş hala fotogol mü fotomaç mı ne uefa zaferinin posterini veriyor bugün. Allah aşkına ya nasıl bir zihniyettir bu. hangi ülkede bu vardır sorarım sana. BU insanlar çok mu zekide benim söylediğim tüm gerçekler birer abartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ayrıca dokundu glaiba söylediklerim argoya geçmişsin. Kasma kendini. Bakmazsan görmessin. Kapa gözlerini. Bunalr oldu. olmaya devam ediyor. Biz buraya yazmassak olan şeyleri. Kim yazıcak? Ne zaman yazıcak? Nasıl yazıcak? BU takım hala uefayı aldık diye çıkıyor maçlara. Taraftar orda burda bir ton şey atıyor sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ulan fotomaç dediğin gazete sanki kulube baglı bize ne onların ne posteri verdiğinden. kafan mı güzel, uykunu mu alamadın anlamadım. birden parlamışsın yok gs taraftarı adam olmaz, avrupa kulubu boyle olunmaz kıl, yün. hayır seni duyan fenerbahcenin farklı oldugunu zannedicek. bi interi yendiniz, arkasından biz siona yenildik aabooo bi üstümüze cıkıp dövmediğiniz kaldı. yeter be susun biraz. konusmayın gercekleri eksik olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 zydar, 13 yaşında mısın bilmem ama komik olduğun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 zydarla tikkycemal arasındaki 7 farkı bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: geffen üye [şikayet et] § 21 Eylül 2007, Cuma - 03:03 [ özel msj ] byzasz üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 00:32 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tabi yaa avrupayı sallayan interii yendi fener.. Half life da bir yaratık vardı biliyormusun böle bişey sarkıtıyordu yakalyınca çekip yukarı senii yiyip birkaç tane bişey tükürüyorduu.. heh interin buraya geitrdiği futbolcular da eski karizmalarından formalrında geriye o tütkürdükleri kalanlar.. hehe o tükürük dediğin adamların birini alsa gs olay olur fotomaç bit sayfasını poster yapar sen de alır evine asarsın.. ayrıca çok oyun oynuyorsun sağlıklı düşünemiyorsun belli. biraz ara ver .he sende durdun durdun lafı yapıştırdın valla..senden korkulur walla çok fenasın çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya kasmayın bu kadar eler gs bu takımı,yani elemesi gerekiyor.benım tahmınımde 2-0 falan yener evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: fede üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 03:05 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ben galatasarayda hiç bir problem görmedim açıkçası. sadece yeni taktiğe uyumsuzluk var şu an çabuk atlatılırsa eğer avrupada yine çok büyük başarı hayal değil. Ligde oynarken iyi gidiyor taktik, defansın üzerine yüklenilmiyor sonuçta. ama avrupada oynarken bu sorun oluyo. tek olay takım halinde savunma yapabilmek. işte sorun da burda ortaya çıkıyo. takım birbirine alışcak, takım halinde savunma yapacak gerisi gelecek. transferler süper, nokta transfer hepsi de. sadece sabır gerekiyor. zaten oyun da güzel. seyir zevki veriyo her zaman. ben bugün 90 dakka topa basan bi galatasaray gördüm ya sahada gerisi hikaye. sabır diyorum sadece Yahu yapma etme nasıl izledin maçı? GS en ufak bir pres yapmadı topa basmadı. Adamlar ayağa pasla çatır çutur çıktılar sahalarından habire kontratak yedik. Bi adam topla gidiyo önü bomboş geride tek bi adamı 5 kişi tutuyo 3 kişi daha sahamızda boş geziyo. GS'nin en kötü yanıydı zaten dün pres yapmaması ve topa basmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Yahu yapma etme nasıl izledin maçı? GS en ufak bir pres yapmadı topa basmadı. Adamlar ayağa pasla çatır çutur çıktılar sahalarından habire kontratak yedik. Bi adam topla gidiyo önü bomboş geride tek bi adamı 5 kişi tutuyo 3 kişi daha sahamızda boş geziyo. GS'nin en kötü yanıydı zaten dün pres yapmaması ve topa basmaması. aslın sen nasıl maç izledin ..galatasaray çok iyi futbol oynamadı ama 2 taneyan toptan ve ilk10 dakkada gol yedii sonra açıldı adamda uzun paslarla yada hızlı çıkarak gol aradı.. milan olsan 2 tane yersen kontra atak yersin preslik pozisyon mu vardı [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 12:22 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Valla hiç öyle görmedim ben. GS ne topa bastı ne pres yaptı. Adamlar 90 dakika boyunca her ataklarında yerden toplarla atağa çıktılar. Aç bir özete bak ataklarına hepsi tek pas ya da hızlı pasla yerden neredeyse 3-5 havadan pas dışında. Topa basan takıma böyle atağa kalkılabilir mi? Bi de kim basacak topa? Hasan mı Lincoln mü? Linderoth vardı bi sağolsun bi sağda bi solda bi defansta bi ofansta adam maçın adamıydı belki de. Ayhan bile topa basmadı sırf bu yüzden yediğimiz kontralarda bizim ceza sahasına kadar koşup son müdahale yapmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben 2-0 dan sonra izleyebildim maçı, ilk 2 golü nasıl yedik bilmiyorum ama bir dönem fatih terimin oynatmaya çalıştığı defans sistemini oynatmaya çalışıyor gibi geldi bana kalli ve ne yazık ki dandik defans oyuncularıyla bu sistem olmuyor. servet gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan oyuncular ve song gibi ağır adamlarla ancak çakılı defans olur. adamlar 2-3 topta kaleye geldiler bizim. iş bitirici 2 forveti olan takım öttürür bizi valla. not: bu sene ilk defa izledim gs'yi, tespitlerim sadece dünkü maça yönelik olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Song ağır mı yaw? Adam hem hızlı hem de çok teknik, hatta mükemmel defans oyuncusu benim gözümde. Ha bu sene biraz formsuz ama toparlarsa dağıtır yine. Adam topla beraber hücuma kalktım mı kimse tutamıyo mesela 2-3 denedi bu maçta da. Hızlı bir adam gayet. Ama sağ bekimiz ve diğer stoperimiz çok kötü olduğu için bir sağa bir ortaya koşturmaktan derman kalmadı adamda. Yoksa süper adam yine. Bir de Terim döneminde 3-5-2 oynuyordu GS, şimdi 4-4-2 oynuyor. Aynı defans sistemi değil yani. Ama uygulama benzer, bekleri ileri çıkarmış Feldkamp ön libero bölgesinde kanatlarda oynuyorlar. O yüzden zaten çok atak yedik kanatlardan. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 song ne yapsın serveti mi kollasın kendi oyununa mı baksın bouzid i istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Valla hiç öyle görmedim ben. GS ne topa bastı ne pres yaptı. Adamlar 90 dakika boyunca her ataklarında yerden toplarla atağa çıktılar. Aç bir özete bak ataklarına hepsi tek pas ya da hızlı pasla yerden neredeyse 3-5 havadan pas dışında. Topa basan takıma böyle atağa kalkılabilir mi? uzun pasla çıkmadılar yani kotrada diyorsun.. Sen herlade uzun pastan anladığın kaleciyle karşı karşıya kalınan paslar uzun olcak.. adam uzun pasla topu taşıyıp sonra yere indirir bu durumda uzun pas durumu.. hem ben hızlı çıktıklarını da sölemiştim.. Nese hatceye değil neticeye.. yenildik oldu bitti.. gerçekten 5 atması lazım bu kara lekeyi silmesi için galatasarayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Uzun pas dediğin havadansa hava topu kullanmadılar doğru dürüst. Yerden passa zaten dediğime geliyor yerden hızlı paslarla çıktılar diye. Pres yapan topa basan takıma da onu yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu arda servet den bende hiç haz etmiyorum ama adamın kaburgasında çatlak vardı.. birde hep geride o yanlız kaldıı.. dünyanın hiçbir yerinde tetke tek defans böle kalıpta hata yapmasın görülmüş şey değil.. servetin kademede olması gerekit ..ömer üründül lafı takım savunması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Adam sıfıra inmiş, karşısında servet. ceza alanında diğer forvet, doğal olarak song onu tutuyor. Herkes adam paylaşımını yapmış, toplu adam Servet'e bakıyor, çat diye çalımını atıp içeri giriyor. Servet 2 metre geriye düşmüş peşinden koşuyo panikle. Dün bu sahne 6-7 defa yaşandı. Bi defans oyuncusu böyle bir hata yapıyor birebirde her seferinde gollük pozisyon yaratacak bu çalımı yiyorsa artık oynamasın zaten büyük takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tek problem defansımız ,servet belki de . bi tane daha önliberoya ihtiyacımız var bana göre. bi kaza çıkmazsa da istanbula hallolur bu takım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 dün volkan ve uğur da ii deildi rakip takım direk servet ve song la muhattap oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 beğenmediğimiz sabri o zencilerin hepsine koşarak yetişirdi vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 linderoth aurelio gibi hücuma yönelik bir orta saha ,gayet de işe yarayan bir orta saha . sasa iliç'i aferin sattılar ne kadar işe yaradı bilinmez . bir defansif ,atak kesici bir libero daha lazım ,orta sahaya az adam galatasaray 'da yetmiyor çünkü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Linderoth GS'de daha ofansif oynuyor esasen ön libero olmasına rağmen. Feldkamp gizli hücumcu olarak kullanıyo adamı. Yoksa çok kaliteli bir ön libero zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kaliteli defans alamadık ,bari kaliteli önlibero alalım hiç bir zararını görmeyiz . sabriyierçekten aradı gözler yani ,kanat gerileri günümüz gutbolu için en önemli yerler ,eksikliği hissedildi adamın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar