LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Cebit'e giden oldu mu? Apple Touch'u falan getirmiş mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Steve Jobs'a bakkal diyen ne iş yapmakta merak ettim Ses ve görüntü kurgusu yapıyorum. Apple'ın 64 bit işletim sistemini sürekli geciktirmesinden de rahatsızım. Bunların sebebi de Ipod, Iphone ve Apple TV ye odaklanan satış stratejisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 onu bunu bilmiyorum da yeni ipod shuffle a inanamadım cidden boyutlarını görünce, o beyaz halka 1 ytl kadar bişi siz düşünün yani, steve jobs +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 64bit macos a gerek yok 64 bit istiyen vista alsin diyor sitiv abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 arkadaşlar yeni nano Türkiyede 465 milyonmu ne geçenlerde mac bayiine sordun, irlandaya giden bi yakınıma dublin'denmi aldırsam diyorum 180euro gibi bişeymiş galiba, bunun garantisi fln nası olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bir problem olmazsa haftaya çarşamba Touch'ım elimde olacak ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bir tek beğenmeyen ben varım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 nano yu bende beğenmedim gittim bi apple shopta baktım tekerleğiçok küçük rahatsız ve ne biliyim içime sinmedi...daha yeni almıştım 2. nesil nano bunlar çıkınca içimde patladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ipod'u beğenmeyenler çok merak etmeyin. ses kalitesinden anlayanlar sevmez ipod'u. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Touch'ım geldi, inanılmaz bir cihaz ya resmen. İlk başta beğenmemiştim ama şimdi tapıyorum. Safari falan deli olmuş. PSP'mide satıcam, eski ipod'umuda satıcam, gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu ipod nanoların ses kalitesi hakkaten bu kadar kötü mü? eq dan bası açınca direk çatlıyor ses. ses kısıkken bile çatlıyor yani kulaklıktan falan değil, direk ses çıkışı öyle. valla hayallerim yıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yeni ipod nano güzele benziyoama kapasitesi çok az 4-5 film yuklersin en fazla baska bişi sığmaz ben ipod videoyu tavsiye ederim ben cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bence ipodun en guzel modeli shuffle..minimum fonksiyon maksimum ses kalitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ipod'un maksimum ses kalitesi de uff yani ^^ eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar